Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Hapland 3

Hrajete online hru Hapland 3

Hapland je legenda všech logických her. I v tomto, mimochodem už třetím díle, budete muset žhavit kebuli abyste přišli na to, jakým hejblátkem hnout nebo šňůrkou zatáhnout, aby se spustilo to a ono a vy vyhráli.

ovládání hry Hapland 3

myší ovládáte všechny hejblátka • 1.06 MB • 3618x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Mahjong Classic
Logické hry - 356x
Klasický mahjong, který nabízí stovky levelů a dva módy. V prvním můžete hrát relaxačně bez omezení časem, ve druhém se pak snažíte dokončit hru co nejdříve a získat tři hvězdy. Pokud se zaseknete, využijte funkci Shuffle, která trochu promíchá destičky.
Confusebox - žárovková logika
Logické hry - 229x
Cílem této jednoduché hry je propojit všechny žárovky tak, aby se všechny rozsvítily. Na první pohled to vypadá skutečně jednoduše, ale velice záhy zjistíte, že budete muset velmi přemýšlet. Confusebox je totiž výborná logická hra, která vám ukrátí dlouhé zimní večery. Ovládá se myší.
Lofty Tower
Logické hry - 45x
Postavte si pořádně vysokou věžičku z jednotlivých kostiček. Dostanete na každou úroveň jiné tvary kostiček, s nimiž se dá různě manipulovat, aby vznikla vysoká věž. V každé úrovni potřebujete splnit požadovaný výškový limit, jinak by se nedalo pokračovat do další mise. Sestavte věž, aby se kostky nerozpadly.
Death Is Imminent
Logické hry - 46x
Originálně pojatá logická gameska, ve které se budete snažit co nejrychleji dostat k zelenému bodu. Jakmile se tam dostanete, tak tím zničíte nepřátelské čtverečky. Dobře promýšlejte herní postup a zdolejte celou hru.
Orange Gravity Level Pack
Logické hry - 22x
Pokuste se dostat toto ovoce do zeleného místa, které vás posune do další úrovně. Dávejte si pozor, aby vám neuletělo někam pryč. Posbírejte v této super hře veškeré mince, které tady jsou. Tak se do toho pusťte.
Donutosaur
Logické hry - 120x
Graficky i hratelně velmi povedené online hra. Vaším úkolem je pomoci Donutosaurovi v cestě za jeho pamlsky, krásně voňavými donuty. Budete muset řešit pěkně zapeklité problémy. Ale hráči, kteří mají v oblibě fyzikální logické hry, si určitě poradí.
Click the Bolt
Logické hry - 48x
Sympaticky vypadající mimozemská bytost ztroskotala a potřebuje pomoc! Musíte ji provést přes celou řadu úrovní, v nichž se pokusíte posbírat veškeré sladkosti a dostat se dále. Cestu většinou zahrazují různé překážky, které se ovšem ve většině případů dají odstranit. Stačí dobře logicky uvažovat a jistě dovedete mimozemšťana do bezpečí.
Pumpkin Remover 2
Logické hry - 21x
Druhé pokračování Pumpkin Remover opět přináší spoustu zábavy s dýněmi. V několika úrovních dostanete jasný úkol: musíte odstranit všechny dýně z hrací plochy. V některých chvílích opravdu bude potřeba pořádně zapřemýšlet, protože řešení nepřijde samo. Na každou úroveň je stanovený limit, tzv. par, tedy počet kliknutí.
Blow Things Up 2
Logické hry - 27x
V této hře dostanete omezený počet bomb, se kterými je zapotřebí vyhodit pryč z obrazovky monstrum. Všechny tyto monstra nejsou stejná. Některá mají sílu, někteří jsou zase opět lehčí. Tak se do toho dejte.
Mahjong - potrapte svůj mozek
Logické hry - 568x
Tato hra s názvem Mahjong (ver. 0.94) nepatří mezi klasické mahjong hry. Princip je poněkud odlišný. Na hracím poli máte nejrůznější kuchařské pomůcky. Vaším úkolem je najít vždy dva stejné symboly. Buď přímo sousedící, a nebo rozmístěné tak, jak je to uvedeno v nápovědě (podobně jako v Pets Connect). Každá úroveň je omezena časem, k dobru máte tři nápovědy. Hra je známá hlavně jako Kuchařovo nádobí, nebo také Kuchařský mahjong.
Go Home Block 3
Logické hry - 13x
Pěkné pokračování logické hry s kostkama. Hlavní kostka se chce dostat nějak domů. Jenže není to jednoduché - v cestě za domovem je spousta překážek a dlouhé chvíle při hledání té správné cesty.
Kings Troubles
Logické hry - 33x
Další hra, ve které se setkáte s mohutným kanónem. Z něj co nevidět vyletí dělová koule, která si to namíří zrovna na vašeho krále. Ten je tedy v pěkných nesnázích. Vaším úkolem je nakreslit překážky tak, aby koule krále nezasáhla.
Cover Orange Players Pack
Logické hry - 64x
Udělejte v této super hře vše tak, aby se k vám nedostal kyselý déšť, protože ten by vás mohl zabít. Musíte udělat vše pro to, abyste posunuli jablíčka do skrýše a byli tak chráněni. Tak se do toho pusťte.
Cheese Hunt
Logické hry - 13x
Vyzkoušejte si hned třicítku misí v pěkně zpracované logické hře Cheese Hunt. Jak již anglický název napovídá, vydáte se na lov sýru. Potřebujete veškerý sýr dostat do myší díry, ve které se skrývá hladový obyvatel. Nepůjde o úplně jednoduché postupy, zvlášť v pozdějších misích, jež už jsou poměrně náročné na přemýšlení.
Stratagem
Logické hry - 75x
Poměrně jednoduchá online hra, která potěší fanoušky hry bejeweled a podobných spojovaček. Zeshora padají objekty, vy je umístětě na sebe tak, aby byly alespoň tři stejné. Nenechte zaplnit celé hrací pole.