Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Confusebox - žárovková logika
sponzorované odkazy

Confusebox - žárovková logika

Hrajete online hru Confusebox - žárovková logika

Cílem této jednoduché hry je propojit všechny žárovky tak, aby se všechny rozsvítily. Na první pohled to vypadá skutečně jednoduše, ale velice záhy zjistíte, že budete muset velmi přemýšlet. Confusebox je totiž výborná logická hra, která vám ukrátí dlouhé zimní večery. Ovládá se myší.

ovládání hry Confusebox - žárovková logika

myší, viz instrukce ve hře • 0.07 MB • 148x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Gears and Chain Spin It 2
Logické hry - 2x
Kolečka a řetězy, to vás čeká v této příjemné logické online hře. Snažte se dobře spojit ozubené kolečko a uvést tak do pohybu celý tento podivný mechanismus. Hra vyžaduje trochu toho přemýšlení, to však pro vás bude hračkou. Alespoň v prvních úrovních...
Tetris Sprint
Logické hry - 1x
A máme tady tetris a to jak pro kluky, tak i pro holky. Máme tady superhru, která zabaví opravdu každého. Tetris je hra, kterou zná snad každý, protože je na světě už velmi dlouho a stále se zdokonaluje.
Jellydad Hero
Logické hry - 0x
Zajímavá logická webhra, ve které budete hledat dvojice stejných obrázků. Cílem pak bude vyprázdnit celé hrací pole. Ve hře můžete vyměňovat jednotlivé kameny a usnadnit si tak práci. Ovšem pozor - vyměněné kameny poté musí vytvořit trojici.
Candy Crush
Logické hry - 9x
Znáte mega úspěšnou hru Candy Crush na mobilech a tabletech? Tentokrát si ji můžete zahrát i online na našem herním webu. Pravidla hry zřejmě nemusíme opakovat, ale pro jistotu - snažte se hledat vždy alespoň tři stejné symboly a postupně tak čistit hrací pole.
The Time Trap
Logické hry - 17x
Hodně zdařilá logická hra podobná křížovce, ovšem s tím rozdílem, že nebudete hledat slova a písmena, ale čísla. Projděte si návod přímo ve hře, hra totiž rozhodně stojí za zkoušku.
Tortur-o-Matic 2
Logické hry - 2x
Ve druhém pokračování hry Tortur-o-Matic se dostanete před poměrně zajímavý úkol. Začnete tím, že musíte zneškodnit nebezpečného vraha a potřebujete to provést co nejtvrdším možným způsobem, aby byl vrah potrestán za své předchozí činy. Hra je poměrně brutální, takže není úplně vhodná pro mladší ročníky.
Flow Free
Logické hry - 0x
Pokud jste v případě online her vyznavači náročných logických hříček, tak si u této gamesky přijdete na své a hru si náramně užijete. Úkol ve hře je jednoduchý, tedy zdánlivě - musíte jen spojit stejně barevné tečky. Je to ovšem pěkná makačka.
Tube Crisis
Logické hry - 1x
Mladá dívka cestuje metrem, ale dostane se do nečekané situace. Namačká se na ní dav lidí a všichni slečnu nějakým způsobem obtěžují. Staňte se v této hře jejím hrdinou a vysvoboďte ji.
Sleep the Dog
Logické hry - 6x
Divocí psi zaútočili na lidi! To samozřejmě jako ochránce spravedlnosti nemůžete dopustit, a proto se vydáte na výpravu, kde se pokusíte všechny psy zneškodnit. Samozřejmě, že je nebezpečné, se k takovému rozzuřenému psovi jen přiblížit, a proto musíte vystřelit na psa z větší dálky uspávací injekcí.
Red Ball 2
Logické hry - 371x
Oblíbená hra Red Ball přichází s druhým dílem. Kuličkový král nedopatřením ztratil svou královskou korunu. Nyní je na vás, abyste ho provedli bludištěm úkolů a nástrah až k cíli. Nebude to lehké - překážky a logické minihry jsou tentokrát poněkud složitější. První díl hrajte zde.
King Roll
Logické hry - 915x
Netradiční logická super hra, ve které bude vaším úkolem dostat dvě postavičky k sobě. A nebude to nic lehkého, protože na cestě k setkání je celá řada nejrůznějších překážek. Velký pozor dejte na bodliny, které vám mohou udělat pěkné bebíčko.
Bubble Eraser 2
Logické hry - 0x
Dobrá logická online hra s bublinkama. Cíl hry je poměrně jednoduchý - vyzmizíkovat postupně všechny bublinky z hrací plochy. Ideální oddychová online hra pro zimní dlouhé večery.
All We Need Is Brain
Logické hry - 0x
Snažte se vylákat zombíky ze svých skrýši. Umístěte mozek poblíž jejích skrýši a počkejte si až vyleze. Mozek umístěte do míst, kde se velice těžko dostanou a při cestě zemřou. Hra obsahje hned několik zábavných úrovní.
Save My Tree
Logické hry - 0x
Odstraňte si veškeré překážky, které brání této vodové kuličce k dosáhnutí svého cíle. Pokuste se posbírat veškeré hvězdičky a dostaňte se až do vodovodního potrubí, kde poputuje až ke stromu.
The X Spot
Logické hry - 0x
Tato hra představuje docela zajímavý logický oříšek. Máte-li rádi řešení různých zapeklitých miniher, tak si tuto pecku zahrajte. V každé úrovni vás čeká jen jeden úkol - najít písmeno X, ale snadné to nebude,