Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Hapland 3

Hrajete online hru Hapland 3

Hapland je legenda všech logických her. I v tomto, mimochodem už třetím díle, budete muset žhavit kebuli abyste přišli na to, jakým hejblátkem hnout nebo šňůrkou zatáhnout, aby se spustilo to a ono a vy vyhráli.

ovládání hry Hapland 3

myší ovládáte všechny hejblátka • 1.06 MB • 1152x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Gemollection Players Pack
Logické hry - 14x
Snažte se odříznout z těchto řetězů tyto krystaly. Pokuste se je dostat do stejnobarevné truhly. V některých úrovních můžete využít teleportaci a v jiných zase něco jiného. Tak se do toho dejte a projeďte všech 26 úrovní.
WereBox 2
Logické hry - 45x
Vaším úkolem je se dostat přes tyto objekty. Musíte shazovat jen určité smajlíky, protože když shodíte toho nepravého, tak hra pro vás končí a vy se tak budete muset snažit znovu. Tak si hlavně na toto dávejte pozor.
Way of Tangram
Logické hry - 9x
V této hře je Vašim úkolem poskládat z kostiček obrazec, který máte v předloze. Určitě se u této hry nudit nebudete. Jak daleko dokážete dojít záleží jen na Vás a Vaší šikovnosti. Přetáčejte a kombinujte různé kostičky.
Poclick
Logické hry - 40x
Jednoduchá ale o to více chytlavá logická super hra, ve které budete tvořit linie stejných prvků. Trochu hra připomíná oblíbené hry tetris a různé spoj tři symboly hry. Podaří se vám docílit nejvyššího skore?
Mancala
Logické hry - 46x
Rozhodně zajímavá logická online hra, ve které budete přesouvat barevné kameny. Nejprve klikněte na kalíšek, aby se kameny po jednom přesunuly po vašem hracím poli až k soupeřovu místu. Porazit počítač v této hře nebude snadné, ale můžete vyzvat i druhého hráče u pc.
Impale 3
Logické hry - 45x
Poněkud brutální superhra, ve které bude vaším herním úkolem ničit zombíky. Na výběr máte dostatek zbraní a předmětů, které dokáží nadělat pěknou paseku. Máte na to, abyste zdolali všechny levely?
Flow Free
Logické hry - 47x
Pokud jste v případě online her vyznavači náročných logických hříček, tak si u této gamesky přijdete na své a hru si náramně užijete. Úkol ve hře je jednoduchý, tedy zdánlivě - musíte jen spojit stejně barevné tečky. Je to ovšem pěkná makačka.
Harry Potter Puzzle
Logické hry - 1432x
Tato skládanka s motivem Harryho Pottera je pro zkušené puzzle luštitele. Na složení celé fotografie máte pouze dvě minuty... takže na nic nečekejte a dejte se do toho :).
Logo expert
Logické hry - 24x
Dobrá online hra se slovíčkařením - budete se snažit z nabídnutých písmenek složit název nějaké známé značky nebo internetové služby. Pokud jste světaznalí a vyznáte se, nebude pro vás problém najít všechna slova.
Castle Solitaire
Logické hry - 38x
Zkuste tento originální solitér a srovnejte postupně balíčky karet od nejnižší po nejvyšší. Postupně odhalte zámek, který se ukrývá za kartami. A jeden tip na konec - eso můžete využít jako nejnižší i jako nejvyšší kartu.
Future Buddy
Logické hry - 26x
A máme tady hrdinu z budoucnosti. Vaším úkolem je posbírat veškeré hvězdičky a dostat se do krabice, která vás posune dál do budoucnosti. Tento hrdina se musí zachytávat na různé body a to pomocí provazů.
Guide Us Back Home
Logické hry - 1x
Pěkná oddychová logická online hra, ve které se budete snažit umístit barevné kuličky do kruhu stejné barvy. Není to úplně tak snadné, jak by se mohlo zdát. Dobře své tahy promýšlejte a zkuste zdolat všechny úrovně.
Road Blocks
Logické hry - 607x
Dokážete dostat šedou kuličku do červeného políčka a tím dojít do dalšího kola? Ze začátku se Vám bude zdát tato hra jednoduchá, ale postupně zjistíte, že tomu tak není. Takže se pusťte do hry a ukažte, jak daleko se dokážete v této hře dostat.
March Zuma
Logické hry - 26x
Princip logické hry March Zuma je jednoduchý - do fronty směřující do cirkusu musíte zapasovat panáčky tak, aby byli vždy 3 vedle sebe se stejnou barvou. Sledujte ve frontě zářící panáčky - pokud je vyřadíte, získáte bonus a jste jedním krokem v další úrovni.
Tube Crisis
Logické hry - 43x
Mladá dívka cestuje metrem, ale dostane se do nečekané situace. Namačká se na ní dav lidí a všichni slečnu nějakým způsobem obtěžují. Staňte se v této hře jejím hrdinou a vysvoboďte ji.