Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Trap o matic
sponzorované odkazy

Trap o matic

Hrajete online hru Trap o matic

Tom a Jerry je nesmrtelná dvojka jak na filmové tak na herní scéně. V této hře budete pomáhat chytit tu zatracenou otravnou myš. Poskládejte složitý mechanismus pomocí různých hejblátek a udělátek a vytvořte past.

ovládání hry Trap o matic

skládejte jednotlivé prvky myší • 1.43 MB • 1985x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Meowra
Logické hry - 45x
Zahrajte si tuto spojovačku tří a více stejných objektů. Hra obsahuje i pěkný příběh, kdy v roli Meowry musíte zachránit uvězněnou kočičku, kterou unesl zlý vládce Nazgul. Přemýšlejte a rychle spojujte dílky.
Isora 2
Logické hry - 8x
Vašim úkolem v této nelehké hře je zaplnit všechny kostičky a vrátit se zpátky odkud jste vyjeli. V zaplňování se nemůžete vracet, takže si rozmyslete, kterou kostičku zaplníte jako první. Nudit se určitě nebudete.
Hapland 3
Logické hry - 3763x
Hapland je legenda všech logických her. I v tomto, mimochodem už třetím díle, budete muset žhavit kebuli abyste přišli na to, jakým hejblátkem hnout nebo šňůrkou zatáhnout, aby se spustilo to a ono a vy vyhráli.
Civiballs 2
Logické hry - 23x
Snažte se rozřezat veškeré řetězy na kterých visí kuličky. Snažte se udělat vše proto, aby se vám podařilo dostat kuličku stejné barvy na do nádoby. Hra má několik úrovní na třech území Země.
Pearl Collector
Logické hry - 4x
Pearl Collector je vydařená superhra pro chytré hlavinky. Je založena na principu spojit tři stejné symboly. Vaším úkolem je přesunovat perly ve svislém nebo vodorovném směru, abyste docílili řady tří stejných perel.
Cucaracha
Logické hry - 19x
Chytlavá logická hra s klasickým principem skládání tří stejných symbolů do řady. Cucaracha se oproti jiným hrám liší v tom, že na pole umisťujete symboly najednou ze dvou stran. To hru činí poměrně těžkou, ale i tak zábavnou.
Rancho Ranch
Logické hry - 45x
Velmi pěkná a originální logická online hra, ve které na vás čekají stádečka zvířat. Vaším úkolem bude pospojovat všechna zvířata k sobě. První úrovně jsou spíše takové seznamovací, ovšem postupem času je hra o kus náročnější.
Spellcreepers Prelude
Logické hry - 37x
Pěkná online hra, která spojuje prvky strategie a logiky. A na vás bude, abyste spojovali tři stejné symboly na hrací ploše. Jak budete postupovat ve hře, tak pomocí kouzel ničíte jednoho soupeře v každém levelu.
Rop
Logické hry - 17x
Oddychová jednoduchá gameska s názvem Rop. Vaším úkolem je spojovat body tak, abyste sestavili zadaný tvar. Je to sice lehčí superhra, ale ideální na takové to malé uklidňující hraní třeba v kanceláři.
Nutty Mania
Logické hry - 32x
Vaším úkolem v této hře je odpálit tuto veverku pro její oříšky. Musí se vám podařit sběr těchto všech oříšků, abyste se poté dostali do další úrovně hry. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Monkey Go Happy Mayhem
Logické hry - 14x
Další z celé řady luxusních logických her s opičkami. Opět bude vaším úkolem dumat nad logickými hádankami a rozveselit opičku. Hra obsahuje celkem 30 úrovní, za které dostanete body podle času. Snažte se tedy myslet velmi rychle :).
Monsterland 3
Logické hry - 37x
Skvělé již třetí pokračování hry Monsterland. Junior a Senior jsou definitivně zpět. Malý Junior má za úkol probudit svého staršího kámoše Seniora. Cílem je proklikat se objekty a spojit Juniora se Seniorem, tím ho probudit. Čeká na vás 28+8 úrovní. Velmi zdařilá gamesa!
Coaster Maker
Logické hry - 19x
Musíte postavit takový zábavný park, aby lidé co pojedou na daném kolotoči, tak musí sesbírat všechny mince, které v této hře jsou. Dostaňte se do dalších úrovní a kreslete různé trasy. Vyhýbejte se překážkám v této super hře.
Bomboozle 3
Logické hry - 54x
Třetí díl oblíbené kuličkové spojovačky Bamboozle. Vaším úkolem je najít na ploše stejně barevné kuličky, které označením odstraníte. Pokud se vám podaří spojit 5 stejných kuliček, tak vytvoří bombu, která vám v dalším hraním hodně pomůže.
Music Box of Life 3
Logické hry - 56x
Zajímavé již třetí pokračování logické hry, ve které bude vaším úkolem najít rozdíly ve dvou na první pohled stejných obrázcích. Celkem na vás čeká 12 obrázků. Pokud vše dohrajete, uvidíte hezký láskyplný příběh.