Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Dollhouse make over
sponzorované odkazy

Dollhouse make over

Hrajete online hru Dollhouse make over

Další z ryze dívčích záležitostí. Vyzdobte si svůj žůžovoučký pokojíček přesně podle svých představ - máte na výběr spoustu hraček a dekorací. Pozor na to, musíte udělat dobrý dojem aby pokoj vypadal stylově.

ovládání hry Dollhouse make over

ovládání všeho myší • 0.19 MB • 244x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Hry pro dívky"
Pink city
Hry pro dívky - 20x
Už podle názvu jistě všichni vytušíte, že se jedná o ryze dívčí záležitost. Vašim jistě příjemným úkolem teď bude pěkně ji vyzdobit různými makeupy, stíny a ostatními holčičími zkrášlovadly. Jistě to zvládnete.
Fashion Designer NY
Hry pro dívky - 20x
Vašim úkolem je prezentovat Vaši novou kolekci na módní přehlídce. K tomu, aby jste mohli prezentovat svou novou kolekci musíte dívky dostatečně připravit. Upravte jejich vizáž a pusťte je na molo. Nudit se určitě nebudete.
Winx oblíkačka 2
Hry pro dívky - 11x
Tak tohle je opravdu povedená online oblíkačka pro dívky. Zde můžeš nejen dívku oblékat, jak poznáš podle jejího šatníku, posouvej si ho šipkami vlevo a vpravo, ale jak vidíš tak vlevo si můžeš vybírat i části těla, která upravíš:)
Super Model 10
Hry pro dívky - 1x
Pěkná online oblíkačka pro dívky! Nejprve zvol barvu pleti (complection)od nejsvětlejší po nejtmavší. Potom pozadí (background) a pak ji překrásně oblékni do nějakého perfektního oblečení z její kompetence:)
Cake Shop
Hry pro dívky - 26x
V této skvělé hře se ocitáte se v roli provozovatele malého poloprázdného občerstvení s dorty. Vašim úkolem je dorty prodávat a tím si vydělávat peníze a vylepšovat si tak svůj krámek. Takže neváhejte a pusťte se do této skvělé hry.
Model Dressup 153
Hry pro dívky - 6x
Pěkně udělaná online oblíkačka pro dívky. Tato slečinka je už od pohledu velmi hravá a společenská. Dnes její kamarádka s kamarádem uspořádali menší party, tak chce vypadat skvěle. Oblékej! Příjemnou zábavu.
Model Dressup 93
Hry pro dívky - 20x
Tahle paní je už maminka od jednoho dítěte a pořád vypadá tak svěže, nemyslíš? :) Jejím oblíbeným stylem, co se oblečení týká je ležérnost, pohodlí, ale zároveň i sexy modely. Má ráda kalhoty a košile.
Frosty service
Hry pro dívky - 134x
Je parné léto, většině lidem je velké horko a zmrlina jde samozřejmě na odbyt. Vy jako zmrzlinář budete muset vyrábět zmrzlinové poháry přesně na zakázku. Ale pozor, nesmí se lišit od dané předlohy.
January Cover Girl
Hry pro dívky - 36x
Dívka v této příjemné holčičí hře by se chtěla stát super modelkou, která bude plnit titulní stránky nejvěhlasnějších módních časopisů. Dokáže to s vaší pomocí coby módního stajlisty?
Princess Dressup 2
Hry pro dívky - 27x
krásná princezna, nádherný princ. Dokonalé? No ještě se koukni na šaty slečny princezny. No koukni se do jejího šatníku a uvidíš, že má mnohem krásnější. Tak vyber ty nejlepší a oblékni jí je, pak paruku a doplňky:)
Cody Dressup 22
Hry pro dívky - 23x
Tak se Cody konečně splnil její sen. Stala se módní návrhářkou. Jenže dnes se má jít ukázat na plese s nějakým svým modelem a ona se do této chvíle nerozhodla, co si vezme na sebe. Tak jí pomoz a vyber jí něco.
Oblékni Cody 43
Hry pro dívky - 14x
Cody poslal svou fotku do časopisu mladé hvězdy a tento měsíc bude na titulce časopisu TOP DÍVKA, ale ještě se stále nerozhodla, co si vezme na sebe, tak jí pomoz ty. záleží jen na tvém vkusu. Neváhej a oblékej:)
T-shirt dress up
Hry pro dívky - 37x
Sice podle názvu by si leckdo mohl pomyslet, že v téhle oblékačce půjde pouze o trička, není tomu tak. Máte zde totiž na výběr spoustu druhů různého oblečení, které můžete vyzkoušet na mladičké dívce z téhle hry.
Model Dressup 124
Hry pro dívky - 23x
Tahle slečinka si z módy dělá spíše legraci a má vždy skvělou náladu. Její módní výstřelky jsou fakticky peprné. Ale mkdyž do šatníku nahlédneš, tak tam jsou skvělé kousky. Dneska ji oblékni ty!!! :))
Angelina Jolie 2
Hry pro dívky - 22x
Krásná Angelina Jolie je teď v náruči Brada Pitta, tak si představ, že jsi v její kůži. A to uznej musela bys vypadat báječně! Angelina nemá nouzi o pestrý šatník, neboť její výplata má nekonečný výplatní pásku:) Příjemnou zábavu!