Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Frosty service
sponzorované odkazy

Frosty service

Hrajete online hru Frosty service

Je parné léto, většině lidem je velké horko a zmrlina jde samozřejmě na odbyt. Vy jako zmrzlinář budete muset vyrábět zmrzlinové poháry přesně na zakázku. Ale pozor, nesmí se lišit od dané předlohy.

ovládání hry Frosty service

myš pro podávání • 0.24 MB • 745x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Fairy Dressup 14
Hry pro dívky - 15x
Fairy je krásná žena, která má plný šatník báječného oblečení, ale ještě se nemůže rozhodnout, co si dnes vezme na sebe. Je to pro ni převelice důležité, neboť má rande se svým novým objevem, tak se snaž, ať vypadá skvěle a rande se jim vydaří:)
Beauty Maker 42
Hry pro dívky - 30x
Dvě dívky jsou nejlepší kamarádky a dnes se postaví proti sobě v mezinárodní soutěži o královnu krásy. Tvým úkolem je upravit tuto dívku, jak nejlépe umíš. Na konci se dozvíš, jak si uspěla, ale i když nedosáhneš stovky nevěš hlavu.
Sue Dressup 2
Hry pro dívky - 2x
Oblékni si krasavici Sue v krásné online hře pro dívky. TKoukni kolik máš na výběr oblečení. To je paráda. Sue se totiž chystá na plážovou party a chce vypadat báječně. Jen ty ji můžeš pomoci. Mnoho zábavy!
Model Dressup 32
Hry pro dívky - 13x
Tahle roztomilá slečinka s velkýma modrýma očima se se svými kamarádkami dohodla, že si budou hrát dnes na princezny. Tak jí krásně obleč a doplňky neopomeň i ty jsou velmi důležité a nakonec jí nazuj botky.
Pizza decoration
Hry pro dívky - 19x
V této dívčí hříčce bude vašim úkolem vystavět malou pizzerii. Máte už postavenou budovu, ale teď chybí rozmístit vybavení. Dám vám radu - čím lepší styl, tím více zákazníků a z nich i příjmů.
Lovely Christmas
Hry pro dívky - 55x
V tomto sluncem projasněným dnem tu máme trochu netypickou oblíkačku, totiž vánoční. Mrkněte na slečnu a vyberte ji nejlepší a nejhezčí oblečení v tématu Vánoce. Na výběr je hodně kombinací.
Model Dressup 106
Hry pro dívky - 4x
Takhle má vypdat správná kráska! I když chybí jí trochu šťávy, co říkáš? No je to tak. měla by se krásně obléknout, vzít pěknou paruku,kabelky, botky a doplňky atd.:) No jo, ale teď jí s tím musíš pomoct ty:)
Fashion Style 3
Hry pro dívky - 32x
Je tu pro tebe hned 6 typů, jak se pěkně obléci. V růžové, ležérně či romanticky, v zelené tmavě či barevně, módně s brýlemi v oranžové nebo zajímavě v kombinaci zelené i růžové. Jen si to prohlédni a vyber si!
Fairy Dressup 6
Hry pro dívky - 18x
Fairy je krásná žena, která má plný šatník báječného oblečení, ale ještě se nemůže rozhodnout, co si dnes vezme na sebe. Je to pro ni převelice důležité, neboť má rande se svým novým objevem, tak se snaž, ať vypadá skvěle a rande se jim vydaří:)
Rainbow Boots Dress Up
Hry pro dívky - 25x
Klasická oblíkačka pro dívky a slečny. Venku se právě rozzářila překrásná duha. Na ulici je po dešti ještě celkem mokro, proto si dívka v této superhře musí vzít nějaké parádní vysoké boty. Pomozte ji vybrat nejlepší oblečení a doplňky.
Model Dressup 5
Hry pro dívky - 10x
Tato slečna se zamiloval do chlapce z jiné země a tam samozřejmě mají jiné zvyky a jiné styl oblečení:) A ona se rozhodla z veškeré lásky to akceptovat, takže se obléká takto. Dneska ji oblékni ty :)
Model Dressup 126
Hry pro dívky - 30x
Tak teť přichází velká celbrita a už z dálky mává. Nezdá se ti, že úsměv je trochu nejistý. Nejsi sama. Má totiž jen plavky a spíše úsměvem žádá tebe o pomoc, aby jsi ji vybrala vhodný outfit na dnešní večírek.
Model Dressup 166
Hry pro dívky - 18x
Jak hezké, co v dnešní době neudělají dívky pro dvé idoly. Například tato dívky a dívky, se kterou se setkáš na konci hry soupeří o kluka svých snů pomocí vzhledu. Pomoz jí! Nápověda vlevo dole HINT :)
Cody Dressup 22
Hry pro dívky - 27x
Tak se Cody konečně splnil její sen. Stala se módní návrhářkou. Jenže dnes se má jít ukázat na plese s nějakým svým modelem a ona se do této chvíle nerozhodla, co si vezme na sebe. Tak jí pomoz a vyber jí něco.
Burger Jam
Hry pro dívky - 67x
Pěkná burgerová webová gameska, ve které bude vaší činností obsluha hostů. Ti mají chuť na voňavý hamburger. Splňte objednávku v rychlosti a přesně dle zadání. Čeká na vás celkem pět vymazlených úrovní.