Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Show time
sponzorované odkazy

Show time

Hrajete online hru Show time

Show Time je hra přímo z televizního studia. Důležitý program má začít vysílat za okamžik, bohužel se poztrácely cenné nahrávky. Zkuste proběhnout celou budovu a všechny je posbírat. Času ale moc nezbývá.

ovládání hry Show time

šipky pro pohyb, mezerník pro skok • 0.85 MB • 1579x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Fire Ladybug
Arkády - 2x
Dvě podivné mimozemské berušky se dostaly na planetu, na které zřejmě není žádný život. Jejich vesmírnému plavidlu došlo palivo a tak se jej vydaly hledat. Podaří se vám překonat všechny nástrahy a posbírat dostatečné množství paliva na opuštění této planety? Dobrodružná skákačka jak se patří, doporučujeme.
Sonic Crazy World
Arkády - 1x
A je tu další superhra s hrdinou Sonicem. Pomozte Sonicovi sbírat mince a zároveň se vyhýbat překážkám na zemi i ve vzduchu. Samozřejmě nezapomeňte sbírat i bonusy, které padají na zem.
Glue Knight
Arkády - 7x
Pěkná dovednostní skákačka pro milovníky tohoto typu plošinkových online her. Skákejte, drťte nepřátele, běhejte po zdech a stropě a snažte se najít tajemný poklad. Hra se ovládá klávesami A, K, šipkou nahoru a mezerníkem.
Pac Man Platform 2
Arkády - 3x
Klasického Pac Mana, kterého se snaží polapit čtyři strašidýlka, zná nepochybně každý hráč superher. Hra Pac Man Platform 2 opouští prostředí známého bludiště a zavádí nás do klasické arkádové skákačky. Vaším úkolem je skákat po plošinách, sbírat bonusy, klíče a další předměty.
Worm Food - Olgoj Chorchoj
Arkády - 2x
Zachrajte si na nenasytného obrovského červa Olgoje Chorchoje. Na povrchu si zatím v míru žije skupinka vesničanů, netuší však, že pod zemí se skrývá mocný červ, který má velkou chuť sežrat vše živé.
Super Doggy
Arkády - 12x
Pejskové patří mezi oblíbená zvířátka, čehož využívají i autoři hry s názvem Super Doggy, aby přilákali hráče na svůj výtvor. K ovládání si vezmete superhrdinu ze zvířecí říše, kterým není nikdo jiný, než nadaný pes. Zlotřilý nepřítel unesl štěňátka, která potřebují vysvobodit, o což se postaráte právě se super psem.
hra v Unity3D
Fire Truck City Driving Sim
Arkády - 9x
Vrhněte se do světa plného rychlosti a rychlých reakcí. V této hře na nic nečekejte a ihned zasedněte za volant hasičského auta. Budete se projíždět městem, ve kterém nemusíte řešit jiná auta a semafory.
Beggars Wives Marry
Arkády - 1x
Ve hře Beggars Wives Marry si musíte vzít na starost hned dvojici postaviček, takže si hru můžete zahrát sami a ovládat je oba, nebo se domluvit s některým z přátel a každý si vezme jednu postavičku na paškál. Musíte se pohybovat po různých plošinkách, ale jeden bez druhého dále neodejde. Předměty může nosit pouze dospělý muž.
Jetpack Joyride
Arkády - 5x
Jetpack Joyride je tady! Připněte si Jetpack a připravte se na jízdu svého života! Jetpack si razí cestu přes lasery, rakety, sbírá mince a snaží se dojet co nejdále. Můžete také utrácet mince, abyste získali náskok, nebo sbírat vylepšení, abyste postoupili ještě dál! Dejte si však pozor, že power-up vás může zachránit, ale bez aktivních power-upů stačí, abyste se jednou dotkli laserů nebo raket a vaše cesta skončí. Buďte tedy opatrní a dostaňte se co nejdále!
Bugs Bunnys Hopping Carrot Hunt
Arkády - 1x
Oblíbený seriálový hrdina Bugs Bunny se stal hrdinou této hry, která je o tom, že musí skákat, aby získal mrkev. Cesta za mrkví ovšem není vůbec jednoduchá, protože vede přes propasti. Vyberte vhodnou dobu ke skoku, aby se králík Bugs dostal vždy v pořádku na druhou stranu. Cestou narazíte i na různé bonusy.
Braineaters from Mars
Arkády - 3x
V této skvělé hře se ocitáte v roli návštěvníka z Marsu. Na zemi zrovna probíhá pouť a Vašim úkolem je zničit všechny lidi, kteří se na pouti objeví. Sbírejte pití a předměty, které se Vám objeví, jakmile někoho zabijete.
Cosmo Gravity 2
Arkády - 5x
Nápadité pokračování pěkné hry Cosmo Gravity. V tomto druhém díle budete v roli sympatického astronauta prozkoumávat tajemnou vesmírnou loď. Čekají na vás vzrušující hororové zážitky.
hra v Unity3D
The Parking Dead
Arkády - 1x
Trochu temná Unity hra, ve které budete parkovat auto v postapokalyptickém městě. Všude samé ruiny, rozbitá auta, smetí a samozřejmě plno nemrtvých postav. Coby řidič vozítka si musíte proklestit cestu přes překážky a zombíky, pak správně zaparkovat na vyznačené místo.
Rampage Rex
Arkády - 8x
Zábavná skákačka, ve které se vydáte do muzea. Ovšem ne proto, abyste obdivovali krásné exponáty, ale proto, abyste tyto vzácné kousky zničili. A nesmí vás při tom nikdo vidět. Pusťte se do ničení.
Mad Bombs 2
Arkády - 3x
Mad Boms jsou zpět s druhým vylepšeným dílem. Vaším nelehkým úkolem je odpálit všechny bomby a s nimi také všechny zombíky. Tato zombie super hra obsahuje 30 náročných úrovní, které vaše logické myšlení pěkně potrápí.