Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Freaky fun

Hrajete online hru Freaky fun

V téhle hříčce se budete prodírat celými 25ti levely, ve kterých na vás bude číhat nejedna úchylná potvůrka. Vy musíte sesbírat mince a hvězdičky, a nepřátelům se jak tušíte naopak co nejvíce vyhýbat.

ovládání hry Freaky fun

šipky pro pohyb, mezerník pro skok • 0.59 MB • 499x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Orbawars Mayhem
Postřehové hry - 35x
Jestli jste fanoušky oblíbené hry Bubbleshooter, tak si tuhle herní záležitost nenechte ujít. Můžete si totiž zahrát hru buď proti počítači a nebo dva hráči na jednom pc. Cílem je vystřelovat barevné kuličky a tvořit minimálně trojice stejně barevných kuliček. A hlavně musíte být rychlejší a úspěšnější než soupeř.
Gemtastic Journey
Postřehové hry - 892x
Pokud bysme dumali nad tím, který typ her je nejoblíbenější, tak jedním z horkých favoritů bude klasická hra bejeweled, ve které spojujete stejně barevné krystaly. A velmi podobná je i tato oddychová postřehovka.
Rapid fire 2
Postřehové hry - 11x
Pěkná postřehová hra, kde nepůjde o nic jiného kromě střelby na cíle. Různé terčíky poletují sem a tam a vy se musíte trefit co nejblíže do jejich středu. Máte na to omezenou dobu tak miřte co nejlépe.
YetiSports - Orca Slap
Postřehové hry - 35x
V druhém dobrodružství Yetiho a Pingu se podíváme za sněhem a ledovci. Tentokrát je vaším úkolem trefit tučňáka sněhovou koulí tak, aby se co nejlépe zabodl do terče ve sněhovém ledovci. Polohou myši určíte, jakým směrem Yeti vyšle sněhovou kouli. Hodně chytlavá online hra.
Blockade Blitz - chytlavá online hra
Postřehové hry - 19x
Graficky velice hezká hra Blockade Blitz staví svůj úspěch na klasických hrách typu Arkanoid nebo Break Out. Opět jde o pinkání a rozbíjení kvádrů. V této hře je ovšem řada vylepšení. Sbíráte bonusy, můžete tak mít třeba více míčků nebo se proměnit v aliena a bloky místo odpinkávání střílet. Rozhodně doporučuji. Hra Blockade Blitz se ovládá myší a klávesou Z (pokud máte bonus Omnitrix).
Dinner at romeos
Postřehové hry - 19x
Chytlavá hra, ve které se budete starat o restauraci \\\
The different point
Postřehové hry - 31x
Výborná hra na procvičení postřehu. Dostanete za úkol najít pět rozdílů mezi dvěma obrázky - ale ty se budou pokaždé měnit, a i na stejných obrázcích se rozdíly budou měnit. Takže hra jen tak neomrzí.
Traffic Cash
Postřehové hry - 30x
Zahrajte si online hru na simulaci dopravy ve městě. Vaším úkolem bude řídit dopravu tak, aby nedocházelo k zácpám a vše bylo hezky plynulé a bez nehod. Dobře promýšlejte, která auta necháte jet.
Dangerous Dave and Brutal Bob Part 1 - Mole surfing
Postřehové hry - 34x
Společně s dvěmi výtečníky se můžete ponořit do bezvadné zábavné hry. Vaším úkolem je správně odpálkovat baseballkou vašeho kámoše cyklistu, který se následně pokusí doplachtit co nejdále. Nezbytnými pomocníky v jeho úkolu mu budou krtci...
Four second firestorm
Postřehové hry - 18x
Tahle hra je geniálním dílem více než 50 vývojářů. Na každý level máte pouhé 4 vteřiny. Pokud ho splníte tak je to dobře. Hra má více než 170 jednoduchých minihříček, ve kterých jde o bleskové pochopení principu.
Swap The Dots
Postřehové hry - 48x
Na první pohled poměrně jednoduchá super hra ve stylu spojovaček tří stejných objektů. Je to ale docela chytlavá hra. V každé úrovni splňte požadovaný úkol a spojujte stejně barevné znaky. Dokážete se dostat až do posledního levelu?
Busy burger
Postřehové hry - 19x
Tady uvidíte, že práce v bufetu s rychlým občerstvením není žádný med. Pokud totiž nejste opravdu rychlí, tak zákazníci na vás čekat nebudou. Pospěšte si a vyrábějte pokrmy přesně podle přání zákazníků.
Naruto Monster Car 2
Postřehové hry - 47x
Naruto a auta? Jde to dohromady? V této suprové online hře naprosto stoprocentně. V roli Naruta budete řídit auto a snažit se překonat všechny překážky, které vám stojí v cestě.
Rasta Muffins
Postřehové hry - 36x
Jednoduchá oddychová postřehovka ve stylu spojovaček tří stejných objektů. Házejte muffiny a tvořte vždy alespoň trojice stejných. Hrajte rychle a přesně, nebo se dole stojící opičáček dočká nemilého konce v podobě zavalení muffinama.
Christmas Bubbles
Postřehové hry - 43x
Jedna bublinková online hra pro milovníky bubble shooterů. Jak už to tak v těchto hrách bývá, vaším úkolem je vystřelovat barevné kuličky a tvořit minimálně trojice stejně barevných kuliček. Vystřelujte rychle a přesně, jinak hra brzy skončí.