Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Show time
sponzorované odkazy

Show time

Hrajete online hru Show time

Show Time je hra přímo z televizního studia. Důležitý program má začít vysílat za okamžik, bohužel se poztrácely cenné nahrávky. Zkuste proběhnout celou budovu a všechny je posbírat. Času ale moc nezbývá.

ovládání hry Show time

šipky pro pohyb, mezerník pro skok • 0.85 MB • 287x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Fire Ladybug
Arkády - 35x
Dvě podivné mimozemské berušky se dostaly na planetu, na které zřejmě není žádný život. Jejich vesmírnému plavidlu došlo palivo a tak se jej vydaly hledat. Podaří se vám překonat všechny nástrahy a posbírat dostatečné množství paliva na opuštění této planety? Dobrodružná skákačka jak se patří, doporučujeme.
Bodiless
Arkády - 31x
Autoři této hry se pokusili o vytvoření opravdu netradiční hry, protože dostanete na starost postavičku bez těla. Hlavu, ruce a nohy má, ale tělo jaksi chybí. Toho se dá patřičně využít při plnění jednotlivých misí. První úkol je poměrně jednoduchý, nicméně obtížnost se postupně navyšuje, takže musíte více přemýšlet.
My Little Pony Jumping
Arkády - 23x
Užijte si kopu legrace s touto skákačkou ve stylu My Little Pony (Můj malý poník). Skákejte po obláčcích a dostaňte se vysoko jak jen to půjde bez toho, abyste spadli. Je to ideální hra pro milovníky koní a poníků, a taky pro nejmenší děti.
Police Monster Truck
Arkády - 50x
Pokuste se přejet přes všechny překážky a dojeďte s policejním teréňákem až k policejní stanici. Cesta ke stanici je samozřejmě dlážděna bonusy a mincemi. Vyzkoušejte také nějaké triky, které vám přidají body či život navíc.
Sling Junior
Arkády - 40x
Sling Junior je povedená online hra, kterou si oblíbí hlavně malé děti. Je totiž celkem jednoduchá a dost zábavná. V roli malého Slinga musíte proskákat na všechny záchytné body a nechat na nich svůj zelený sliz ;-). Po obarvení všech bodů se vám otevře teleport do další úrovně. Sling se ovládá myší, vše je ve hře hezky předvedeno.
Parachute Plunder
Arkády - 15x
V této online hře je vaším úkolem proplachtit padákem úspěšně až k zemi. A cestou se samozřejmě snažte sbírat různé bonusy a vyhýbat se potvůrkám na ostrůvcích. Hra celkem obsahuje 8 levelů.
Barik
Arkády - 58x
Ve hře s názvem Barik si vezmete na starost kočičího pilota, kterému se podařilo havarovat a potřebuje pomoc. Ze začátku se nejedná o žádné složité problémy, ale obtížnost se začne rychle navyšovat. Sbírejte zlaté hvězdičky a snažte se dostat na konec každé z připravených úrovní. Vyzkoušet si jich můžete celkem dostatečný počet.
Faultline
Arkády - 11x
Další z řady chytlavých online her, u kterých zapojíte také mozek. Vaším cílem je dostat panáčka k teleportu, kterým se dostanete do další úrovně. Cestu k teleportu si musíte vytvořit sami.
Snail Bob 2
Arkády - 51x
Snail Bob 2 je druhé pokračování skvělé online hry pro všechny hráče, včetně malých dětí. Šnek Bob je zpět se svými problémy. Musí s vaší pomocí překonat celou řadu důmyslných překážek, aby se dostal do bezpečí.
SkullFace
Arkády - 20x
Lebkoun se snaží dostat na potřebné místo a vy mu budete muset pomáhat. Lebkoun dokáže poměrně dobře skákat a odrážet se od předmětů. Na každou úroveň dostanete stanovený limit, během něhož by se mise měla dokončit. V cestě vám kromě náročného terénu budou stát i nejrůznější nastražené pasti a překážky.
Milk And Coffee
Arkády - 27x
V této hře na vás čekají dvě kočičky. Vaším úkolem bude dostat je k sobě. To však nebude vůbec lehké, protože budete muset vymyslet cestičku, kudy kočka půjde. Cílem také je nasbírat co nejvíce zlatých mincí.
Gizmo Igloo Rush
Arkády - 27x
Gizmo je zpět s brusu novou online hrou, která potěší zejména milovníky her s motorkami a překonávání překážek. Děj se tentokrát odehrává na severním pólu, kde budete překonávat různé překážky a snažit se dojet rychle do cíle.
Pathfinder
Arkády - 11x
Online hra Pathfinder má pro vás zdánlivě jednoduchý úkol - udržte vaše vozidlo na dráze a vyhýbejte se různým nástrahám. Pokud se dostanete mimo dráhu nebo narazíte na mantinely, tak pro vás hra velice brzy skončí. Snažte si pomáhat různými bonusy, které jsou rozesety po trati.
Indiana Jones and the Lost Treasure of Pharaoh
Arkády - 30x
Kdo by snad neznal proslulého dobrodruha a hledače pokladů Indiana Jonese? Právě slavný archeolog se stane hlavním hrdinou této poměrně jednoduše zpracované hry. Vydáte se po stopách ztraceného pokladu faraona a musíte si dávat velký pozor, abyste nedopadli špatně, protože všude se nacházejí nebezpečné pasti.
Caras Pocket Launcher
Arkády - 19x
Oddechová super hra, ve které budete vystřelovat Caru z děla a snažit se s ní doletět co nejdále. Celkem hra nabízí 5 zábavných úrovní. Nechybí sbírání zlatých mincí a nejrůznější vylepšení, které můžete po cestě vzduchem sebrat.