Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Counter Strike Flash Boom
sponzorované odkazy

Counter Strike Flash Boom

Hrajete online hru Counter Strike Flash Boom

Legendární a stále velmi oblíbenou akční hru Counter Strike zná téměř každý. Jedinečné souboje tváří v tvář v důmyslných lokacích a za použití skutečných zbraní, to je super PC hra Counter Strike. V této flashové podobě je vaším úkolem postřílet co nejvíce nepřátel a zůstat tak co nejdéle na živu. Na pomoc máte pár pistolí a pušku. Zbraně volíte klávesami 1,2, nabíjí se mezerníkem.

ovládání hry Counter Strike Flash Boom

myší, viz instrukce ve hře • 1.03 MB • 2115x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
The Serum Aftermath
Akční hry - 39x
Her se zombie tématikou vychází poměrně dost, a proto už se pomalu těžko orientujeme. Jednou z dalších kvalitních her je i The Serum Aftermath. Dostanete možnost likvidovat poměrně velké množství nemrtvých, ale do boje naštěstí nepůjdete sami. Potřebujete zapálit oheň za pomoci benzínu, ale to zombie nechtějí dopustit.
The Most Wanted Bandito
Akční hry - 24x
Máme tady skvělou střílečku. Jedete na koni a vaším úkolem je sestřelovat nepřátele před vámi a sbírat růzé mince. Přeskakujte všechny překážky před vámi a dostaňte se na první místo v žebříčku.
Warpong
Akční hry - 1390x
Originálně pojatý mix klasické hry Pong s nádechem válečného prostředí. Tentokrát budete odpálkovávat granáty na svého protivníka v zákopu. Hra je vhodná pro dva hráče a zaručuje naprosto suprový herní zážitek.
Zodiac Tower
Akční hry - 28x
Výborná a těžce návyková online hra, která vás rozhodně bude bavit. Na hracím poli máte kameny, které musíte odstranit pomocí dílků, které vám padají v levém sloupci. Ovládání je myší, navíc se během hry ukazují bubliny s nápovědou.
Robot Attack - Planet Antares
Akční hry - 39x
Robot Attack - Planet Antares je prvním dílem skvělé flashové superhry. V této akční hře bude vaším cílem zachránit planetu před nepřátelskými roboty.
Flak Boy 2
Akční hry - 20x
Hra Flak Boy se dočkala již druhého pokračování. Jedná se o poměrně brutální hru, kde dostanete za úkol zlikvidovat co nejvíce malého robota. Likvidaci provádíte díky rozmístění zbraní. Za každý zásah obdržíte bonusové peníze, za něž si posléze můžete nakoupit nové a lepší zbraně. Hra obsahuje možnost zahrát si ve dvou obtížnostech.
Endless Zombie Rampage 2
Akční hry - 28x
Luxusní pokračování megaoblíbené staré pecky se zombíky. Pokuste se ubránit svou základnu před útoky nemrtvých monster. Samozřejmostí je postupné vylepšování zbraňového arsenálu.
Sift Heads Assault 3
Akční hry - 27x
Vinnie je zpět s dalším dílem oblíbené akční střílečky. Pokuste se přežít co nejdéle. Nebude to snadné, protože vlny nepřátel jsou každou chvílí silnější a silnější. Věříme, že s dobrým postřehem a muškou to zvládnete.
Sky Serpents
Akční hry - 45x
Staňte se naprosto neohroženým válečníkem, který se chystá vylepšit nejlepší bojový výkon historie. Aby toho mohl dosáhnout, potřebuje pozabíjet hned patnáct obrovských létajících hadů. To určitě nebude úkol jednoduchý, ale máte k dispozici svůj meč, se kterým dokážete ohromné věci. Postupujte pečlivě.
Arcanorum
Akční hry - 22x
Arcanorum je poměrně netradiční bojová hra, kde se proti sobě postaví válečné stroje, které nemají obdoby. Cílem je zlikvidovat pokaždé soupeře, ale ze začátku bude ovládání trochu krkolomné, na což si ovšem jistě během chvilky zvyknete a budete likvidovat soupeře přesně mířenými ranami. Ukažte svoje umění!
Yan Loong Legend
Akční hry - 10x
Luxusní akční záležitost, ve které budete v roli malého bojovníka kosit hordy nepřátel. Kromě bojů budete i sbírat cenné knihy a jiné bonusy. Budete potřebovat skvělý postřeh a možná i trochu štěstí.
Noob Saibot Kreate a Fatality
Akční hry - 21x
Tajemný bojovník Noob Saibot se vypravil na dobrodružnou výpravu, na jejímž konci musí zlikvidovat obávaného nepřítele Sub-Zero. Už se mu to skoro povedlo, ale nyní přichází Noob Saibot pod vaše ovládání a můžete si tedy užít konečnou fázi bojového běsnění. Existují různé kombinace kláves, jak vybojovat vítězství.
Flash point
Akční hry - 53x
Podivný podivín unese vaši holku a je vašim úkolem získat ji zpátky. Hra má na výběr spoustu levelů, které se losují a jeden je těžší než druhý. Letíte ve svém vznášedle a sestřelujete protivníky dokud nezemřete.
Karate Challenge
Akční hry - 45x
V této hře bude Vašim úkolem pomoct Bugs Bunnymu porazit všechny své soupeře a stanout na stupni vítězů v karate turnaji. Kombinací pohybů a základních úderů lze docílit speciálních útoků. Dejte se do boje.
Jungle Rumble
Akční hry - 20x
V roli mladého chlapce se vydáte do světa plného nestvůr. Zažijte boje, kterým nechybí snad nic. Ze začátku budete moci využívat pouze kopy a pěstní rány, ale postupem času se vám otevřou další speciální chvaty.