Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Confusebox - žárovková logika
sponzorované odkazy

Confusebox - žárovková logika

Hrajete online hru Confusebox - žárovková logika

Cílem této jednoduché hry je propojit všechny žárovky tak, aby se všechny rozsvítily. Na první pohled to vypadá skutečně jednoduše, ale velice záhy zjistíte, že budete muset velmi přemýšlet. Confusebox je totiž výborná logická hra, která vám ukrátí dlouhé zimní večery. Ovládá se myší.

ovládání hry Confusebox - žárovková logika

myší, viz instrukce ve hře • 0.07 MB • 61x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Day of the Bobteds - logická návykovka
Logické hry - 16x
Útlá minihra, která v sobě skrývá hodiny a hodiny zábavy. To je hra Day of the Bobteds. Zadání je velice jednoduché - vhozenými kuličkami musíte trefit všechny předměty, které jsou různě rozmístěny v důmyslném bludišti. Často budete muset využít odrazů, promyslet počáteční pozice koulí a další věci.
Tea Mahjong
Logické hry - 34x
Čajový mahjong. Je to možné? Ano! V této hře na klasický mahjong se místo tradičních čínských znaků setkáte s obrázky s čajovou tématikou. Pozadí hry přímo svádí k tomu, uvařit si šálek chutného čaje.
Signum Project
Logické hry - 215x
Další logická pecka se sice jednoduchou grafikou, ale to není vůbec na škodu, spíše naopak. Spojujte tečky a snažte se je všechyn rozsvítit. A kolik na vás tvůrci přichystali úrovní? Těšte se na celkem 31 záludných levelů.
Mancala
Logické hry - 44x
Rozhodně zajímavá logická online hra, ve které budete přesouvat barevné kameny. Nejprve klikněte na kalíšek, aby se kameny po jednom přesunuly po vašem hracím poli až k soupeřovu místu. Porazit počítač v této hře nebude snadné, ale můžete vyzvat i druhého hráče u pc.
Locom
Logické hry - 33x
Zajímavá logická super hra, ve které se proletíte nebezpečným bludištěm plným překážek a nástrah. Podaří se vám dostat z jedné strany bludiště na druhou aniž byste došli k úhoně? Docela fajn hra, která zabaví.
Botiada
Logické hry - 30x
Vaším úkolem v této logické superhře je posouvat a nakonec propojit všechny robůtky na ploše. Každá úroveň má několik řešení, záleží na počtu energetických buněk, na kterých budou robůtci umístěni. Velmi pěkná hra na přemýšlení.
Plop Art Sudoku
Logické hry - 747x
Zábavné sudoku, ve kterém tentokrát nepůjde o zapisování číslic, ale o vtipné obrázky. Na výběr jsou celkem 4 stupně obtížnosti, které vám vydrží na poměrně dlouhý herní čas. Určitě pravidla sudoku znáte, ale pro jistotu - umístěte obrázky do sloupců a řad tak, aby v každém sloupci a řadě byl jednotlivý obrázek vždy jen jednou.
Scoregamites
Logické hry - 30x
Oddychová logická hra, ve které bude vašim úkolem se svou skupinou panáčku osvobodit v každém kole uvězněné panáčky. Důležitá je vzájemná spolupráce, díky které dokážete zvítězit. Přeji hodně štěstí.
The Hermit
Logické hry - 24x
Snažte se v této hře utéct z podzemí. Pracovali jste tady na nějakém výzkumu, ale z ničeho nic odešel generátor, který vytvářel elektřinu. V této hře zažijete spoustu zábavy a tak stojí za to si ji zahrát.
Super Cut It
Logické hry - 42x
Logická online hra postavená na velmi rozšířeném a oblíbeném principu, kdy dostáváte jeden objekt přes různé překážky k nějakému jinému objektu. Budete řezat různé herní předměty a posouvat tak krabičku k cíli.
Sleeping Beauties
Logické hry - 17x
Online hra na trochu toho přemýšlení, kdy se v roli rytíře ujmete nelehkého úkolu. Tím je probudit všechny princezny. Abyste princeznu probudili, tak potřebujete skutečnou dělovou ránu.
Fold
Logické hry - 27x
Hrátek s gravitací nás vždycky baví, proto vznikají i další kvalitní hry, jednou z nich je i Fold. Pohybujete se skalnatým terénem, a projít vaši trasu vám pomůžou různé úpravy gravitačních polí.
Rainbow Dash Mix-Up
Logické hry - 33x
Další ze série logických her nese název Rainbow Dash Mix-Up a vezmete si opět na starosti sestavování obrázku. Jedná se o hru podobnou různým puzzlům, kde se musíte pokusit sestavit obrázek z přidělených dílků, aby na sebe jednotlivě navazovaly. Jakmile by se vám podařilo sestavit první obrázek s poníky, můžete pokračovat na další.
Incredipede
Logické hry - 25x
Pokud si myslíte, že už vás ve hrách nemůže nic překvapit, pak se jistě podivíte u hry s názvem Incredipede. Setkáte se totiž s naprosto nečekaně vypadajícím tvorem, který se z moře dostane na pevninu, kde se pokusí sebrat lahodné ovoce a poté se s tvorem musíte dostat ještě k zářivému světelnému bodu.
Building Demolisher
Logické hry - 28x
Máte za úkol v této super hře znićit budovy. Pokud se vám to nepodaří, tak váš dělník bude upálen. V této hře máte omezený počet demoličních koulí, takže si vše nejdříve pořádně rozmyslete, abyste pak nemuseli úroveň opakovat.