Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Hapland 3

Hrajete online hru Hapland 3

Hapland je legenda všech logických her. I v tomto, mimochodem už třetím díle, budete muset žhavit kebuli abyste přišli na to, jakým hejblátkem hnout nebo šňůrkou zatáhnout, aby se spustilo to a ono a vy vyhráli.

ovládání hry Hapland 3

myší ovládáte všechny hejblátka • 1.06 MB • 4248x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Dynamite Blast 3
Logické hry - 38x
Pěkně zpracovaný třetí díl vskutku explodující hry. Vaším úkolem bude umístit nálože tak, abyste vyhodili do vzduchu všechny dopravní prostředky. Ničte mosty a komunikace, a hlavně dobře načasujte všechny bomby.
Enchantix or Believix 2 Mix-Up
Logické hry - 45x
Již samotný název hry Enchantix or Believix 2 Mix-Up napovídá, že se setkáváme s hrou typu puzzle, kde se pokusíme sestavit dohromady obrázek, aby vypadal podle představ. Musíte jednoduše přesouvat jednotlivé kostičky na správné místo, aby bylo možno dokončit úroveň, kterých se ve hře nachází několik.
Magic Pen 2
Logické hry - 5x
Vašim jediným úkolem je kreslit různé obrazce tak, aby jste dostali kuličku do cíle, který představuje červená vlaječka a tím se dostali do dalšího kola. Ze začátku bude hra jednoduchá, ale časem obtížnost přibude.
Deep Trip
Logické hry - 71x
Logická hra Deep Trip je super hra pro holky i pro kluky. když se budete dostatečně snažit, pak hře rozhodně příjde co nejrychleji na chuť.
Candy Shooter 2
Logické hry - 24x
Pokračování populární online hry Candy Shooter. Vaším úkolem je odstranit z hracího pole sladkosti vždy podle stejné barvy. Abyste sladkosti odstranili, tak musíte vytvořit vždy alespoň trojici se stejnou barvou. Zkrátka klasická hra :).
Blue Puzzle
Logické hry - 12x
V logické hře Blue Puzzle budete trápit váš mozek nad řešením zajímavé skládanky. V každé úrovni máte na hracím poli zhasnutá některá políčka. Vaším úkolem je je rozsvítit. Na tom by nebylo nic složitého. Neúprosné a nervydrásající je však omezení počtu tahů, které můžete provést. Ze začátku je superhra Blue Puzzle poměrně těžká, ale až pochopíte princip, skvěle se pobavíte.
Cannon dog
Logické hry - 912x
Cannon Dog je další z řady populárních odpalovacích online her. Svého psího miláčka naládujete do kanónu a promyšleně ho vypálíte tak, aby posbíral co nejvíce bonusů a bez újmy na zdraví přistál na žíňence. Odhadnout správný úhel a sílu odpalu není jen tak...
Kaboomz 2
Logické hry - 29x
Ve druhém pokračování hry Kaboomz dostanete k dispozici těžké dělo, ze kterého se dá krásně střílet. Potřebujete zlikvidovat nebo osvobodit balónky, které bývají různě uvězněné. Na dokončení každé z úrovní dostanete předem stanovený počet střel. Některé úrovně jsou jednodušší, zatímco u plnění jiných se zapotíte.
Kermix - chytlavá gameska
Logické hry - 25x
Kermix je svým nápadem originální a hodně chytlavá online hra. Šipkama ovládáte červenou kostičku, s kterou musíte sebrat všechny zlaťáky a nakonec se dostat do zeleného teleportu. K hraní vám navíc hraje příjemná hudba.
Algerian Patience
Logické hry - 425x
Jedna z těch lepších verzí hry pasians, kterou fanoušci online her znají pod názvem solitaire (v Česku časko jako solitér). Pravidla hry jsou jednoduchá - skládáte karty postupně do čtyř balíčků podle barev od esa po krále.
Student park
Logické hry - 18x
Pokud znáte dnes již legendární Lemmings, tak vám jistě nebude cizí ani tato hra. Princip je totiž úplně stejný. Máte hromádku studentů, které musíte dovést na párty. Cesta je klikatá a musíte používat různé vylepšováky, abyste to zvládli.
Jolls
Logické hry - 43x
Naprosto perfektní logická super hra, která pěkně potrápí váš mozek. Budete rozmisťovat barevné kuličky. A to tak, aby se poté dotkly o něco menších kuliček, které jsou již umístěny na hrací ploše.
2048
Logické hry - 38x
Kdo by neznal velmi oblíbenou mobilní hru 2048. Tentokrát je tu flash verze, kterou si můžete zahrát na počítači. Úkolem je kombinovat dvojice dílků se stejnými čísly. Jak postupně dílky odstraňujete, tak se zvyšuje hodnota. Dokážete dojít až k číslu 2048?
Blob Thrower
Logické hry - 29x
Perfektní gamesa, ve které budete střílet z děla a snažit se spojit oranžové slizáčky. Cílem je při každé úrovni použít co nejmenší počet koulí (výstřelů). Jsme zvědaví, zda se vám podaří zdolat všechny důmyslně navržené levely.
Jungle Crash
Logické hry - 555x
Příjemná oddychovka ve stylu spojování tří stejných prvků. Je to trochu míxhnuté tetrisem. Snažte se tvořit trojice stejně barevných kostiček. Důležité je snažit se o vyšší počet - tím dostanete i více bodů.