Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Frosty service
sponzorované odkazy

Frosty service

Hrajete online hru Frosty service

Je parné léto, většině lidem je velké horko a zmrlina jde samozřejmě na odbyt. Vy jako zmrzlinář budete muset vyrábět zmrzlinové poháry přesně na zakázku. Ale pozor, nesmí se lišit od dané předlohy.

ovládání hry Frosty service

myš pro podávání • 0.24 MB • 282x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Model Dressup 16
Hry pro dívky - 21x
Tak tahle slečinka je pěkně ostrá jako chili paprička. Je to slavná motorkářka, ale dokáže být v soukromí i rozomile nevýrazná. je to jen na tobě v jakém stylu se ti více líbí. Halvní je začít. Příjemnou zábavu.
Hezký makeover 59
Hry pro dívky - 16x
Krásná online hra pro dívky. Tato krasavice jde večer na svůj první večírek a potřebuje skvělou stylistku jako jsi ty! Namaluj ji (řasenka, stíny, rtěnka aj.) Oblékni ji a uprav (tričko, šperky) a nakonec ozdob vlasy!
Beauty Maker 69
Hry pro dívky - 24x
Tak tohle je pro dívky, co mají kuráž. Prostě pro ty, co se nebojí. Pro ty, co mají znalost módy v malíčku. Nápovědu, jak dívku nejvhodněji obléci máš v sekci HINT. Pro hru stiskni na začátku SPODNÍ rámeček.
Colouring 2
Hry pro dívky - 25x
máš ráda podzim, když běháš s kamarády po louce a poštíte draky a pobíhate s pejsky? Máš ráda omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Beauty Maker 14
Hry pro dívky - 18x
Oblékni svou panenku, no řekni, není ona krásná. Jako víla. potřebuje však na dnešek být ještě krásnější, má totiž nejvelkolepější taneční vystoupení za celý život. Pomoz jí, aby mohla vypadat báječně.
Truck So Fun
Hry pro dívky - 18x
Je to jen na tobě. V této pěkně udělané online hře jde o postřecha a trochu o rozeznání barev. Určitě jsi na oboje přeborník/přebornice, tak se dej do toho. Mezeerníkem musíš házet kola do správného vozíku ve správnou chvíli:)
Cody Dressup 37
Hry pro dívky - 12x
Zima nás samozřejmě ani v letošním roce nemine a tato slečinka se chystá na velký zimní karneval, toto není její šatník, zas takový blázen do ježíška není, ale taková nabídka je v obchodech, vyber to nejlepší!
Party Makeup 24
Hry pro dívky - 1x
Tahle malinká krasavice si půjčila od maminky malovátka. Chce se totiž až příliš brzy stát dospělou. Proto se snaž ji nalíčit krásně jemně, ať to není moc výrazné. Jistě se ti to povede!Příjemnou zábavu!
Stylin manicure
Hry pro dívky - 3x
Děvčata vždy prahnou po tom, mít všechno dokonalé. I děvče v téhle hře by si přálo mít dokonalou manikůru. Pomozte jí si dobře vybrat barvu nehtů aby vypadaly prostě perfektně. Dále můžete přidat třeba náramek.
Sue Beauty Maker
Hry pro dívky - 22x
Tak tohle je opravdu pěkně udělaná online hra pro dívky. Možná bys to neřekla, ale SUE má 4 podoby. Ty si jednu z nich vyber a pak ji nališ, jak se ti jen líbí, až budeš s prací hotova a spokojena zmáčkni voňavku a porota tě ohodnotí!
Model Dressup 113
Hry pro dívky - 21x
Tahle slečinka je taková romantička, že svou romantickou povahu přenesla i do svého krásného šatníku. Má ráda puntíky a veselé barvičky. Ale celkově chce vypdat luxusně a cool. Dej se do toho a udělej z ní krásku.
Wild hair make up
Hry pro dívky - 17x
Představte si, že jste v roli módního maskéra a máte nalíčit tuhle holčinu, aby se všem líbila. Můžete si vybrat ze spousty druhů odstínů řas, rtů a nakonec jí můžete pro osvěžení nasadit třeba i brýle.
Barbie Ever After High
Hry pro dívky - 46x
Zajímavý mix oblíkačky, ve které naše oblíbená panenka Barbie zkouší styl ze seriálu Ever after high. Mrkněte na ty krásné šaty a doplňky. Nyní je jen na vaší fantazii, jak naši hrdinku obléknete.
Celebrity Shakira Makeover
Hry pro dívky - 15x
Shakira je stále hodně populární zpěvačka. V této online hře si můžete vyzkoušet roli jejího make-up stylisty. Popusťte uzdu své fantazii a tvořivosti a udělejte ze Shakiry největší hvězdu pod sluncem.
Personal Shopper
Hry pro dívky - 26x
Tato hra vás zavede do světa plného nakupování. V roli mladé ženy, budete pro svou společnost nakupovat různé věci. Potíž je v tom, že když přijdete do obchodu, musíte si věci najít samí. Podaří se vám to?