Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Confusebox - žárovková logika
sponzorované odkazy

Confusebox - žárovková logika

Hrajete online hru Confusebox - žárovková logika

Cílem této jednoduché hry je propojit všechny žárovky tak, aby se všechny rozsvítily. Na první pohled to vypadá skutečně jednoduše, ale velice záhy zjistíte, že budete muset velmi přemýšlet. Confusebox je totiž výborná logická hra, která vám ukrátí dlouhé zimní večery. Ovládá se myší.

ovládání hry Confusebox - žárovková logika

myší, viz instrukce ve hře • 0.07 MB • 226x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Add like mad - návyková matematika
Logické hry - 1x
Minihra Add Like Mad procvičí vaši schopnost rychle sčítat. Na hracím poli máte číslice, ze kterých musíte složit výsledek. Jednoduché, ale chytlavé.
Castle Solitaire
Logické hry - 2x
Zkuste tento originální solitér a srovnejte postupně balíčky karet od nejnižší po nejvyšší. Postupně odhalte zámek, který se ukrývá za kartami. A jeden tip na konec - eso můžete využít jako nejnižší i jako nejvyšší kartu.
Cube Escape: The Lake
Logické hry - 3x
Pekelně těžká escape hra, která vás dozajista pěkně potrápí. Zničehonic jste se ocitli kdesi u jezera. Vaším úkolem nebude nic jiného než dostat se odtamtud pryč. Klikejte, hledejte předměty, nacházejte řešení a dobře se bavte.
Divide
Logické hry - 1x
Vyzkoušejte si práci se dřevem díky logické hře Divide. Dostanete před sebe vždy nějaký geometrický útvar vyrobený ze dřeva, který potřebujete rozřezat na určitý počet kousků, ale k dispozici máte pokaždé pouze omezený počet řezů. Bude tedy nutné rozmyslet si některé tahy dopředu, protože se můžete jinak nepěkně zaseknout.
Vehicles 2: Municipality Unleashed
Logické hry - 1x
Jak již název hry napovídá, hlavním tématem budou auta. Narazíte na různé druhy, se kterými musíte plnit vždy přesně zadané úkoly. Ze začátku se dozvíte všechno potřebné a autoři si pro hráče připravili cvičné mise, v nichž se naučíte dokonale ovládat auta. Celkově si můžete vyzkoušet na čtyři desítky úrovní.
Dummy Crusher 2
Logické hry - 0x
Poměrně pěkně udělaná hra Dummy Crusher se dočkala druhého pokračování. Opět si vezmete na starost likvidaci veškerých figurín, které se v dané úrovni nachází. Aby to nebylo příliš komplikované, dostanete pokaždé nějaké možnosti, jak figuríny poslat do věčných lovišť. Snažte se splnit všechny cíle pro zisk více bodů.
Best Friends Forever
Logické hry - 1x
Trojice pracovníků v uniformách a helmách potřebuje pomoc. Zasekla se na nepříjemném místě a musí se dostat do dveří. Pro pokračování do další fáze hry se potřebujete dostat se všemi svými muži do východových dveří. Cestou narazíte na různé komplikace a terénní nepříjemnosti, které potřebujete překonat.
Murphys Gesetz
Logické hry - 18x
Murphys Gesets je vydařená série o tom, rozčílit hlavní postavu pokud možno až do nepříčetnosti. Čím více schválností budete dělat, tím lépe. V tomto díle rozčílíte tatínka v jedné rodině při snídani.
Iq marathon 2
Logické hry - 8x
Pořádně namáhavá hra na vaše mozkové závity. V téhle hře si výborně procvičíte svoje logické uvažování a schopnosti konstruktivního myšlení. Přemisťujte směrové šipky tak, abyste dostali svou postavičku do cíle.
Snoozleberg ep1
Logické hry - 2x
Úplně první epizoda s našim v noci aktivním strýčkem. Tentokrát se náš náměsíčný přítel strýček Snoozleberg rozhodne procházet ve spánku. Vašim úkolem bude znova mu pomoci aby se nikde nedejbože nevzbudil.
Moorhuhn solitaire
Logické hry - 2x
Zkuste tuhle zajímavou oddechovou karetní klasiku. Jde o velmi známý solitér, tentokrát s motivy legendárních slepic ze hry Moorhuhn. Co se týče pravidel, tak je to klasický styl solitaire - skládáte balíčky podle barev.
XvsO
Logické hry - 1x
XvsO je klasická hra piškvorky, tentokrát v pěkné online podobě. Graficky povedená hra, která vás může zaměstnat na dlouhé hodiny. Pokuste se porazit svého rivala v této logické hře. Pravidla jsou jasná - snažte se vytvořit řadu, sloupec nebo diagonálu ze svých symbolů.
Magnetism 2
Logické hry - 1x
Už podle názvu jistě odhadnete, že budete mít co do činění s magnetismem. V každém levelu musíte dostat kovovou kuličku do speciální misky. Po celém levelu jsou ale magnety, a jich musíte vužít pro pohyb.
Music Box of Life: Part 3
Logické hry - 0x
Máme tady opět tuto super hru, ve které musíte najít rozdíly na obrázcích. Za správný nalezený rozdíl dostanete body. Proto neklikejte zbytečně, protože se vám body budou odečítat. Je to pokračování minulé hry.
Max Damage 3
Logické hry - 0x
Ve většině her se snažíte o výrobu různých předmětů, ale hra Max Damage 3 je naprostým opakem. Vezmete si totiž na starost maniaka, který pracuje ve skladu a jeho největší touhou je zničit všechny drahé předměty, které se mu dostanou pod ruku. Na každou misi máte omezený počet míčků, s nimiž můžete likvidovat předměty.