Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Haloween house

Hrajete online hru Haloween house

Připravujete se na Haloweenskou oslavu a už nezbývá moc času. Zjišťujete ale, že nic není na svém místě. Musíte teď všechno rozestavět, aby se hosté nenudili. Zábavné i strašidelné příslušenství už čeká.

ovládání hry Haloween house

myš pro posun objektů • 0.11 MB • 1063x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Model Dressup 158
Hry pro dívky - 2x
Slečna Lucie byla pozvána na dnešní konkurs o novou fotomodelku do slavného dívčího časopisu v sekci móda. Proto je jasné, že co se oblečení a stylu týče chce vypadat báječně. Pomoz jí a slaď její outfit:)
Model Dressup 134
Hry pro dívky - 4x
Tak to tu nesmělo chybět - nejrozšířenější módní styl dnešní omladiny. Krásné a zajímavé kousky, kterými chce omladina vyniknout, to bez pochyby:) Zde máte velmi pěkný průřez, tak oblékněte slečnu, jak nejlépe umíte.
Vintage Girl Make Up
Hry pro dívky - 9x
Jedna z jednodušších oblíkaček a makeover her pro dívky a nejmenší hráče. Mladá dívka již čeká na vaše kreativní řádění - vyberte styl účesu, oblečení, make up a další doplňky.
Tennis dress up
Hry pro dívky - 3x
Naše mladá tenisová hvězda má spousty oblečení, a dostala chuť si ho dneska všechno vyzkoušet. Zabere to sice trochu více času, ale výsledek bude jistě stát za to. Můžete totiž vytvořit spoustu geniálních kombinací.
African Dressup
Hry pro dívky - 2x
v Africe láska, která má velmi silné pouto. Jednu máš před sebou na monitoru. Na svatbě chtějí oba vypadat dobře. Zvol: závoj, Barvu pleti, rtěnku, účes. A pak šaty obou budoucích novomanželů, květinu, šperky a botky:)
My Dress Shop
Hry pro dívky - 3x
Skvělá online hra pro dívky. Vyber si 2 ze 4 kamarádek Kitana, Ski Breeze, Kelie nebo La-ling a vyraž s nimi nakupovat! Každé vyber ten nejlepší outfit a jdi dál. Dočkáš se pochvaly od bezvadného týpka..:)
Winx tréning létání
Hry pro dívky - 3x
Krásná online hra nejen pro dívky. Prolétni se s krásným andílkem, sbírej to, co je jemné a něžné-kytičky a srdíčka. Dej si však pořádný pozor na nástrahy, které na tebe v této zdánlivě jednoduché hře čekají, jako jsou příšerky a zloduchové. Příjemnou zábavu.
Elsa Makeover
Hry pro dívky - 6x
Zdařilá makeover hra s oblíbenou Elsou. Popusťte uzdu své fantazii a uvolněte kreativitu - vytvořte Elze nový účes, vyberte nejlépe padnoucí oblečení a nezapomeňte ani na trendy doplňky. Zkrátka udělejte ze zimní královny překrásnou krasavici.
Model Dressup 130
Hry pro dívky - 9x
Pěkná online oblíkačka pro dívky.Tato slečna nemá zas tak vyhraněný módní styl v oblékání, ale zásadně se obléká do značkových kvalitních kousků! Nyní je jen a jen na tobě, jak se rozhodneš a jak ji oblékneš!
Musical Worms
Hry pro dívky - 2x
Muzikální žížalky na tebe čekají v této roztomilé hře pro dívky. Jistě znáš hru ,,šibenice,, , zde ji máš ulehčenou o to, že písmenka jsou nahoře napsána. Můžeš si vylepšit angličtinu a žížalky ti vždycky zahrají:)
French Boutique
Hry pro dívky - 2x
Pěkná dívčí hra, která vás postaví do role prodavačky v obchodě s oblečením. Vaším úkolem tedy bude obsluhovat zákazníky, kteří touží po slušivém oblečení. Podaří se vám pracovat rychle a vydělat určitou sumu peněz?
Model Dressup 103
Hry pro dívky - 2x
Tato slečna KATE je jak duší, tak šatníkem velice romantická. Krajky a šatičky jsou u ní na denním pořádku, ale nebojí se vzít si obyčejné džíny. Miluje a sbírá botky a ráda střídá účes. Teď je na tobě jak ji oblékneš.
Beauty Maker 68
Hry pro dívky - 3x
Staň se nejkrásnější dívkou roku. Miss české republiky, zastupuj s touto hezkou slečnou. Nápovědu najdeš v rámečku hint. Dej se do úpravy. Hra není časově omezena. Oblékni, nalič, uprav! Příjemnou zábavu.
Fairy Dressup 2
Hry pro dívky - 3x
Krásná Fairy je známá svou výstředností a tím se snaží upoutat pozornost, jak jen to jde. Má v šatníku samé výrazné oblečení a krásné barevné i čarodějnické dopňky. Tvým úkolem je ji krásně obléci. Dej se do toho!
Model Dressup 51
Hry pro dívky - 1x
Tak tohle je moc hezká slečna,ale určitě ne jemná bárbínka, je to drsná rockerka s rychlým fárem. Dnes večer jde na závody a kdyby vyhrála, tak bude na titulce časopisu, pochopitelně musí vypadat báječně.