Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Haloween house

Hrajete online hru Haloween house

Připravujete se na Haloweenskou oslavu a už nezbývá moc času. Zjišťujete ale, že nic není na svém místě. Musíte teď všechno rozestavět, aby se hosté nenudili. Zábavné i strašidelné příslušenství už čeká.

ovládání hry Haloween house

myš pro posun objektů • 0.11 MB • 518x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Garfield Comic
Hry pro dívky - 33x
Tohle je opravdu pěkná online hra pro milovníky Carfielda!!! Jde o to, aby jsi vytvořila vlastní komiks, který se bude týkat Carfielda a jeho přátel. Dej se do toho, je to pěkná prča! Neváhej a hraj!!!
Caesar Pizza
Hry pro dívky - 39x
Nově otevřená italská pizzérie s názvem Caesar Pizza potřebuje právě vaši pomoc. Potřebuje se rozšiřovat a vydělávat. První pobočka se otevřela v městě Palermu, odkud se postupně můžete přesunout i do dalších oblastí. Musíte vytvářet správné ingredience, které si zákazníci přejí. To provádíte seskupováním stejných přísad.
Monster High New Scaremester Catty Noir
Hry pro dívky - 29x
Seznamte se se studentkou Strašidelné školy Scaremester Catty Noir, která si potrpí na luxusní originální oblečení. Na výběr máte celou řadu oblečení a doplňků.
Bath Room
Hry pro dívky - 15x
Tak tohle je opravdu velice srandovní online hra pro dívky. Tvým úkolem je krásně uspořádat tuto koupelnu včetně té blonďaté krasavice. Tvůj výkon bude pak v časopisu ,, koupelny kavak´´:D Tak si dej záležet.
Bubble DressUp
Hry pro dívky - 21x
Pomozte malé dívce v její módní horečce. Dívka si usmyslela, že chce úplně změnit styl svého oblékání a vzhledu. Snad bude spokojena s vaší představou o super trendy stylu. Hra pro dívky jako dělaná.
Zoo Decorate 2
Hry pro dívky - 18x
Tak tohle je opravdu velikánská pohroma, ale co se dá dělat. Ze všech klecí utekla zvířátka v ZOO a klece také nejsou na svém místě. Budeš muset dát všechno do pořádku. Tak neváhej a dej se do toho !!!
Cutie Makeover 21
Hry pro dívky - 26x
Myslíš si, že tato žena nemůže být krásnější? Mýlíš se. Samozřejmě, že může a dokonce jen s tvou pomocí. Nejprve ji obleč, pak krásně nalič všelijakými líčidly, pak účes a nakonec slaď doplňky! Příjemnou zábavu!
Super pokojíček
Hry pro dívky - 6x
Toto je perfektní dekoračka pro dívky. Chtěla bys být disainérkou? Jestli ano, pak je tato online hra pro tebe to pravé ořechové. Tvým úkolem je uspořádat tento pokojíček tak, jak nejlépe dovedeš. Je to velice zajímavý pokoj, tak se snaž:)
Stuart Little
Hry pro dívky - 20x
Jsi obdivovatelka Stuarta Littla? Máš ráda omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Model Dressup 85
Hry pro dívky - 23x
Slečna v této pěkné online hře jde dnes na rodinnou sešlost a z šatníku vybrala nejelegantnější a nejvhodnější oblečení. teď už je jen a jen na tobě, jak se s tím vypořádáš a upravíš ji. Příjemnou zábavu.
Shiny Dressup
Hry pro dívky - 24x
Krásná rozomilá online oblíkačka pro dívky. Tato mladá krasavice potřebuje poradit ,,co a jak,,. Budeš tak hodná a poradíš jí? Jestli ano, dej se do toho. Obleč ji, ošperkuj, zvol účes i všelijaké doplňky.
Cody Dressup 39
Hry pro dívky - 20x
Cody má ve svém šatníku nepřeberné množství šatiček a různých kombinací spíše svátečního oblečení. Když se dáš do oblékání, tak zjistíš, že tímto nic nezkazí a spíše naopak, že jí to převelice sluší:)
Smurf Dinner
Hry pro dívky - 45x
Určitě jste už slyšeli o šmoulí restauraci, kde se podává nejlepší jídlo ve městě a kde mají snad nejrychlejší obsluhu. Vaším úkolem bude pomoci při provozu restaurace - tedy obsluhovat zákazníky v co nejkratším čase a pak vybírat náležitou peněžní odměnu. Za peníze si pořídíte upgrady restaurace.
Beauty Maker 11
Hry pro dívky - 22x
Krasavice, která chce na dnešek vypadat ještě lépe než obvykle a potřebuje s tím pomoct? Ano, tak to jsi tu správně. Oblečení není málo, háček je v tom, že není kdo by ho zkonbinoval. Dej se do toho a udělej z ní krásku:)
Party Makeup 10
Hry pro dívky - 19x
Make-up je na party důležitý, to jistě uznáš sama. Nejden díky této pěkné online hře pro dívky. Na party bude i mnoho pěkných chlapců a ona se již chce líbit . Pomoz jí a nádherně ji nalič, dle svého výběru:)