Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Dollhouse make over
sponzorované odkazy

Dollhouse make over

Hrajete online hru Dollhouse make over

Další z ryze dívčích záležitostí. Vyzdobte si svůj žůžovoučký pokojíček přesně podle svých představ - máte na výběr spoustu hraček a dekorací. Pozor na to, musíte udělat dobrý dojem aby pokoj vypadal stylově.

ovládání hry Dollhouse make over

ovládání všeho myší • 0.19 MB • 846x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Dance with Barbie
Hry pro dívky - 3x
Zapni hru vyber styl muziky na, který bude barbie tančit a pořádně to rozjeďte. V teto hře barbie trénuje na soutěz v tanci a chce se vypracovat až na vrchol slávy a to právě tancováním. Barbie potrebuje někoho kdo jí stím pomůže a můžeš to být právě ty.
Model Dressup 85
Hry pro dívky - 22x
Slečna v této pěkné online hře jde dnes na rodinnou sešlost a z šatníku vybrala nejelegantnější a nejvhodnější oblečení. teď už je jen a jen na tobě, jak se s tím vypořádáš a upravíš ji. Příjemnou zábavu.
Swim Class Rochelle Goyle
Hry pro dívky - 20x
Jednoduchá oblíkačka pro nejmenší dětské hráčky online her. Tentokrát můžete obléci studentku z Monster High jménem Rochelle Goyle. Navýběr máte poměrně dost oblečení a doplňků.
Style Decorate 10
Hry pro dívky - 2x
Toto je perfektní dekoračka pro dívky. Chtěla bys být disainérkou? Jestli ano, pak je tato online hra pro tebe to pravé ořechové. Tvým úkolem je uspořádat tento malý krámek tak, jak nejlépe dovedeš. Je to velice zajímavé, tak se snaž:)
Cody Dressup 40
Hry pro dívky - 11x
Jsou tu vánoční svátky a CODY se rozhodla, že bude účinkovat na vánoční besídce ve městě. Sedí nad svým vybraným šatníkem, vybraným pro tuto příležitost celý den, ale nemůže se rozhodnout, co si vzít na sebe. Pomoz jí.
Baby Hazel Learns Vehicles
Hry pro dívky - 31x
Naše oblíbená malá hrdinka Házel je tu v dalším herním dobrodružství. V tomto díle se budeme učit poznávat předměty. Je to celkem příjemná oddechová online hra pro nejmenší hráče, kteří mají chuť se něco nového naučit.
Shopaholic New York
Hry pro dívky - 9x
A je tu další pokračování oblíbené nakupovací mánie Shopaholic. Tentokrát se podíváme do amerického města New York. Na začátku si vyberete svou dívčí hrdinku a poté budete už jen nakupovat nejrůznější zboží v newyorských obchodech.
Model Dressup 99
Hry pro dívky - 478x
Hezká online hra dělaná speciálně pro dívky. Tato slečinka je očidně velice cool, stylová a moderní. Lze to usoudit i podle jejího šatníku, ten je možná sice ležérní a střídmý, ale každopádně velice slušivý. Dej se do oblékání:)
Photo Model 44
Hry pro dívky - 3x
Tak tahle slečna je sice už tak velmi pohledná, ale jsou situace, kdy chce být ještě hezčí a jedna z nich právě nastala. Chystá se na rande, sice do kina, kde není moc světlo, ale stejně, dej se do toho a krásně ji nalič:)
Beauty Maker 52
Hry pro dívky - 6x
Takže zajímavaá online har rpo dívky. Není to jenom obyčejná oblíkačka, je to něco víc. Dej se do toho, neváhej. Nápověda se oběví v průběhu hry v modré kolonce HINT. Oblékej, barvi, češ, namaluj ji a ošperkuj!
Colouring 23
Hry pro dívky - 9x
Máš ráda omalovánky a líbí se ti tento legrační obrázek. Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.
Chinese restaurant
Hry pro dívky - 14x
Postavili jste si Čínské bistro, a teď máte před sebou významný úkol ho nějak opatřit nábytkem. Budete mít na výběr spoustu objektů, které tam můžete umístit, takže se nemusíte vůbec nijak omezovat.
Party Makeup 11
Hry pro dívky - 9x
Krásná malá slečinka se chce vydat na dětskou garden party a půjčila si maminčina líčidla. Je jí však teprve 8 let a tak ještě moc neví co a jak:) Budeš tak od té dobroty a pomůžeš jí? Jistě ano, tak příjemnou zábavu:)
Farm Guardian
Hry pro dívky - 27x
Online hra s působivou grafikou. Ve hře je vaším úkolem zabezpečit svou farmu před útoky nenasytných bobrů, kteří vám chtějí zničit všechna políčka a úrodu.
Photo Model 55
Hry pro dívky - 18x
V této pěkné online hře pro dívky je tvým úkolem udělat z obyčejné slečny krasavici roku. Krásná slečinka se chce líbit svému idolu. Nejprve ji nalič, pak účes(klik na vlasy) pak oblečení a nakonec šperky!