Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Island minigolf
sponzorované odkazy

Island minigolf

Hrajete online hru Island minigolf

Další z řady jistě velice známých a oblíbených her s pojmenováním minigolf. Tenhle má jednoduché ovládání a ničím neztíženou obtížnost a odehrává se na ostrově. Všude uvidíte tropické rostliny, jako v pravém ráji.

ovládání hry Island minigolf

odpaly pomocí myši • 0.27 MB • 118x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Deluxe Pool - pěkný kulečník
Sport - 7x
V kulečníkové superhře Deluxe Pool je vaším úkolem dostat všechny koule do díry, ovšem ve správném pořadí. Za umístění nesprávných koulí dostanete trestné body. Hra se ovládá myší. Můžete zvolit úhel, rotaci a sílu šťouchu.
Soccer Heads
Sport - 25x
Soccer Heads je dynamická a zábavná fotbalová hra, ve které se vše točí kolem vaší hlavy! Vyberte si svůj oblíbený anglický fotbalový tým a vrhněte se do boje o dominanci v lize. Tato hra nabízí možnost hrát 1 na 1 proti počítači nebo si změřit síly s přítelem a ukázat mu, co ve vás je. Snažte se vstřelit co nejvíce gólů během zápasů a probojovat se přes kola až na samý vrchol žebříčku! Ve hře Soccer Heads se můžete těšit na rychlé a intenzivní zápasy, kde každý váš pohyb může rozhodnout o výsledku. Hra je navržena tak, aby byla snadno ovladatelná, ale zároveň poskytovala dostatečnou výzvu pro hráče všech úrovní. Rozvíjejte své strategie, využívejte unikátní dovednosti svých hráčů a dominejte na hřišti, abyste dosáhli fotbalové slávy. Vyzkoušejte různé herní módy a nechte se pohltit adrenalinovými duelemi ve vašem tažení za vítězstvím.
hra v Unity3D
World Soccer Forever
Sport - 29x
Naleštěte si kopačky, protože je tady zbrusu nová fotbalová gameska pro milovníky kopané. Vyzkoušejte své střelecké schopnosti při kopání volných kopů. Můžete hrát i online s více hráči.
Supreme Snowboard
Sport - 8x
Jízda na Snowboardu je jistě zábavná, ale také velice nebezpečná. Pokud se chcete vyhnout zlomeninám a modřinám tak si zahrajte náš Supreme Snowboard. V pohodlí vašeho domova si vyzkoušíte jaké to je, svištět po sněžném svahu.
World Cup Kicks
Sport - 41x
Myslíte si, že umíte čutat lépe než Beckham? V této hře si můžete zahrát kopanou alespoň virtuálně. Vaším úkolem bude samozřejmě dát gól. Nastavte úhel střely, faleš a sílu a vyhrajte superpohár.
Tennis Ace
Sport - 33x
Tennis Ace je patrně nejlépe zpracovaný tenis, který si mezi online hrami můžete zahrát. Můžete si vybrat povrch, na kterém chcete hrát - pomalejší antuku a nebo trávu s rychlejšími odskoky. Na výběr máte také tři soupeřky, z nichž nejlepší je Claudia. Avšak ani ta není neporazitelná. Po chvíli tréninku jí to natřete 3:0 a zlatá mísa je vaše ;).
Pinch-hitter - kolik dáte homerunů
Sport - 13x
V minihře Pinch-Hitter si vyzkoušíte váš postřeh. Pokud jste někdy hráli baseball, nebude to pro vás těžké...tedy snad ;-). Trefit míček zvládnete, ovšem je důležité dát každým úderem homerun.
Mini-Putt
Sport - 18x
Jednoduchý minigolf s výbornou hratelností, to je hra Mini-Putt. Nejprve položíte míček na podložku a poté už je vše ve vašich rukou. Cílem je s co nejmenším počtem úderů dostat míček do jamky. V pozdějších úrovních přibudou i různé překážky.
Shooting Hoops
Sport - 11x
Trochu zvláštní basketbal, ve kterém hrajete sám proti několika soupeřům a zvuk odrazu míče se podobá více kusu železa ;-). Úkolem je dodriblovat před koš a poté se do koše trefit v malé minihře.
Brazil World Cup 2014
Sport - 24x
Ukažte světu, že jste nejlepším fotbalovým hráčem s přesnou muškou a bleskurychlými reakcemi. Zamiřte, nastavte sílu kopu a jděte na to. Podaří se vám vsítit co nejvíce gólů a získat tak maximální počet bodů?
Scooby Doo - Big Air 2
Sport - 28x
Ve společnosti Scooby Doo a Shaggyho si v této superhře zaskáčete na rampě. A bude to vskutku velkolepé skákání. Nejprve si zvolíte postavu (Scooby Doo, Shaggy nebo mikrobus), poté prkno, prostředí a jde se na věc. Při výjezdu z rampy držte šipku nahoru, při letu zpět zas šipku dolů.
12 Holes of Christmas - vánoční minigolf
Sport - 29x
Vánoce se opět neodvratně blíží. Zpříjemněte si čekání při hraní tohoto vánočního minigolfu. Ve hře 12 Holes of Christmas si projdete celkem 12 jamek. Vždy záleží na přesném odhadu, s jakou silou a v jakém úhlu míček trefíte. Hra se ovládá myší, na začátku je nutné zadat jméno.
Tricky Duck Volleyball
Sport - 18x
Skvělá hra, ve které si můžete zahrát volejbal za známé kreslené postavičky. Nebudete to mít, ale lehké, protože vaši soupeři budou silní. Ve hře můžete získat bonusové údery, kterými soupeře vyvedete z míry.
Brown Cow Curling - chytlavý curling
Sport - 35x
Brown Cow Curling je celkem chytlavé zpracování curlingu. Vaším soupeřem nebude nikdo jiný než počítač. Můžete zvolit dvě obtížnosti a jde se na led. Prvním klikem volíte směr a druhým klikem sílu vmetení vašeho kamene. Cílem je umístit kameny co nejblíže středu bodové výseče. V roli metařů jsou zde dvě krávy ;-). Díky skvělému zvuku a animacím je to opravdu pěkná superhra.
Side Kick 2007
Sport - 214x
Výborná fotbalová hra pro dva hráče. Stačí si jen vybrat Váš nejoblíbenější tým a natřít to svému kamarádovi, nebo si zahrát proti počítači, ať tak či tak, cíl je pořád stejný, nasázet soupeřovi co nejvíce gólů. Hra je graficky velice pěkně zpracovaná.