Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Dollhouse make over
sponzorované odkazy

Dollhouse make over

Hrajete online hru Dollhouse make over

Další z ryze dívčích záležitostí. Vyzdobte si svůj žůžovoučký pokojíček přesně podle svých představ - máte na výběr spoustu hraček a dekorací. Pozor na to, musíte udělat dobrý dojem aby pokoj vypadal stylově.

ovládání hry Dollhouse make over

ovládání všeho myší • 0.19 MB • 4485x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Cutie Makeover 6
Hry pro dívky - 24x
Udělej z této náctileté dívenky krásnou mldaou slečnu. Chce totiž dnes jít na fotbslový zápas, kde bude hrát její idol a chce na něj zapůsobit. Tak si trochu pohraj a změň ji k nepoznání. Příjemnou zábavu.
Beach Girl Costumes
Hry pro dívky - 23x
Oblékněte tuto krásnou dívku, která by ráda strávila celý den na pláži. Ostatně kdo by se nechtěl celý den jen válet na hřejivém písku a sluníčku. Zkuste dívce navrhnout nejhezčí a pohodlné oblečení na léto.
Musical Worms
Hry pro dívky - 39x
Muzikální žížalky na tebe čekají v této roztomilé hře pro dívky. Jistě znáš hru ,,šibenice,, , zde ji máš ulehčenou o to, že písmenka jsou nahoře napsána. Můžeš si vylepšit angličtinu a žížalky ti vždycky zahrají:)
Cutie Makeover 40
Hry pro dívky - 29x
Super online hra pro dívky. Oblékni tuto krasavici, (klikni na tričko), změň účes (klikni na vlasy)chystá se na své rande a to snad uznáš,že musí vypadat co nejlépe. Ty budeš jistě tak hodná, že jí pomůžeš:) Příjemnou zábavu!
Catherine make up
Hry pro dívky - 23x
Catherine se dneska chce vymódit a je na vás jí s tím náležitě pomoct. Vyberte jí co nejlepší odstín očí, vhodné řasy a celkově z ní udělejte vymóděnou parádnici. Můžete jí přidat i brýle pro moderní vzhled.
Cody Dressup 33
Hry pro dívky - 25x
Takže Cody se pro dnešek rozhodla, že na rande půjde jako lukostřelkyně. To je poznávací znamení pro její dnešní rande na slepo:) je to sice pěkné a nápaditě, ale chce to trochu stylu a vkusu a to ty jistě máš.
Monster High Avatar
Hry pro dívky - 52x
Pěkná hra vhodná pro děti a jistě si ji oblíbí i dívky. Z jednotlivých dílků můžete poskládat vlastní postavičku ze seriálu Monster High. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte novou hrdinku ze Strašidelné školy.
Star Dressup 6
Hry pro dívky - 21x
Tak tohle jsou nebeské sestry, které jsou zároveň už celou věčnost rivalkami, zatím byla vždy ve všem lepší starší EMMA, ale dnes to chce vzít do vlastních rukou mladší PATRICIE, tak jí pomoz, ať vypadá na dnešk nádherně.
Beauty Maker 63
Hry pro dívky - 22x
Tak tahle slečinka nebojuje o jen tak ledajakého chlapce, ale o srdce krásného prince, tedy v tomto případě spíše o oči :) A opět záleží jen na tobě, jestli slečinka vůči princátkovým očím obstojí :)
Model Dressup 49
Hry pro dívky - 26x
Rozotmilá online hra pro dívky:) je velice pěkná neboť ať slečně oblečeš cokoli vždy k tomu najdeš doplňky a boty, které se k danému outfitu hodí! Dej se do toho. je ot jen na tobě! Příjemnou zábavu!:)
Model Dressup 177
Hry pro dívky - 14x
Tak tahle mladá dáma má v módě ráda spíše střídmost a ležérnost, ale hlavně kvalitu oblečení. Má ráda kožené oblečení, které jí přijde sexy. Teď je jen na tobě, jaký zvolíš outfit, vlasy, boty a ostatní doplňky:)
Photo Model 13
Hry pro dívky - 5x
Sympatická krsavice v pěkné online hře pro dívky. Může mít fialové, hnědé, šedé či černé vlásky. Můžeš změnit i oblečení, barvu očí, krásně ji nalíčit, dát jí všelijaké šperky nebo klobouky. Příjemnou zábavu.
Model Dressup 126
Hry pro dívky - 269x
Tak teť přichází velká celbrita a už z dálky mává. Nezdá se ti, že úsměv je trochu nejistý. Nejsi sama. Má totiž jen plavky a spíše úsměvem žádá tebe o pomoc, aby jsi ji vybrala vhodný outfit na dnešní večírek.
Fancy Socialite
Hry pro dívky - 65x
Pro malé hráčky, které rády hrají oblíkačky tu máme jednu z těch lepších. Představí se vám modelka, která má opravdu bohatý šatník. Vyberte ji nejlepší oblečení a doplňky, aby dnes zazářila.
Colouring 13
Hry pro dívky - 21x
líbí se ti tento obrázek a ráda bys ho vymalovala? Pak je tato hra pro tebe tím pravým. Stačí si kliknout myší na tebou vybranou barvu, pak na místečko, které chceš touto barvou vybarvit a je to. Je to jen na tobě, jak si omalovánku vymaluješ, nejdůležitější je, aby se líbil výsledek tobě.