Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Freaky fun

Hrajete online hru Freaky fun

V téhle hříčce se budete prodírat celými 25ti levely, ve kterých na vás bude číhat nejedna úchylná potvůrka. Vy musíte sesbírat mince a hvězdičky, a nepřátelům se jak tušíte naopak co nejvíce vyhýbat.

ovládání hry Freaky fun

šipky pro pohyb, mezerník pro skok • 0.59 MB • 411x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Airballs - vyloženě návyková superhra
Postřehové hry - 12x
V online hře Airballs jde o jednoduchou věc - na kurtu máte za úkol pouze hlavou pinkat do míčů. Zdá se to být jednoduché, ale jen do doby než se počet míčů začne zvyšovat. Za každou cenu nesmíte ve hře dopustit, aby jeden z míčů zůstal na zemi. Airballs je hodně chytlavá superhra.
Orbital
Postřehové hry - 2x
Tahle hra je velice originální svým nápadem i zpracováním. Létáte po vesmíru a sbíráte barevné tečky. Vy sám měníte barvu podle toho, jaké barvy kuličky máte sbírat. Pokud ale omylem vezmete jinou barvu, hra končí.
Pull Pins
Postřehové hry - 64x
Pull Pins konečně dorazil! Tato klasická logická hra nabízí neomezené množství úrovní s neomezenými výzvami a zábavou. Pozorně sledujte úrovně a plánujte své tahy, abyste vytáhli kolíky ve správném pořadí. Ale pozor! Nedovolte, aby se bomby dotkly bublin! Pusťte se do toho a vyřešte všechny úžasné hádanky!
Ducks Match
Postřehové hry - 64x
Zajímavá logická online hra, která se drží klasického herního principu spojování stejných symbolů. Tentokrát budete tvořit trojice stejně barevných kachniček. Abyste postoupili do další úrovně, tak je nutné obarvit celé pole.
Crazy guitar
Postřehové hry - 1x
Hra, která je svým principem ne nepodobná světoznámé hvězdě Guitar Hero. Postupně k vám letí šipky, a vy musíte mačkat správné klávesy, abyste zahráli písničku dobře a bez chyb. Ze začátku zívačka, ale počkejte si.
Hotcorn
Postřehové hry - 17x
Už jsme tu měli přípravu hamburgerů ve stánku zpracovanou jako hru, ale popcorn vidím poprvé. Budete muset usmažit všechen popcorn ve stanoveném čase, ale všude bude zároveň spousta překážek, které musíte překonat.
Fruit Ninja: Kitchen War
Postřehové hry - 43x
Staňte se mistrem šéfkuchařem, který dokáže krájet všechny ingredience s obdivuhodnou rychlostí a přesností. V podstatě se stanete ovocnářským ninjou, který se předvádí v kuchyni. Snažte se rozkrájet jídlo na malé kousky, aby se za to získaly body. Dávejte ovšem pozor na zkažené potraviny, těch se nedotýkejte.
Tasty Planet Dinotime
Postřehové hry - 39x
Ztřeštěný profesor vynalezl stroj času, ale také se mu podařilo objevit zajímavou živou hmotu, která dokáže požírat všechno, co je menší, než je sama hmota. Vžijte se do kůže toho šedivého tvora a požírejte všechno v okolí, co můžete. Pokuste se o to, aby se tvor zvětšil a tím postoupíte do další fáze hry.
Tap Tap Dunk
Postřehové hry - 62x
Ve hře Tap Tap Dunk si proklepejte cestu přes hrací pole! Přimějte míč, aby poskakoval, když na něj klepnete, abyste ho co nejvícekrát potopili a zvýšili tak počet svých kombinací. Snažte se však vyhýbat zadní desce, protože dotyk s ní vaše kombo přeruší. Jakmile získáte násobič 8x, váš míč začne hořet a vy získáte ještě více bodů! Mějte však na paměti, že čím více smečí provedete, tím se obtížnost zvyšuje. Takže překonejte časovač a získejte co nejvíce Skóre!
Poke Bubbles
Postřehové hry - 31x
Tahle hra je klonem hry Bubbleshooter, ovšem tentokrát v motivu Pokémonů. Vystřelujte pokemony a snažte se tvořit alespoň trojice stejných. Čím větší kombinace, tím více bodů. Dokážete odstranit všechny pokémony z hrací plochy?
Circle Madness 2
Postřehové hry - 21x
V této mini hře si procvičte postřeh. S malou bílou kuličkou se pokuste co nejdéle vyhýbat žlutým kulím. Každých pět vteřin vám jedna žlutá koule přibude. Můžete získat i spoustu bonusů, které vám buď pomohou nebo uškodí.
Gen
Postřehové hry - 14x
Vašim úkolem v této hře je dopravit malé zelené kuličky do modré buňky. Musíte si však dávat pozor na nástrahy, které na Vás v jednotlivých kolech čekají. Klikněte na zelené kuličky a doveďte je do cíle.
Trapped Ball Oxide
Postřehové hry - 47x
Ve hře hrajete s malou kuličkou, se kterou se musíte dostat přes ozubená kolečka. Chce to chvilku tréninku a snad vám to půjde lépe, protože i sebemenší chyba znamená opakování úrovně. Dostanete kuličku až k východu?
Van jellies
Postřehové hry - 12x
Suprová hra s velice originálním nápadem. Z nebe prší želé bonbony a vy je musíte chytat na své prkénko tak, abyste zachovali rovnováhu a celé se to nezřítilo. Po čase to bude velice obtížné, tak se připravte.
Super Crazy Guitar Maniac 3
Postřehové hry - 19x
Oblíbený hudební hra Super Crazy Guitar Maniac 3 skvěle procvičí váš postřeh a jako bonus si ještě můžete poslechnout pěknou rockovou hudbu. Cílem je v přesném pořadí mačkat klávesy, které běhají po monitoru.