Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Hapland 3

Hrajete online hru Hapland 3

Hapland je legenda všech logických her. I v tomto, mimochodem už třetím díle, budete muset žhavit kebuli abyste přišli na to, jakým hejblátkem hnout nebo šňůrkou zatáhnout, aby se spustilo to a ono a vy vyhráli.

ovládání hry Hapland 3

myší ovládáte všechny hejblátka • 1.06 MB • 363x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Space Ball Blaster
Logické hry - 28x
Velmi pěkná variace na klasickou a megapopulární super hru Zuma. Vaším úkolem je vystřelovat barevné kuličky a snažit se vytvořit alespoň trojici stejných kuliček. Dokážete ubránit svou základnu před postupujícími kuličkami?
Bridge Tactics 2
Logické hry - 32x
Vydejte se na mosty a zkuste je vyhodit do vzduchu za pomoci vhodně umístěné výbušniny. Nepřátelské síly si klidně pochodují po mostech a vy si musíte vyhlédnout vhodnou dobu na odpálení náloží. Nepřátelé se jistě pokusí o útěk, takže musíte mít vhodně rozmístěné veškeré dostupné výbušniny, aby mohla být exploze dostatečně účinná.
Clix
Logické hry - 26x
Zastavějte celé pole pomocí kamenů tak, aby Vám nezůstalo ani jedno políčko prázdné. Budete muset použít hlavičku a kombinovat různé varianty. Není to ani trochu jednoduché. Pusťte se do hry a ukažte, jestli tento nelehký úkol zvládnete.
Feed Me Moar 3
Logické hry - 26x
Již třetí díl oblíbené online hry Feed Me Moar. Vetřelci jsou opět hladoví a krvelační. Nakrmte je dřív, než začnou mít chuť na něco nebo někoho jiného...
Kiss the Darts
Logické hry - 18x
Zajímavá a docela chytlavá logická online hra, ve které se budete snažit dostat postavičky k terčíku. Zpočátku je to docela pohodička, ale po chvíli vám dá perfektní míření a překonávání překážek zabrat.
Emoji Flow
Logické hry - 35x
Spojte správné dvojice emotikonů v aplikaci Emoji Flow! Přetáhněte čáru od jednoho emoji k druhému a dokončete úrovně spojením všech emoji. Projděte celkem 150 úrovní a vyzvěte své schopnosti řešit hádanky. Dbejte na to, aby se vaše cesty nekřížily s jinými emoji, a proplouvejte až na vrchol! Tak uvolněte své vnitřní emodži a plujte tak, jak vaši emodži ještě nikdy neletěli.
Legor 4
Logické hry - 15x
Hra Legor 4 má jedno velké plus oproti mnohým jiným hrám. Tímto plusem je to, že pochází z České republiky, a proto je v češtině, takže je dostupná i pro hráče neovládající cizí jazyk tak dobře. Jedná se o hru, kde si budete hrát s kostičkami lego, se kterými pokusíte vyplnit úplně všechna černá místa.
Collapse It 2
Logické hry - 39x
Druhý díl tolik oblíbené logické hry je tady. Pomocí náloží budete zneškodňovat nebohé človíčky. Rozmístění náloží musíte předem dobře promyslet, abyste následně poslali do nebíčka všechny osoby.
Mine It
Logické hry - 41x
Zdánlivě jednoduchá online hra ve stylu mega úspěšné a oblíbené hry Minecraft. V kostičkovém světě budete mít za úkol přesunout suroviny bludištěm. Budete otáčet hrací plochou tak, abyste kostičky dostaly co nejrychleji do místa určení.
Music Box of Life: Part 4
Logické hry - 18x
Přinášíme již čtvrté pokračování oblíbené logické hry s názvem Music Box of Life. Opět se podíváme na zajímavý příběh. Aby se dalo pokračovat přes jednotlivé komiksové obrázky, potřebujete najít všechny rozdíly, které autoři vložili. Za každý správně objevený rozdíl si navíc připíšete body, zatímco za špatné kliknutí se body odečítají.
Sugar, Sugar 2
Logické hry - 22x
Snažte se do hrníčku dát všechen cukr, který padá. Vaším úkolem v této super hře je, abyste nakreslili čáru, která tento cukr svede tam, kde vlastně má padat. Do hrnku musíte dostat 100 krystalů tohoto cukru.
Flip It
Logické hry - 25x
Hlavním cílem této hry je potrápit vaše logické myšlení. Na hrací ploše se vám zobrazí pole, které bude tvořeno bílými a černými kostkami. Vašim úkolem bude otočit kostky tak, aby byly všechny bílé.
Continuity
Logické hry - 30x
Continuity vypadá jako celkem zajímavá logická hříčka. Dostanete na starost malého panáčka, se kterým musíte hledat přechod z jednoho bodu do druhého. Zajímavější je hra o to, že můžete přecházet z jedné obrazovky do druhé a přesouvat různě herní mapky. Autoři připravili celkem slušný počet pěkných úrovní.
Orange Gravity
Logické hry - 22x
Orange Gravity má netradičního hlavního hrdinu. Už z názvu se dá odvodit, že se jedná o oranžový pomeranč. S tímto pomerančem si zahrajete zajímavou logickou hru, kde budete potřebovat posbírat veškeré citrony, které se v úrovni nachází a ještě ke všemu bude zapotřebí dostat pomeranč do cílové oblasti.
Sly Fox
Logické hry - 21x
Povedená zábavná online hra, která si vás nepochybně získá svou hratelností. Cílem je odebírat kamenné bloky, ale přitom dávat pozor na to, aby se nerozbilo cenné vajíčko. Zdolat všechny levely bude úkol pro skutečné herní mistry.