Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Dollhouse make over
sponzorované odkazy

Dollhouse make over

Hrajete online hru Dollhouse make over

Další z ryze dívčích záležitostí. Vyzdobte si svůj žůžovoučký pokojíček přesně podle svých představ - máte na výběr spoustu hraček a dekorací. Pozor na to, musíte udělat dobrý dojem aby pokoj vypadal stylově.

ovládání hry Dollhouse make over

ovládání všeho myší • 0.19 MB • 2440x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Farm Guardian
Hry pro dívky - 35x
Online hra s působivou grafikou. Ve hře je vaším úkolem zabezpečit svou farmu před útoky nenasytných bobrů, kteří vám chtějí zničit všechna políčka a úrodu.
Winter fashion
Hry pro dívky - 756x
I v zimě se chce každá dívka pokud možno svému okolí zalíbit. Vyber ze zimního oblečení to, které jí bude nejvíce slušet. Snaž se o co nejlepší celkový vzhled, aby oblečení dobře ladilo dohromady.
Girl make up 4
Hry pro dívky - 13x
Vžijte se do role nějakého úspěšného profesionálního maskéra a zapracujte na vzhledu téhle dívenky. Svěří svoji tvář do vašich rukou, takže si s ní budete moci opravdu vybrat. Samozřejmě máte spousty odstínů a různých barev.
Design Underwater
Hry pro dívky - 36x
Hezká online dekoračka pro dívky. Krásná slečinka, že? Jde o to, že takto má vypadat titulní strana časopisu ´´PODMOŘSKÝ SVĚT´´. Slečna je takto vyfotografována pod mořskou hladinou a ty musíš ještě trochu upravit vzhled stránky.
Hezký makeover 59
Hry pro dívky - 20x
Krásná online hra pro dívky. Tato krasavice jde večer na svůj první večírek a potřebuje skvělou stylistku jako jsi ty! Namaluj ji (řasenka, stíny, rtěnka aj.) Oblékni ji a uprav (tričko, šperky) a nakonec ozdob vlasy!
Mini Dressup 12
Hry pro dívky - 23x
I malé slečinky se chtějí líbit. Mají to prostě v krvi. Tato slečinka se chystá na malé randíčko se svým kamarádem a chce se mu líbit:) Tak se dej do toho a krásně ji obleč. Jak? To je jen a jen na tobě.
Rochelle Goyles Pedicure Game
Hry pro dívky - 302x
Strašidelná střední škola Monster High sdružuje různé mladé lidi, kteří pocházejí z nejrůznějších rodin, jež ovládají různé druhy magie, nebo jsou jinak proslulé. Jednu z nich si můžete vzít na starost i v následující hře, kde můžete svěřenou dívku upravit podle vlastního uvážení. Postaráte se jí o pedikúru, tedy o nehty.
Colouring 4
Hry pro dívky - 26x
Máš ráda pohádky o princeznách. Zde máš jeden snímek z pohádky. Líbí se ti omalovánky? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Model Dressup 70
Hry pro dívky - 24x
Tahle slečinka je jako vystřižená z knihy BABIČKA od BOŽENY NĚMCOVÉ:) Koukni se na její venkovské, ale i nevenkovské krásné oblečení. A teprve když jí jej oblékneš, zjistíš, jak jí krásně sekne. Tak ji obleč!
Beauty Maker 22
Hry pro dívky - 25x
Tak tahle slečinka si dává záležet na tom, aby jí všechno oblečení sedělo a hlavně se všeshny kousky, co má na sobě k sobě hodily. To vidíš na jejím šatníku. Ke všemu má botky i ozdůbky a také má pěkné paruky. Obleč ji:)
Fairy Dressup 32
Hry pro dívky - 23x
Krásná Fairy se rozhodla jít dnes na karneval za jakousi lesní ženu, vílu či divoženku. Oblečení na to má vhodné jen najít tu správnou kombinaci a nejlepší model:) To je teď tvým úkolem. Dej se do toho!
Photo Model 35
Hry pro dívky - 14x
Tak a je tu krásná online hra pro dívky! Tak pěkně popořádku. Je to hezká fotomodelka, která na dnešek na casting potřebuje skvělý make-up. Dej se do toho je to jen na tobě, jak ji upravíš, jaké dáš soplňky apod.
Fairy Dressup 44
Hry pro dívky - 17x
Krásná Fairy se dnes, jak vidíš chystá na slet čarodějnic:) Chce se blísknout před kamarádkami a hlavně před jedním novým čarodějem. tak se hezky snaž, ať na něj zapůsobí krásným oblečením a vzhledem:)
Denise Richards
Hry pro dívky - 10x
A máme ji tu, ležérní, sexy i roztomilou Denise Richards v nové online hře pro dívky. Zvol nejúžasnější sestřich vlasů, botičky šperky i make-up. Pak už jen stačí vybrat z nepřeberného množství jejího ošacení:)
Kukuya 5
Hry pro dívky - 10x
Super online hra pro malé dívenky,budoucí architektky:) Pomoz malé KUKUYE uspořádat její čarodejnické sídlo. Dej pozor, ať je její krásná komůrka přehledná a dej lektvarům jejich místo:) Určitě tě to bude bavit:)