Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Island minigolf
sponzorované odkazy

Island minigolf

Hrajete online hru Island minigolf

Další z řady jistě velice známých a oblíbených her s pojmenováním minigolf. Tenhle má jednoduché ovládání a ničím neztíženou obtížnost a odehrává se na ostrově. Všude uvidíte tropické rostliny, jako v pravém ráji.

ovládání hry Island minigolf

odpaly pomocí myši • 0.27 MB • 711x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Sports Heads Football European Edition
Sport - 963x
Fotbalovou verzi Sports Heads jsme již měli možnost vyzkoušet ve dvou variantách, ale nyní přichází další kousek, přičemž tentokrát se jedná o speciální evropskou edici. Tento díl je věnován konání fotbalového mistrovství Evropy v Polsku a na Ukrajině, kterého se zúčastnila i česká reprezentace. Dokážete ovládnout turnaj?
Free Rider 3
Sport - 20x
Dlouho očekávané pokračování hry Free Rider, která je plná sportovní akce a adrenalinu. Nasedněte na své zbrusu nové BMX kolo a vydejte se na chytlavý závod. Vyzkoušejte tratě od ostatních uživatelů, nebo si vytvořte vlastní.
Hard Court - basketbal
Sport - 18x
Jak už název napovídá, půjde o basketbal jeden na jednoho. Hra je zpočátku poněkud těžká, nicméně díky možnosti udeřit soupeře brzy objevíte triky jak na něj vyzrát a porazit ho.
BMX Master
Sport - 37x
Zajezděte si na kole a ukažte všem, jak jste dobří. Vašim úkolem bude předvést šílené triky, za které dostanete určitý počet bodů, které potřebujete pro splnění kola. Hra má dva herní módy, takže si budete moct vybrat.
Wonderputt
Sport - 36x
Dobrodružný golf, to tu ještě nebylo. Ovšem je to trochu jiný golf - setkáte se s krávami, žabáky, torpédy a s dalšími podivuhodnými věcmi, které byste na golfovém hřišti jen tak nepotkali.
Powerpool Frenzy
Sport - 35x
Kulečník se řadí mezi oblíbené hospodské zábavy, ale v poslední době se prosazuje i na scéně počítačových her. V rámci deseti zajímavě zpracovaných úrovní potřebujete do děr ve stole dostat všechny požadované koule. Čím více jich do děr dostanete najednou, tím lépe pro vaše bodové konto. Existují různé typy koulí.
Free Kicker - přímé kopy
Sport - 22x
Jednoduchá, ale velmi chytlavá sportovní super hra Free Kicker vás zavede na fotbalové hřiště, kde se právě chystá hráč k zahrát přímý kop. Ten hráč není nikdo jiný než vy. Rada je tedy jasná; dejte gól.
Tiny Hawk
Sport - 23x
Autoři hry Tiny Hawk si pro hráče připravili celkem zajímavý počet úrovní. Vyzkoušet si jich můžete na tři desítky. Již název napovídá, že se jedná o parodii na slavného skateboardového jezdce Tony Hawka. Také si vezmete na starost jízdu na prkně a přitom se musíte pořádně ohánět, abyste sebrali všechny bonusy.
3D Motorcycle
Sport - 16x
Tato hra vás zavede na motocyklové závody, kde se můžete utkat se svými soupeři. Dojeďte do cíle během třech kol jako první. Díky tomu budete mít možnost postoupit do dalšího kola a užívat si další vítězství nad soupeři.
Xtreme Moto Idiot Cross
Sport - 18x
Ve hře X-treme Moto Idiot Cross se můžete projet na motorce a předvést nějaké pěkné triky. Nejprve zadáte své jméno, poté si zvolíte svého jezdce, přičemž každý ovládá jiný speciální trik. Superhra X-treme Moto Idiot Cross se ovládá šipkou vpravo (plyn), mezerníkem (trik) a klávesou Ctrl (skok).
Sports Heads Voleyball
Sport - 49x
Volejbal patřil hlavně v minulosti mezi úspěšné sporty, ale to už dnes bohužel tolik neplatí. Sports Heads přináší další zajímavý kousek a tentokrát je v hlavní roli zmíněný volejbal. Musíte dostávat míč přes síť a snažit se, aby protihráče nedokázal balón vrátit. Celkem se vám do cesty postaví hned několik soupeřů. Neváhejte posbírat různé bonusy.
Shadow Factory
Sport - 21x
Tahle hra je velice originálně zpracovaná a zajisté vás bude bavit. Grafika je úchvatná a hratelnost na vysoké úrovni. Ovládáte speciální terénní vozidlo, které projíždí továrním územím plným skoků a kopců.
World cup headers
Sport - 43x
V online hře World Cup Headers si můžete zahrát fotbal trochu volejbalovým způsobem :-). Vaším úkolem je odhlavičkovat míč přes síť k soupeři. Ovládání je jednoduché, zábava zaručena. Vyhrajte mistrovství světa.
2d paintball
Sport - 9x
Výborná verze po celém světě známého mahjongu. V podstatě jde o to, odstranit ze stolu všechny hrací kameny ve dvojicích. Brát ale můžete pouze ty, které jsou přístupné jak shora tak ze strany - nejsou zablokovány.
King of Power
Sport - 25x
Zběsilé závody na motorových člunech je to co vám tato hra nabídne. Postupně při vyplnění kola odemykáte další a další nové kola, proto hratelnost hry je velmi dobrá. Tak na nic nečekejte a pojďte se skvěle projet..