Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Haloween house

Hrajete online hru Haloween house

Připravujete se na Haloweenskou oslavu a už nezbývá moc času. Zjišťujete ale, že nic není na svém místě. Musíte teď všechno rozestavět, aby se hosté nenudili. Zábavné i strašidelné příslušenství už čeká.

ovládání hry Haloween house

myš pro posun objektů • 0.11 MB • 681x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Midnight dollhouse
Hry pro dívky - 17x
Venku je zrovna půlnoc, ale vám se jistě ještě nechce jít spát. Tak se rozhodnete, že si konečně můžete udělat pořádek ve svém domečku pro panenky. Všechny hračky jsou rozházené a je na vás je uklidit na místa.
Style Dressup 8
Hry pro dívky - 14x
Tak tohle je opravdová princezna! Miluješ oblečení, módu, paruky, šperky a podobné věci? Máš ráda nákupy, neustálé převlékání? Pak je pro tebe tato online hra to pravé ořechové! Dej se do toho a oblékni a uprav tuto krásnku, jak nejlépe dovedeš. Nejdůležitější je, aby se výsledek líbil tobě!
Model Dressup 39
Hry pro dívky - 14x
Tohle je krásná online hra pro dívky. Není to ledajaká oblíkačka, ale tahle slečna jde večer své kamarádce za družičku. nechce kamarádku naštvat, že vypadá báječně, což se ti jistě podaří, ale chce zapůsobit na idola, který tam bude. Dej se do práce.
Street Fashion
Hry pro dívky - 36x
Tato dívka miluje nakupování. Vaším úkolem je ji vybrat to nejkrásnější oblečení, které na ní sedí. Tak se do toho dejte, uvidíte sami, že je tady na výběr z velkého množství oblečení.
Audrey Hepburn
Hry pro dívky - 17x
Audrey Hepburn se chystá na večeři se svým manželem, chce vypadat skvěle. Tak se dej do toho a krásně ji obleč. Jak? To je jen a jen na tobě. Je to pro ni velice důležitý večer. Tak ji obleč, jak nelépe míš.
Fairytale doll
Hry pro dívky - 18x
Další z her, kde můžete vyzdobit svůj domeček pro panenky různými hračkami. Máte jich tu opravdu požehnaně, takže se můžete soustředit pouze na to, kde co bude stát. Dbejte na stylový vzhled, abyste se za něj nestyděli.
Beauty Maker 23
Hry pro dívky - 34x
Tak tahle šlečinka není jen tak ledajaká smrtelnice. To je královna víl:) Podle toho se také musí pěkně oblékat. Má velký šatník, ve kterém se najdou krásné kousky. A všechno ladí. Oblékni ji, jak nelépe umíš.
Fairy Dressup 45
Hry pro dívky - 42x
Tahle slečinka sice vypadá jako neviňátko, ale opak je pravdou. Jen se koukni, jaký má pohled. Jde totiž dnes se svým idolem na rande. Dnes je valentýn a ona se mu chce za každou cenu zalíbit. Pomoz jí v tom.
Garage Rush
Hry pro dívky - 17x
Pěkná online hra na virtuální zaměstnání, tentokrát se ocitnete v servisu šikovné Stelly. Vaším úkolem bude vést opravnu automobilů k zisku a k celkovému úspěchu. Za utržené peníze můžete nakoupit řadu vylepšení.
Movie Dressup 3
Hry pro dívky - 4x
Tahle slečinka je tey pěkné kvítko, rozhodla se stejně jako POPELKA z pohádky, že uteče na ples! jenže co teď, má sice mnoho oblečenía krásného, ale jak ho sladit a co si vlastně obléknout? No to je na tobě!
Model Dressup 58
Hry pro dívky - 1x
Tak tohle je velice pěkná všestranná oblíkačka pro dívky. Tento hezky vypadající pár má problém. Je jednoduché se obléci do kvádra, že pánové! Ale co mi, dámy. Máme to složitější. Tak jí pomoz! Příjemnou zábavu!
Hair Dresser 6
Hry pro dívky - 20x
Zahraj si na kadeřnici se vším všudy v této krásné online hře pro dívky. Nejprve vlásky umyj, pak osprchuj. Poté je vysuš fénem. Pak přichází na řadu stříhání. Poté barvení, natáčky žehlička na vlasy a nakonec ozdůbky:)
Angelina Jolie
Hry pro dívky - 19x
Naličte Angelinu Jolie jako profesionální maskérka aby vypadala před kameramy krásně a sebevědomně. Pevně věřím že se vám to určite povede. Tak s chutí zapněte tuto hru a perfektně Angelinu Jolie naličte.
Hair Dresser 3
Hry pro dívky - 26x
Krásná online kadeřnice pro dívky. Vpravo se ti objeví tři možnosti, jak změnit účes malé krasavici. Jeden si vyber. Máš mnoho možností, jak upravit účes, tak se dej do toho a snaž se, aby byl tvůj účes co nejvíc podobný požadavku:)
Super Model 11
Hry pro dívky - 1x
Vylepšená online oblíkačka pro dívky. Krásná fotomodelka dnes bude fotit pro titulní stranu prestižního časopidu a tebe si zvolila jako vrchní stylistku. Pomoz jí. Zvol background (=pozadí) A pak už ji obleč, ošperkuj, zvol účes i barvu pleti.