Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Dollhouse make over
sponzorované odkazy

Dollhouse make over

Hrajete online hru Dollhouse make over

Další z ryze dívčích záležitostí. Vyzdobte si svůj žůžovoučký pokojíček přesně podle svých představ - máte na výběr spoustu hraček a dekorací. Pozor na to, musíte udělat dobrý dojem aby pokoj vypadal stylově.

ovládání hry Dollhouse make over

ovládání všeho myší • 0.19 MB • 711x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Old Fashioned Xmas
Hry pro dívky - 18x
Báječná online hra pro tvůrčí a kreativní děti:) Zavzpomínej si na tradici zdobení perníčků. Ozdob si svůj perníček nejprve barevnou polevou a dozdob dekorem jakým jsou všelijáké kuličky a ozdůbky, pozor však, ať na perníček nedostaneš chuť, to by tě pak mohlo vyjít draho:)
Cafe garden
Hry pro dívky - 346x
Vaším dnešním úkolem bude vyzdobit malou kavárničku. Máte spoustu nábytku tak na nic nečekejte a dejte se do svého díla. Dávejte ale pozor na to, aby se výsledek líbil vašim zákazníkům. O to přece jde.
Beauty Maker 75
Hry pro dívky - 28x
A je tu zpět, krásná onlinovka pro dívky. Zde se dolova vyřádíš. Můžeš zde zjistit i co je moderní a nakonec tě oznámkuje opravdový znalec mody, mimo jiné je možná i nápověda,ale jen na 5 sekund, v kolonce HINT.
Model Dressup 103
Hry pro dívky - 4x
Tato slečna KATE je jak duší, tak šatníkem velice romantická. Krajky a šatičky jsou u ní na denním pořádku, ale nebojí se vzít si obyčejné džíny. Miluje a sbírá botky a ráda střídá účes. Teď je na tobě jak ji oblékneš.
Bratz Little Pony
Hry pro dívky - 33x
Krásně rotomilá online hra pro dívky. Vber si jednoho ze čyř překrásných poníků a udělej z ní největší krasavici. Můžeš jí umýt, učesat, vysušit a obarvit hřívu, ohon. A pak ji ozdob nejrozmanitějšími ozdobami:)
Flirt on the Beach
Hry pro dívky - 35x
Pěkná online hra pro dívky, které si chtějí zahrát na nezávazné flitrování online. Vaším úkolem bude láskou omámit co nejvíce chlapců. Stačí najít volného kluka a kliknout na něj... pokud ale na něj dostane zálusk jiná slečna, tak nastává boj o kluka formou rychlé klikačky :).
Fairy Dressup 20
Hry pro dívky - 18x
Miluješ oblečení, módu, paruky, šperky a podobné věci? Máš ráda nákupy, neustálé převlékání? Pak je pro tebe tato online hra to pravé ořechové! Dej se do toho a oblékni a uprav tuto krásnku, jak nejlépe dovedeš. Nejdůležitější je, aby se výsledek líbil tobě!
Twilight Sparkle Rainbooms Style
Hry pro dívky - 408x
Po delší době tu máme také nějakou suprovou hru pro dívky. Tentokrát budete mít za úkol hezky obléknout sympatickou slečnu. Na výběr máte širokou škálu oblečení a doplňků. Ideální online hra pro chvíle oddechu.
British gown
Hry pro dívky - 19x
Myslíte si, milá děvčata, že znáte britskou módu? V této hře to budete moci dokázat. Oblékněte dívčinu pěkně po britsku a snažte se, aby vypadala stylově, a její oblečení k sobě dostatečně hezky ladilo.
Model Dressup 40
Hry pro dívky - 358x
Hezká online hra pro dívky, která se nejn dobře ovládá, snadno pochopí a je bez časového limitu. Hlavní je, že tato slečna má velice pěkný šatník a nebojí se ukázat krásné nožky či pěkné ruce. Využij toho a obleč ji!
Longstocking
Hry pro dívky - 23x
Tahle zrzavá krasavice se dneska chce vymódit, a žádá vás o pomoc. Neví, jak se přesně nalíčit, a tak si říká, že vy byste jí s tím mohli pomoct. Zkuste zvolit co nejlepší souhru barev aby vypadala dobře.
Mini Dressup 3
Hry pro dívky - 24x
Miluješ všechno,co se týká módy, oblečení šperků, vlásků a podobně, pak je tato online hra pro dívky pro tebe to pravé nefalšované ořechové. je to tak jednoduché a přitom si užiješ tolik zábavy:) Stačí jen slečinku obléknout, převléknout a tak dlouho dokud nenajdeš ten nejlepší outfit z nejlepších a ten jí pak nech! Hlavní je, aby se dílo líbilo tobě!
Beauty Maker 74
Hry pro dívky - 5x
Tak se dáme do toho. Móda je velmi důležitá součást dnešní ženy, která se chce líbit. To se netýká pouze oblečení, ale také make-upu, dplňků, šperků, účesu apod., jak se dozvíš v této hře. Stiskni spodní rámeček, pro hru a pro nápovědu pak HINT.
Fairy Dressup 27
Hry pro dívky - 15x
Tak tohle je opravdu krásná online hra pro dívky. Tato krásná mladá slečinka se dnes chystá na své první focení, tudíš rozjíždí svou dráhu profesionální fotomodelky, ale jště nemá stylistku, takže bude s všeličím potřebovat trošku pomoci. Ty jsi ta pravá, kdo jí jistě pomůže:)
Beauty Maker 8
Hry pro dívky - 17x
Oblékni úžasně namyšlenou krasavici. Nová online hra pro dívky je pro to jako stvořená. Tato kráska se chystá večer na rande. Pomoz jí vypadat báječně, tak jak to umíš jen ty! Změň i účesy! Příjemnou zábavu!