Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Show time
sponzorované odkazy

Show time

Hrajete online hru Show time

Show Time je hra přímo z televizního studia. Důležitý program má začít vysílat za okamžik, bohužel se poztrácely cenné nahrávky. Zkuste proběhnout celou budovu a všechny je posbírat. Času ale moc nezbývá.

ovládání hry Show time

šipky pro pohyb, mezerník pro skok • 0.85 MB • 1256x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Cute Monster Jump Game
Arkády - 2x
Pokud máte rádi roztomilé příšerky, tak si bezpochyby zamilujete i tuto hru. Pomocí klávesy mezerník (Space bar) skáčete, směrovými šipkami se pohybujete. Postupně se snažte doskákat s příšerkou až k základně.
OCD Dreambot
Arkády - 2x
Pěkná plošinovka s robotem v hlavní roli. Ten má neustálé nutkání zavírat všechny dveře v okolí předtím než mu dojde energie a usne. Usnout nesmí, protože ho prohánějí zlé noční můry. Vyřešte společně s robotem 10 náročných levelů této hry, která vám zavaří mozkovnu.
Verge
Arkády - 1x
Hlavní hrdina hry si za žádnou cenu nemůže vzpomenout, jak se vlastně dostal na místo, na němž se právě nachází. Pomozte mu bloudit po podivném světě a hledejte pokračování. Jediné, co pořádně umíte, je poskakování, takže se toho pokuste využít ve svůj prospěch. Nepřátelská stvoření lze zadupat do země.
Super D
Arkády - 39x
Zachraňte své přátele, kteří jsou drženi ve věži zlým velký netvorem. Po cestě sbírejte barevné klíče, kterými si budete moct odemknout dveře. Na konci zneškodněte kostku velkého netvora a nakonec netvora samého. Zvládnete to?
Cuboy Quest 2
Arkády - 2x
Druhé pokračování hry Cuboy Quest nám dá pod ovládání kostičkovaného kovboje, který musí řešit úkoly v nezvyklém prostředí. Jedná se o dost zajímavou retro hru. Pokaždé se potřebujete dostat do odemčených dveří, ale někdy jsou tyto dveře zamčené, takže potřebujete najít způsob, jak by se jimi dalo projít.
hra v Unity3D
Rail Rush Worlds
Arkády - 2x
Skvělá super hra v Unity. Pokud vás nohromí špičková grafika, tak vás jistě zaujme super hratelnost. Objevte 3 nové světy - továrnu, pravěký prales a faraónovu hrobku. Zažijte dobrodružství a sbírejte zlaté cihličky.
When Hogs Fly
Arkády - 1x
Paní Hog byla unesena mimozemšťany a tak se její manžel, pan Hog, rozhodl, že ji zachrání. Vaším úkolem bude dostat se s panem Hogem až do výšin ve vesmíru. K tomu jsou nezbytné peníze na upgrady.
Snake Classic -  had opět v akci
Arkády - 4x
Snake Classic je hra, která si získala obrovskou popularitu díky tomu, že jste se s ní mohli setkat téměř na každém mobilu. Ano, jde o minihru zvanou "had", ve které sbíráte dílky a postupně rostete.
My Little Pony Jumping
Arkády - 5x
Užijte si kopu legrace s touto skákačkou ve stylu My Little Pony (Můj malý poník). Skákejte po obláčcích a dostaňte se vysoko jak jen to půjde bez toho, abyste spadli. Je to ideální hra pro milovníky koní a poníků, a taky pro nejmenší děti.
Babyzilla Rampage
Arkády - 3x
Nenáročná online hra, kterou oceníte ve chvíli, kdy si chcete zahrát nějakou jednodušší hru na odreagování. Jedinou vaší činností bude ničení budov silným neohrabaným dinosaurem. Toho můžete navíc vylepšovat.
Angel Run
Arkády - 1x
Jednoduchá minihra vhodná hlavně pro nejmenší. V roli malého anděla musíte uhýbat před ohnivými koulemi zlých čertů. Na vše máte pouze jeden život.
Romeo
Arkády - 2x
V této bezvadné dobrodružné hře máte za úkol pomoci Romeovi najít cestu skrz Shakespearovu zemi. Úkolem této hry je zachránit krásnou Julii z jejího balkónu. Sbírejte všechny růže a vyhýbejte se nebezpečným příkopům.
Turtix - skákačka pro děti
Arkády - 2x
Turtix je moc pěkná online hra vhodná především pro menší děti. Bludištěm provázíte neohroženou želvu, která má za úkol nejen sbírat krystaly, ale hlavně osvobodit všechny malé želvičky.
hra v Unity3D
Kung Fu Panda 2
Arkády - 5x
Kung Fu Panda je online hra v unity3D. Ve hře budete pomáhat dračímu bojovníkovi, který potřebuje vaši pomoc, aby ses stal nejlepším kungfu mistrem. Docela solidní bojovka, která pobaví každého hráče.
Doofle Jump
Arkády - 6x
Poměrně dost chytlavá a návyková minihra. V této hře "Doofle Jump" budete šipkama ovládat panáčka, který chce doskákat až do samého nebe. Na cestě vás čekají různé překážky a bonusy.