Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Dollhouse make over
sponzorované odkazy

Dollhouse make over

Hrajete online hru Dollhouse make over

Další z ryze dívčích záležitostí. Vyzdobte si svůj žůžovoučký pokojíček přesně podle svých představ - máte na výběr spoustu hraček a dekorací. Pozor na to, musíte udělat dobrý dojem aby pokoj vypadal stylově.

ovládání hry Dollhouse make over

ovládání všeho myší • 0.19 MB • 1163x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Cheerleader Slacking
Hry pro dívky - 37x
Sára je zvyklá na popularitu, a proto se rozhodla, že se přidá k roztleskávačkám, aby se její oblíbenost ještě zvýšila. Nemá ovšem trpělivost na všechny věci, které by po ní trenér chtěl, takže se občas bude zašívat, aby se nenudila. Nesmíte ovšem dopustit, aby u toho trenér Sáru načapal, jinak by její reputace klesla.
Beauty Maker 12
Hry pro dívky - 17x
Tak tahle sedmnáctiletá slečna se chystá na maturitní ples svého přítele. Moc se tam těší. Doma má nepřeberné množství šatů, ale naní si jista, které jí pasují nejvíc a copak šperky a boty. Pomoz jí, ať se ples podaří:)
Baby Hazel Hair Care
Hry pro dívky - 50x
Naučná a hezky hratelná online hra pro dívky. Pokud máte rádi péči o miminka a máte rádi kadeřnické super hry, tak si přijdete na své. Cílem hry je opečovat vlasy malé bejby Házel.
Fashion Style 26
Hry pro dívky - 3x
Nevíš si rady co si vzít na sebe a máš romatickou dušinku? Pak je tato online nápověda, inspirací pro tebe:) máš zde hned šest typů, jak se oblékat, aby jsi vyjádřila, jak si romantická na oblečení i v dušince:)
Cutie Makeover 7
Hry pro dívky - 459x
Tato krásná slečna je nyní v tvých rukách. Postupně z ní udělej krasavici. Přihlásila se totiž na miss ČR a je pro ni velmi důležité alespoň vyniknout! Šperky, účes, oblečení a hlavně make-up to je tvým úkolem.
Cutie Makeover 23
Hry pro dívky - 22x
Tak tohle opravdu vypiplaná online hra pro dívky! Takže pěkně popořádku. Nejprve jsou na řadě oční stíny, pak řasenka, poté kontaktní čočky a !!nečekané!!- nehty a pak rtěnka. Pak pudr a nakonec ji ošperkuj, obleč a učeš!
Model Dressup 72
Hry pro dívky - 10x
Tak tohle je opravdu sportovkyně tělem i šatníkem:) Je jen na tobě, pro co se dnes rozhodne, zda jí naplánuješ tenis či plavání nebo snad box či švihadlo a co třeba si jít jen tak zaběhat. Oblékni ji třeba podle toho, co by jsi si vybrala ty.
Red dollhouse
Hry pro dívky - 17x
Jistě se najde spousta dívek, které mají rády červenou barvu. Těm se bude určitě líbit i tahle hra. Dostanete svůj vlastní domeček pro panenky, celý laděný v červené barvě a budete ho muset pěkně uklidit.
Model Dressup 42
Hry pro dívky - 18x
Pěkná online hra pro dívky všeho věku! Tato mladičká krasavice se chystá se svým přítelem na bál, ples, avšak bude tam i jeho bývalá přítelkyně a ona chce vypdat skvěle, aby se vedle něj cítila báječně. Oblékni ji!
Beauty Maker 17
Hry pro dívky - 26x
Udělej z nenápadné slečny nápadně krásnou princezmičku, ktreou bude chtít jen pro sebe její velký a jediný idol. Nápovědu nalezneš v rámečku HINT vlevo dole. Dej se do toho. Nalič ji oblékni, učeš a slaď šperky.
Star Dressup 3
Hry pro dívky - 18x
Tak a je to tu. Krásná mořská víla ARIEL se kvůli své lásce vzdala svého rybího ocasu a teď má krásné nožky, které ji sice při každém kroku neuvěřitelně bodají, jako tisíce jehliček, ale ona chce vypadat báječně! Poztarej se o to.
Model Dressup 111
Hry pro dívky - 28x
Je jen na tobě jak tuto online oblíkačku pojmeš. Zda se budeš řídit, tím, co by nejvíce seklo této slečně nebo spíše tím, co by se líbilo tobě a co by jsi si oblékla ty. Je to na tobě. Tak začni oblékat!
Photo Model 22
Hry pro dívky - 168x
Tak a je tu další fotomodelka. ta je již proslulá, ale stejně si musí dávat stále pozor, aby vypadala dokonale. Neboť pozor na novináře. Zde se opravdu vyřádíš. Udělej kompletní make-up, oblékni učeš a ošperkuj!
Pretty Dressup 4
Hry pro dívky - 22x
Tahle malá krasavice si dnes půjčila maminčiny malovátka a chce se líbit. Jenže ještě neví, jak a co používat, co se nosí apod. Zahraj si na její kamarádku a pomoz jí. Obleč ji, ošperkuj, zvol účes i botky:)
Cody Dressup 24
Hry pro dívky - 25x
Tato online hra je velice pěkně udělaná. nemusíte sáhodlouze trefovat oblečení přesně na panenku, stačí jen přibližně a vmžiku je oblečená, jak jednoduché, jen všechno sladit. Dej se do toho a bav se!