Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Dollhouse make over
sponzorované odkazy

Dollhouse make over

Hrajete online hru Dollhouse make over

Další z ryze dívčích záležitostí. Vyzdobte si svůj žůžovoučký pokojíček přesně podle svých představ - máte na výběr spoustu hraček a dekorací. Pozor na to, musíte udělat dobrý dojem aby pokoj vypadal stylově.

ovládání hry Dollhouse make over

ovládání všeho myší • 0.19 MB • 701x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Truck So Fun
Hry pro dívky - 1x
Je to jen na tobě. V této pěkně udělané online hře jde o postřecha a trochu o rozeznání barev. Určitě jsi na oboje přeborník/přebornice, tak se dej do toho. Mezeerníkem musíš házet kola do správného vozíku ve správnou chvíli:)
Elsa Makeover
Hry pro dívky - 4x
Zdařilá makeover hra s oblíbenou Elsou. Popusťte uzdu své fantazii a uvolněte kreativitu - vytvořte Elze nový účes, vyberte nejlépe padnoucí oblečení a nezapomeňte ani na trendy doplňky. Zkrátka udělejte ze zimní královny překrásnou krasavici.
Model Dressup 119
Hry pro dívky - 0x
Tahle slečinka má ráda v oblečení mladistvý vzhled. Má ráda barevné oblečení, puntíčky a krásné barvičky i na vláskách. Teď je jen na tobě, co jí dnes vybereš za outfit k tomu botky, doplňky a šperky.
Brandy
Hry pro dívky - 1x
Krásná Brenda potřebuje novou stylistku, neboť ta předchozí ji zklamala. Nyní se jí stáváš ty. jen se podívej jaké možnosti máš s Brendou. Jistě by sis přála také takový šatník. Oblékni ji a změň i rtěnku a účes.
Fashion Style 31
Hry pro dívky - 1x
Máš chuť jít na místní oblíbený karneval a nevíš, jak a za koho se obléci? Pak je tato online hra to nejlepší. Máš zde hned 6 typů, jak se obléci:) Tak se dej do toho a prohlédni si typy a jeden si můžeš hned vybrat!
Wild hair make up
Hry pro dívky - 1x
Představte si, že jste v roli módního maskéra a máte nalíčit tuhle holčinu, aby se všem líbila. Můžete si vybrat ze spousty druhů odstínů řas, rtů a nakonec jí můžete pro osvěžení nasadit třeba i brýle.
Cody Dressup 46
Hry pro dívky - 0x
Tahle slečinka se cítí v oblacích jako doma a taky že tam doma je :) Jenže dnes se koná tzv. MRÁČKOVÁ SLAVNOST a ona se na ni má náležitě připravit. Jenže si sama neví rady, tak ji trošku pomoz ty!
Model Dressup 101
Hry pro dívky - 6x
Tahle slečna si opravdu potrpí na veliký luxus, co se oblečení týká. Jenže dnes jí opravdu moc záleží na tom co, si vezme na sebe a opravdu si neví rady. Je totiž pozvaná od svého dlouholetého idola na rande. Pomoz jí!
Selena Gomez Make Up
Hry pro dívky - 660x
Selena Gomez je aktuální láskou Justina Biebera. Oboum to velice sluší, podle nás tedy více Seleně ;-). V této dívčí online hře můžete obléci Selenu Gomez do nejlepších šatů. Samozřejmostí jsou módní doplňky.
Monster High Sorority House
Hry pro dívky - 10x
Oddychová dekorační online hra s našimi známými hrdinkami ze seriálu Monster High. Jejich dům je v pěkném nepořádku, takže bude na vás, abyste ho uklidili a řádně opravili. Vytvořte luxusní dům pro malé čarodějky.
Cameron Diaz
Hry pro dívky - 3x
Jistě znáš štíhlou, krásnou Cameron Diaz. Teď se můžeš stát její hlavní stylistkou. Tak neváhej a pusť se do toho. Ve svém nemalém šatníku má na výběr od romantického přez elegantní až po sexy kousky.
Monkey Stack
Hry pro dívky - 1x
Milá skákačka, ve které hrají hlavní úlohu opičky a banány. Pochytejte co nejvíce banánů dříve než vyprší časový limit. Hra Monkey Stack s pěknou grafikou a dobrou hratelností potěší každého hráče.
Cheerleader Slacking
Hry pro dívky - 2x
Sára je zvyklá na popularitu, a proto se rozhodla, že se přidá k roztleskávačkám, aby se její oblíbenost ještě zvýšila. Nemá ovšem trpělivost na všechny věci, které by po ní trenér chtěl, takže se občas bude zašívat, aby se nenudila. Nesmíte ovšem dopustit, aby u toho trenér Sáru načapal, jinak by její reputace klesla.
Smurf Dressup
Hry pro dívky - 2x
Myslíme, že každé dítě zná ty roztomilé modré skřítky, kteří jsou vysocí na dva couly :-). A právě jednoho takového šmoulu tady pro vás máme. Jde o příjemnou oblíkačku, která potěší každého menšího hráče. Co říkáte?
Creepy Coloring
Hry pro dívky - 2x
Velice pěkná online omalovánka pro dívky. Je velice realisticky udělaná a ty máš na výběr nepřeberné množství barev, kterými můžeš vybarvit libovolný obrázek. Ten si můžeš vybrat. (NEW PAGE-NOVÁ STRÁNKA).