Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Freaky fun

Hrajete online hru Freaky fun

V téhle hříčce se budete prodírat celými 25ti levely, ve kterých na vás bude číhat nejedna úchylná potvůrka. Vy musíte sesbírat mince a hvězdičky, a nepřátelům se jak tušíte naopak co nejvíce vyhýbat.

ovládání hry Freaky fun

šipky pro pohyb, mezerník pro skok • 0.59 MB • 357x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Fruit Crush Frenzy
Postřehové hry - 45x
Další klikačka, ve které musíte během 60 vteřin najít co nejvíce stejných druhů ovoce, označit je a tím odstranit. Je nutné označit alespoň tři stejné symboly. Samozřejmě větší počet vám dá více bodů a přidá i nějaký ten bonus, který se bude rozhodně hodit.
Incriminati - bleskový úklid pokoje
Postřehové hry - 2x
Online hra Incriminati vás zavede do pokoje jednoho pubertálního výrostka. Jak sami uvidíte, v jeho pokoji se nacházejí nejrůznější věci, z kterých by ale jeho rodiče radost určitě neměli. Proto rychle všechny věci ukliďte. V dalších úrovních přibývají další předměty a hra se stává stále těžší...
Luminara
Postřehové hry - 1x
Výborná postřehovka v bláznivém tempu. Nebudete se stíhat otáčet, jak rychle se na vás pohrnou různé malé čtverečky, kolečka a jiné útvary, které máte sestřelit. Zkuste vydržet co nejdéle a postřílet je všechny.
Park My Trailer
Postřehové hry - 18x
Zaparkovat auto není vůbec snadné. O tom se přesvědčíte v této parkovací online hře. Hra se ovládá šipkama a klávesou CTRL, kterou startujete vůz a připojujete vozík.
Mama Fly
Postřehové hry - 2x
Vydejte se v této online hře do světa hmyzu. Na malý moment se stanete mouchou, která bude čelit všedním překážkám. Pokuste se čelit nebezpečí, se kterým se setkáte. Po svých nepřátelích můžete házet larvy a vajíčka.
Orbular
Postřehové hry - 7x
Tohle je podle smyslu obyčejný arkanoid, je ale zpracován úplně jinak, než ho obyčejně známe. Místo odpalovací plochu máme koulu, která umí kuličky odpalovat speciálním impulzem. Po sražení všech teček přecházíte do dalšího levelu.
Bowling Alley Defense
Postřehové hry - 9x
Slizké potvůrky se rozhodly zaútočit na bowlingovou dráhu a ukrást vám bowlingové koule. Pokud budete dobře mířit a všechny potvůrky zneškodníte, čeká vás na konci každé úrovně souboj s nějakou známou osobností, kterou byste na bowlingu rozhodně nečekali, např. Larry Bird, Bruce Lee nebo Marilyn Manson.
The different point
Postřehové hry - 30x
Výborná hra na procvičení postřehu. Dostanete za úkol najít pět rozdílů mezi dvěma obrázky - ale ty se budou pokaždé měnit, a i na stejných obrázcích se rozdíly budou měnit. Takže hra jen tak neomrzí.
Angry Bird Special Cannon
Postřehové hry - 40x
Klasika v podobě herní legendy Angry Birds je tu s další hrou. Tentokrát budete ptáčky vystřelovat z kanónu a snažit se trefit nezbedná prasátka. Zneškodnit všechna chrochtající individua však nebude lehké.
Darts and Beer
Postřehové hry - 20x
Jak už název hry napovídá, půjde v ní o házení šipek. Ale co to pivo v názvu? Inu, jste v hospodě, takže u házení šipek budete také popíjet. A alkohol nebude mít zrovna dobré účinky na přesnost. S tím se však budete muset vypořádat.
Bubble Shooter Bird
Postřehové hry - 38x
Zajímavá jednodušší verze známé hry bubble shooter. Pomocí děla vystřelujte barevné kuličky a snažte se mířit tak, aby se kulička dostala k minimálně dvěma stejně barevným kuličkám. Cílem je samozřejmě postupně vyčistit celou plochu od kuliček.
Underwater Fun
Postřehové hry - 41x
Načerpejte energii u této klasické postřehovky ve stylu Zuma. O co ve hře půjde? Vaším úkolem bude vystřelovat barevné kuličky tak, abyste vytvořili stejnou trojici. Hrajte rychle a nenechte dojít kuličky až na konec.
Advancing Bubble
Postřehové hry - 56x
A je to tady. Skoro žádný den tu nemůže chybět alespoň jedna hra ve stylu bubbleshootera a spojování tří stejných symbolů. Tato hra nabízí tunu zábavy a pěkné odreagování nejen při nechuti do práce nebo úkolů.
Barcode Bedlam
Postřehové hry - 19x
Zahrajte si na majitele luxusního butiku a zkuste si ovládání čtečky čárových kódů. Vždy je nutné naskenovat pouze zboží s určitým barevným kódem. Pokud naskenujete jinou barvu, ztrácíte body.
Rapid fire 2
Postřehové hry - 10x
Pěkná postřehová hra, kde nepůjde o nic jiného kromě střelby na cíle. Různé terčíky poletují sem a tam a vy se musíte trefit co nejblíže do jejich středu. Máte na to omezenou dobu tak miřte co nejlépe.