Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Hapland 3

Hrajete online hru Hapland 3

Hapland je legenda všech logických her. I v tomto, mimochodem už třetím díle, budete muset žhavit kebuli abyste přišli na to, jakým hejblátkem hnout nebo šňůrkou zatáhnout, aby se spustilo to a ono a vy vyhráli.

ovládání hry Hapland 3

myší ovládáte všechny hejblátka • 1.06 MB • 1686x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Pirates! The Match-3
Logické hry - 47x
Připravte se na vzrušující pirátskou dobrodružství ve hře "Pirates! The Match-3". Tato okouzlující hra typu Match3 vás zavede na neznámé ostrovy plné skrytých pokladů. Výměnou a kombinací alespoň tří stejných drahokamů je odstraňte z hrací plochy. Spojujte čtyři nebo více kamenů a vytvořte silné artefakty, které vám přinesou bonusové body. Vydejte se na lov zlata, otevírejte truhly nebo bojujte s nepřáteli a splňte všechny úkoly v úrovních, abyste mohli pokračovat v plavbě. S každou novou úrovní vás čekají nové výzvy a překážky, které musíte překonat, aby jste objevili další poklady. Strategicky plánujte své tahy a využijte magické bonusy k dosažení co nejvyššího skóre. Sbírejte vzácné artefakty a využívejte je pro své výhody na cestě za legendárními poklady. Nechte se unášet napínavým pirátským příběhem, který vás vtáhne hluboko do světa plného dobrodružství a nebezpečí. Otestujte své logické myšlení a rychlost v této adrenalinem nabité hře. Tak nasedněte na palubu, zdvihněte kotvy a vyplujte za dobrodružstvím v "Pirates! The Match-3"!
Clusterz
Logické hry - 23x
V této skvělé logické hře, ve které je vašim úkolem vystřelit barevnou kuličku a spojit tak tři kuličky stejné barvy, aby zmizeli se setkáte s mnoha zvláštnostmi, které vás ve hře překvapí a okoření jí.
Bounzy Halloween
Logické hry - 27x
Halloweenské příšery se objevují všude v okolí, čemuž se rozhodnete učinit přítrž, a proto se vybavíte střelnou zbraní, se kterou se pokusíte všechny ty ohavné ničemy zlikvidovat. Potřebujete přesně zamířit, aby se nepřátelské stvoření nedostalo pryč živé. K dispozici ovšem dostanete též jen omezený počet nábojů.
Coaster Maker
Logické hry - 18x
Musíte postavit takový zábavný park, aby lidé co pojedou na daném kolotoči, tak musí sesbírat všechny mince, které v této hře jsou. Dostaňte se do dalších úrovní a kreslete různé trasy. Vyhýbejte se překážkám v této super hře.
Sleep the Dog
Logické hry - 35x
Divocí psi zaútočili na lidi! To samozřejmě jako ochránce spravedlnosti nemůžete dopustit, a proto se vydáte na výpravu, kde se pokusíte všechny psy zneškodnit. Samozřejmě, že je nebezpečné, se k takovému rozzuřenému psovi jen přiblížit, a proto musíte vystřelit na psa z větší dálky uspávací injekcí.
Snazzle
Logické hry - 32x
Snazzle je naprosto netradiční zpracování klasického hada známého i z mobilních telefonů. Tentokrát se ovšem nejedná o hru na postřeh, ale o hru, kde si pořádně procvičíte logické uvažování. Dostanete totiž příležitost si naplánovat trasu dopředu a za pomoci šipek vyslat hada na místo určení, aby posbíral veškeré bílé body.
Candy Ride
Logické hry - 54x
Hrdinou této hry je malý chlapeček, který s chutí baští bonbony. Vaším úkolem nebude nic jiného než k němu tyto sladkosti dostat. Podaří se vám pomocí velkého bonbonu dostat ke klukovi všechny malé sladkosti?
hra v Unity3D
Save the Snail
Logické hry - 32x
Velmi pěkná online hra od českých tvůrců. Ve hře Zachraň šneka (Save the snail) budete řešit zapeklité hádanky. Dokážete osvoboti šnečka při jeho cestě v několika těžkých levelech? Další superhra v Unity3D.
Quad Bubble Extreme
Logické hry - 828x
Pěkné zpracování známé a na našem webu tolik oblíbené hry Bubble Shooter. Klikejte na bublinky se stejnou barvou a postupně je všechny odstraňte z hrací plochy. Každou úroveň dokončíte až ve chvíli, kdy jsou všechny trubky plné.
Mass Attack
Logické hry - 736x
Mass Attack je originální a velice chytlavá hra. Cílem je na váhy umístit koule tak, aby se vše vyvážilo. Závaží vytvoříte podržením levého tlačítka myši. Máte celkem tři pokusy.
Blow Things Up 2
Logické hry - 27x
V této hře dostanete omezený počet bomb, se kterými je zapotřebí vyhodit pryč z obrazovky monstrum. Všechny tyto monstra nejsou stejná. Některá mají sílu, někteří jsou zase opět lehčí. Tak se do toho dejte.
Hambo 2
Logické hry - 30x
První díl hry Hambo si získal početnou skupinu fanoušků. Nyní tu máme druhé pokračování, ve kterém si zahrajete za mafiánské prasátko, které likviduje zlotřilé postavičky. Není to jen střílečka - musíte velmi usilovně přemýšlet.
Nodes
Logické hry - 22x
Nodes je hodně chytlavá logická hra. Vaším úkolem je umístit zdroje laseru tak, aby paprsek procházel všemi body. V těžší obtížnosti vám přemýšlení znepříjemní časový limit pro vyřešení úrovně. Doporučuji vypnout hudbu, zbytečně to ruší ;).
Gold Strike
Logické hry - 781x
Jste šťastný zlatokop, který v důlní štole nalezl zlatou žílu. S těžbou to ale nebude tak jednoduché. Mezi zlatem jsou totiž i jiné horniny, které ale samozřejmě nechcete ;-). Cílem hry je nasbírat co nejvíce bodů za zlaté cihličky, které můžete sebrat min. dvě vedle sebe (nad sebou). Pokud odstraníte jiné bloky, vytvoříte si místo, ale za každý hod cepínem ztratíte jeden bod.
Monkey Go Happy Mini Monkeys 2
Logické hry - 37x
Herní sága Monkey Go Happy je tu s dalším dílem, tentokrát jde o pokračování dobrodružství malých opiček - Mini Monkeys. Využijte své dovednosti a najděte všechny schované opičky. Jedná se o super hru, kterou si oblíbí děti i dospělí. Nezapomeňte i na další hry z této serie: Christmas, Mini Monkeys 1.