Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Trap o matic
sponzorované odkazy

Trap o matic

Hrajete online hru Trap o matic

Tom a Jerry je nesmrtelná dvojka jak na filmové tak na herní scéně. V této hře budete pomáhat chytit tu zatracenou otravnou myš. Poskládejte složitý mechanismus pomocí různých hejblátek a udělátek a vytvořte past.

ovládání hry Trap o matic

skládejte jednotlivé prvky myší • 1.43 MB • 1954x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Beaver Blocks 2
Logické hry - 22x
Cílem této logické online hry je dostat hranatého bobra k jeho dětem. To provedete správným odstraněním objektů na hracím poli. První úrovně jsou zahřívací, ale brzy přituhne. Čeká na vás 30 náročných levelů.
Brain Shapes
Logické hry - 40x
Brain Shapes je matematická flash hra, ve které budete zápasit s čísly. Ta musíte rozmístit do slotů podle jasných pravidel. Hra procvičí vaše základní matematické dovednosti v celkem 6 úsecích o 26 úrovních.
Journey of the Mouse
Logické hry - 27x
Bílá myška má velký hlad a nejvíce miluje lahodný sýr. Vezměte si její osudy na starost a doveďte jí k jejímu vysněnému jídlu. Po každé úspěšně dokončené úrovni se můžete přesunout k vylepšování myší. Při cestě za krmením se občas setkáte s poměrně nebezpečnými situacemi, jimž se musíte vyhýbat, aby myš nepřišla o život.
Tetris Sprint
Logické hry - 23x
A máme tady tetris a to jak pro kluky, tak i pro holky. Máme tady superhru, která zabaví opravdu každého. Tetris je hra, kterou zná snad každý, protože je na světě už velmi dlouho a stále se zdokonaluje.
Huebrix
Logické hry - 18x
Logických her není nikdy dost, a proto přinášíme kousek s názvem Huebrix. Jedná se navíc o poměrně povedenou hru s novátorským přístupem. Máte na starost čtverečky, v nichž jsou zobrazena čísla. Podle čísel musíte rozprostřít daný čtverec po hrací ploše. Pokud jich je více, bude se situace komplikovat.
Evil Switch
Logické hry - 25x
Pěkná logická hra s už klasickým principem "3 stejné symboly v řadě", to je superhra Evil Switch. Hra se ovládá klávesnicí - mezerníkem zvolíte políčko a šipkama pak určíte směr, ve kterém se prohodí s dalším symbolem. Za žluté dušičky máte extra bonus.
Crystalloid
Logické hry - 73x
Zajímavá online hra, která spojuje princip Tetrisu a oblíbených her "spoj tři stejné symboly". Snažte se symboly skládat tak, abyste dostali vždy svislou řadu s alespoň třemi symboly stejné barvy. Hra Crystalloid se ovládá šipkama, symboly se otáčejí šipkou dolů.
Little Wheel
Logické hry - 3x
Bezvadná hra u které se nudit určitě nebudete. V tomto městečku jsou postavy závislé na dodávkách elektrického proudu. Díky jedné nešťastné náhodě je ho teď ve městě velmi málo. Ve městečku je poslední živý člověk, který bude muset zachránit všechny svoje druhy.
The Life Ark
Logické hry - 42x
Tato super hra vás zavede na planetu, kde budete zakládat nový život. Pokuste se z několika věcí, které máte k dispozici vytvořit nově obydlenou planetu. Musíte jen zvolit správné pořadí využití věcí.
The Masterpiece Murders
Logické hry - 32x
Velmi povedená logická superhra pro všechny přemýšlivé hráče. Zahrajte si na detektiva, který musí vyřešit několik záhadných vražd. Postupně skládejte mozaiku příběhu z indicií. Ve hře budete luštit řadu hádanek.
Mancala
Logické hry - 47x
Rozhodně zajímavá logická online hra, ve které budete přesouvat barevné kameny. Nejprve klikněte na kalíšek, aby se kameny po jednom přesunuly po vašem hracím poli až k soupeřovu místu. Porazit počítač v této hře nebude snadné, ale můžete vyzvat i druhého hráče u pc.
Lego Brix
Logické hry - 46x
Graficky zdařile vyvedené online hra s tématem lego panáčků. Jinak je to klasická hra na spoj tři stejné prvky. Snažte se odstraňovat více než tři stejné panáčky, protože za to dostanete více bodů.
Hapland 3
Logické hry - 3703x
Hapland je legenda všech logických her. I v tomto, mimochodem už třetím díle, budete muset žhavit kebuli abyste přišli na to, jakým hejblátkem hnout nebo šňůrkou zatáhnout, aby se spustilo to a ono a vy vyhráli.
Turnament
Logické hry - 19x
Ze hry Turnament na hráče dýchne atmosféra starých počítačových her, které nedosahovaly ani zdaleka grafických kvalit dnešních her. S rytířem se vydáte na válečné tažení, během něhož se pokusíte získat veškeré zlaté penízky, jež se v rámci daného podlaží nacházejí. Celkově si projdete několik zajímavých úrovní.
Jungle Crash
Logické hry - 551x
Příjemná oddychovka ve stylu spojování tří stejných prvků. Je to trochu míxhnuté tetrisem. Snažte se tvořit trojice stejně barevných kostiček. Důležité je snažit se o vyšší počet - tím dostanete i více bodů.