Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Counter Strike Flash Boom
sponzorované odkazy

Counter Strike Flash Boom

Hrajete online hru Counter Strike Flash Boom

Legendární a stále velmi oblíbenou akční hru Counter Strike zná téměř každý. Jedinečné souboje tváří v tvář v důmyslných lokacích a za použití skutečných zbraní, to je super PC hra Counter Strike. V této flashové podobě je vaším úkolem postřílet co nejvíce nepřátel a zůstat tak co nejdéle na živu. Na pomoc máte pár pistolí a pušku. Zbraně volíte klávesami 1,2, nabíjí se mezerníkem.

ovládání hry Counter Strike Flash Boom

myší, viz instrukce ve hře • 1.03 MB • 993x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Arcanorum
Akční hry - 22x
Arcanorum je poměrně netradiční bojová hra, kde se proti sobě postaví válečné stroje, které nemají obdoby. Cílem je zlikvidovat pokaždé soupeře, ale ze začátku bude ovládání trochu krkolomné, na což si ovšem jistě během chvilky zvyknete a budete likvidovat soupeře přesně mířenými ranami. Ukažte svoje umění!
Ice cream from space
Akční hry - 19x
Superhra, ve které budete hrát za zmrzlinové monstrum, které ovládá celou řadu nadlidských schopností. Sbírejte srdíčka, kupujte klíče k otevírání hnízd, zabíjejte ostatní monstra a samozřejmě nemůžeme zapomenout na Bossa.
Quicklikng
Akční hry - 24x
Zahrejte si za malého ďáblíka, který umí bezvadně skákat, běhat, ale i dobře útočit. Ve hře vám bude radit jedna postavička, která vypadá jak někdo z hvězdných válek. Také si můžete užít hodně srandy..
Steel Grinder
Akční hry - 48x
Ve hře Steel Grinder si vezmete na starost pěkně vyzbrojený tank, se kterým potřebujete zlikvidovat všechny přijíždějící nepřátelské tanky. Kromě tanků narazíte na různé zaměřené střely, jež potřebujete sestřelit dříve, než by vaše pláty utrpěly poškození. Celkově se jedná o zajímavě zpracovanou tankovou bitvu.
Simpsons Shootout
Akční hry - 197x
Díky novému filmu The Simpsons Movie je rodinka ze Springfieldu nesmírně populární, proto je tu další hra s oblíbenými kreslenými postavičkami. V této online hře je vaším úkolem trefit prakem co nejvíce obyvatel Springfieldu. Za postavy schované za stromem získáte dvakrát tolik bodů. Hra končí v momentě, kdy vám dojdou koblihy nebo čas.
Zombie Exterminator
Akční hry - 22x
Pěkná zombie online hra, ve které budete ničit zombíky. V každém levelu musíte zneškodnit všechny zombíky, k dispozici máte celou řadu zbraní. Hře nechybí pěkná porce zábavnosti.
Super Fighters Rampage
Akční hry - 33x
Východní bojová umění patří k těm nejlepším na světě a své uplatnění najdou jistě i ve hře s názvem Super Fighters Rampage. Vezměte si na starost zkušeného válečníka, který před sebou má souboje s celou řadou nejrůznějších protivníků. Setkáte se s různými bojovými styly, ale musíte si najít svůj jedinečný, kterým porazíte každého.
Plazma Burst 2 VOID
Akční hry - 20x
Super akční střílečka pro všechny kluky. Druhý díl této hry je značně vylepšen a přináší pěknou porci akční řežby. Dostaňte se až k exitu a cestou zničte všechny nepřátelské jednotky. Postupem hry získáte lepší zbraně a pocit ze hry tak bude o dost lepší.
Courier combat
Akční hry - 560x
Výborná bojovka, ve které už na vás čeká spousta krvelačných soupeřů - v každém levelu jeden. Záleží jenom na vás a na vašich bojových schopnostech, jak si se všemi poradíte. Bitvy budou kruté ale ne nemožné.
Anti Christ Robot
Akční hry - 21x
Cílem této akční hry je v roli robota tropit zlo a odolávat útoku policistů. Robota ovládáte šipkama, mezerníkem je střelba, klávesou B házíte granáty a klávesou V je útok. Hra má 10 MB, proto se bude déle načítat.
Bug Slayer
Akční hry - 31x
V této hře je jen na vás, jaké ovládání si zvolíte. Vaším úkolem je sestřelit veškeré brouky, kteří kolem vás létají. Snažte se je všechny sestřelit. Tak se do toho pusťte a nezemřete.
Last Mars Tower
Akční hry - 34x
Ubraňte se před přicházejicími nepřátely. Musíte je rozstřílet a nasbírat nějaké skóre. Po každé úspěšné úrovni si budete moct věž nějakým způsobem vylepšit. Tak se do toho dejte. Je to opravda super hra.
Batman: The Cobblebot Caper
Akční hry - 41x
Batman je dozajista neohrožený bojovník a hrdina. I v této hře vám to ukáže. Pokud tedy máte dostatek schopností ovládat Batmana a porazit všechny zlé nepřátele, kterých na ulici potkáte opravdu dost.
Metal slug
Akční hry - 10x
Výborná akční střílečka, ve které se setkáme s Metal Slugem. Máte za úkol prostřílet se nepřátelskými hordami až k vytoužené svobodě. Máte ale pouze šest životů, tak s nimi pokud to bude možné šetřete.
The Great Tree of Asgard
Akční hry - 30x
Posvátný strom Vikingů musí být bráněn, o což se postará malý létající válečník. Pomozte mu bránit strom před rozmanitými škůdci. Ze začátku si bohatě vystačíte s kladivem, ale později si za ušetřené finance můžete pořídit vylepšené zbraně. Občas musíte dobře zamířit, aby se kladivo trefilo do nepřítele.