Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Freaky fun

Hrajete online hru Freaky fun

V téhle hříčce se budete prodírat celými 25ti levely, ve kterých na vás bude číhat nejedna úchylná potvůrka. Vy musíte sesbírat mince a hvězdičky, a nepřátelům se jak tušíte naopak co nejvíce vyhýbat.

ovládání hry Freaky fun

šipky pro pohyb, mezerník pro skok • 0.59 MB • 2314x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Cactus McCoy 2
Postřehové hry - 81x
Je tu další kovbojská gameska s neohroženým ostrostřelcem McCoyem. Druhý díl má vylepšenou grafiku, hratelnost a nechybí ani nové dobrodružství na divokém západě, kde není lehké být kaktusovým kovbojem.
Thor Towers
Postřehové hry - 7x
Online hra Thor Towers je lahůdkou pro hráče s pevnými nervy a s výborným odhadem. Vaším úkolem je stavět na sebe bloky tak, aby na sebe dosedly co nejpřesněji. Za přesné umístění máte více bodů. Thor Towers je hodně chytlavá hra. Ovládá se mezerníkem.
Skunk Blaster
Postřehové hry - 25x
Tato hra vás zavede na louku plnou malých tchořů. Vy budete řídit jednoho, se kterým si musíte vhodně prdnout tak, aby si ve vašem okolí prdli i ostatní tchoři. Kolik tchořů dokážete rozprdět?
Beaver Trouble Tiping
Postřehové hry - 307x
Tak tato hra je hodně dobrou postřehovkou. Můžete si otestovat rychlost vašeho psaní a navíc ji i trochu vytrénovat. Zásadní postavou hry je bobr, který má za úkol ochránit své potomky. Aby je k sobě dostal, tak musíte rychle napsat dané slovo.
Smiley Memory - pěkné pexeso
Postřehové hry - 44x
Superhra Smiley Memory je vpodstatě pexeso se smajlíkama. Nejprve si zvolíte obtížnost, poté se vám na pár vteřin ukáží všichni smajlíci. Po otočení je už na vás, abyste našli dva stejné do páru. Vyzkoušejte všechny 4 obtížnosti a zkuste dokončit 25 úrovní. Pokud se často spletete, tak se smajlíci náhodně posunou. Hra se ovládá myší. Opravdu chytlavá webhra.
Kings Guard - A Trio of Heroes
Postřehové hry - 29x
Královská stráž staletí ochraňovala oblast před temnými silami, ale nyní nadchází chvíle, kdy se boj stane opravdu tvrdým. Musíte uchránit město před nepřátelskými útoky, takže je nesmíte pustit na určité místo. Obranu zadané kóty provedete pomocí spojování trojic stejných symbolů. Jedná se o poměrně zajímavé zpracování.
Sheep vs Aliens 2
Postřehové hry - 50x
Úkol v této vesmírné gamesce je zdánlivě jednoduchý - postřílet všechny mimozemská monstra. Ke konečnému vítězství budete muset využít všechny herní prvky a vlastnosti. Podaří se vám vyhrát a přemoci zlé alieny?
Makeover Game
Postřehové hry - 10x
Máte možnost setkat se ze čtyřmi nádhernými modelkami a vylepšit jejich visáž v kosmetickém salónu. Namalujte modelky podle svého vkusu. Upravte jim vlasy podle nejnovějších trendů. Nezapomeňte ani na nehty.
Crazy Tracker
Postřehové hry - 12x
V této bezvadné hře ovládáte malé ozubené kolečko a Vašim úkolem je projít skrz jakýsi stroj, ve kterém na Vás čeká mnoho nástrah. Po cestě sbírejte různé bonusy. Dokážete se dostat do dalšího kola? Ničeho se nebojte a pusťte se do hry.
16
Postřehové hry - 13x
Jednoduchý název, celkem jednoduchá grafika, ovšem naprosto skvělá hratelnost a chytlavost. Jde o jakousi skákačku, která nabízí nespočet levelů. Musíte se dostat k zelené ploše a vyplnit ji svou kostkou.
Gen
Postřehové hry - 18x
Vašim úkolem v této hře je dopravit malé zelené kuličky do modré buňky. Musíte si však dávat pozor na nástrahy, které na Vás v jednotlivých kolech čekají. Klikněte na zelené kuličky a doveďte je do cíle.
Sweet Candies
Postřehové hry - 48x
Oblíbili jste si super hry, ve kterých hledáte trojice stejných objektů? Pokud ano, tato hra vás bude bavit. V tomto vydání budete hledat stejné sladkosti. Čeká na vás několik záludných úrovní. Dokážete je všechny projít?
Floss floss dance and toss - Bailando, bailandóóó
Postřehové hry - 3x
Určitě znáte pořady Když hvězdy tančí a Bailando, tančím pro tebe. V obou jde o tanec, stejně jako v této super flash hře s výmluvným názvem Floss floss dance and toss. Hra je trochu objemná (5 MB), takže může trvat trochu déle, než se nahraje, ale stojí za to. Bailando hadr! :)
Photo King
Postřehové hry - 58x
Fotografování patří mezi oblíbené koníčky u celé řady lidí a mnoho fotografů se snaží zobrazováním věcí a lidí kolem sebe živit. Staňte se tím nejlepším fotografem pod sluncem, který dokáže fotit ty nejveselejší obrázky. Aby byly všechny tváře veselé, musíte je polechtat peříčkem a poté vyfotografovat.
Birdy
Postřehové hry - 6x
Chtěli jste být někdy krásným Fénixem? V této hře si to můžete zkusit. V těle mazaného Fénixe je Vašim úkolem lovit ostatní opeřence. Dávejte si velký pozor na velikost ostatních opeřenců. Nesmí být větší než Vy, jinak pro Vás hra končí.