Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Counter Strike Flash Boom
sponzorované odkazy

Counter Strike Flash Boom

Hrajete online hru Counter Strike Flash Boom

Legendární a stále velmi oblíbenou akční hru Counter Strike zná téměř každý. Jedinečné souboje tváří v tvář v důmyslných lokacích a za použití skutečných zbraní, to je super PC hra Counter Strike. V této flashové podobě je vaším úkolem postřílet co nejvíce nepřátel a zůstat tak co nejdéle na živu. Na pomoc máte pár pistolí a pušku. Zbraně volíte klávesami 1,2, nabíjí se mezerníkem.

ovládání hry Counter Strike Flash Boom

myší, viz instrukce ve hře • 1.03 MB • 179x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
The Great Escape
Akční hry - 20x
Hrajete za krásnou černobílou krávu se kterou se snažíte utéct z farmy, jenže to není tak jednoduche, protože na vás čeká velmi mnoho nepříjemností. Také musíte zbírat suroviny, které jsou posety po cestě do..
Sea Assault
Akční hry - 20x
Staňte se velitelem bojového člunu a utkejte se s nepřáteli. Klávesami A a D můžete člunem pohybovat a vyhýbat se tak střelám. Klávesou S pouštíte hlubinné bomby. Vzdušné cíle zaměřte myší a klikem střílejte. Snažte se chytit zelené balóny, které vám doplní munici.
Bot Wars
Akční hry - 2x
S válečným a dobře vyzbrojeným vozem je vaším úkolem zničit nepřátelské stroje. K dispozici máte dělo a několik bomb. Pečlivě miřte a šetřete municí, které totiž mnoho nemáte. Hra Bot Wars se ovládá šipkama, klávesou A střílíte, klávesou S házíte bomby.
Armed with Wings 2
Akční hry - 33x
I druhé pokračování bojové hry s názvem Armed with Wings si jistě zaslouží naši pozornost. Dostanete možnost pokračovat v akčním běsnění, kdy máte opět za úkol zlikvidovat veškeré nepřátelské jednotky, které se nacházejí na hrací ploše. Hra má v sobě obsaženu celou řadu různých speciálních útoků, na něž musíte přijít.
CQC
Akční hry - 27x
Máte tříčlennou jednotku akčních bojovníků, kteří lační po akci. Vyšetřujete, co se vlastně stalo a zjistíte věc ne úplně příjemnou - všude kolem je plno nemrtvých a ti vám půjdou po krku. Nezůstaňte jim nic dlužni.
12 Fighters 2 - perfektní bojovka
Akční hry - 20x
Parádní bojová hra, to je pokračování 12 Fighters. V roli neohroženého bojovníka, ovládajícího bojová umění, se utkáte s řadou soupeřů. Pokud vyhrajete, vyděláte peníze a můžete vylepšit své schopnosti. Hra se ovládá šipkama a klávesama X,C,V. TIP: Nesnažte se bláznivě mačkat všechny klávesy najednou, nemá to smysl.
Aqua Slug
Akční hry - 30x
Pomůžete Polovi vybojovat zpět jeho míč na americký fotbal? Vyzbrojte se vodní pistolí a vydejte se za Henrym, který vám míč ukradl. Cestou si budete muset poradit s řadou malých spratků, kteří po vás budou také stříkat vodu ;). Hra má téměř 8 MB, proto se bude i déle načítat.
Toe Nail Wheel
Akční hry - 22x
Zkuste tuhle střílečku, ve které se budete snažit zdolat tajemný mozek. V jeho žoldu však bojují celé hordy nepřátelských jednotek. Ty se snažte ničit, vydělat tak peníze a za ty nakoupit nejrůznější vylepšení.
Color Tanks
Akční hry - 24x
Výtečná hra pro milovníky her s tanky. Color Tanks vás vžene do bitevní vřavy, kde proti sobě stojí tanky. Vyberte si svůj obrněný vůz a vystřelujte po protivníkovi barevné střely. Čeká na vás celkem 27 náročných levelů. K tomu 6 extra těžkých bossů a celá řada upgradů.
Im The Man
Akční hry - 18x
Loví vás zombíci. Nenechte se zabít a bojujte, jak nejlépe umíte. Pokuste se udělat vše pro to, abyste přežili. Dejte se do toho a pozabíjejte je. Dostanete z nich peníze, za které si poté koupíte nové zbraně.
Balloon in a Wasteland
Akční hry - 102x
Hlavní hrdina hry se rozhodl proletět vzducholodí, ale během letu se mu stala nepříjemná nehoda a musel nouzově přistát. Naneštěstí se ocitnul na temném a odlehlém místě, kde se nachází nepřátelsky naladěné příšery všeho druhu. Dobrodruh se musí pokusit svoji vzducholoď opravit, aby se mohl dostat bezpečně domů.
Seed of Destruction
Akční hry - 153x
Hlavní hrdina hry s názvem Seed of Destruction se vydává na šílenou jízdu, kde se bude projíždět přes město a bude likvidovat veškeré civilisty i vojáky. Sami sice střílet nedokážete, ale ocasem dopravního prostředku můžete odrážet střely nepřátel, čímž je lze šikovně nasměrovat zpátky na toho, kdo vystřelil. Hra není vhodná pro děti.
hra v Unity3D
Robot Rampage 2
Akční hry - 134x
Pěkná 3D hra v Unity. Kačer Dodgers a Marvin dostali za úkol jednu nebezpečnou misi. Musejí za každou cenu zastavit invazi robotů. Není mnoho času, takže se hned dejte do hry a do boje proti zlotřilým mechům.
Vectriods
Akční hry - 10x
V této hře je Vašim úkolem rozstřílet co nejvíce asteroidů, které prolétávají všude kolem Vás. Čeká na Vás mnoho bonusů a také mnoho vylepšení. Nudit se určitě nebudete. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Ruperts Zombie Diary
Akční hry - 17x
Temné síly se pomalu dostávají k moci a zombie se řítí na město Londýn. Rupert se jim pokusí postavit a zabránit v ničení krásné britské metropole. Pomozte mu v jeho akci proti ničemným nemrtvým. Postupem času narazíte na nové typy nemrtvých, které jsou opravdu silné a jen tak je nezastřelíte. Hra vypadá celkem dobře.