Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Hapland 3

Hrajete online hru Hapland 3

Hapland je legenda všech logických her. I v tomto, mimochodem už třetím díle, budete muset žhavit kebuli abyste přišli na to, jakým hejblátkem hnout nebo šňůrkou zatáhnout, aby se spustilo to a ono a vy vyhráli.

ovládání hry Hapland 3

myší ovládáte všechny hejblátka • 1.06 MB • 2823x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
The Jewels Gear - lahůdková logická superhra
Logické hry - 23x
The Jewels Gear je hra, ve které musíte hracím polem otáčet tak, abyste k sobě dostali všechny symboly. V některých úrovních musíte odstranit všechny symboly, v jiných třeba postupně podle barvy, což je o dost těžší. Výhodou je, že každý level můžete pustit znovu.
Gold Strike
Logické hry - 796x
Jste šťastný zlatokop, který v důlní štole nalezl zlatou žílu. S těžbou to ale nebude tak jednoduché. Mezi zlatem jsou totiž i jiné horniny, které ale samozřejmě nechcete ;-). Cílem hry je nasbírat co nejvíce bodů za zlaté cihličky, které můžete sebrat min. dvě vedle sebe (nad sebou). Pokud odstraníte jiné bloky, vytvoříte si místo, ale za každý hod cepínem ztratíte jeden bod.
Gem Rush
Logické hry - 22x
Zdánlivě jednoduchá logická online hra, která dokonale prověří vaše schopnosti a přesnou mušku. Cílem v každém levelu je sestřelit určitý počet diamantů. K dispozici máte jen pět střel, takže je nutné každý výstřel dobře promyslet.
Grow Tower
Logické hry - 4x
Vašim úkolem v této hře je postavit co nejvyšší věž a dostat všechny předměty do nejvyšší úrovně. Budete muset přemýšlet, který předmět postavíte jako první. Takže se pusťte do hry a ukažte, co ve Vás je.
Zuma Kangaroo
Logické hry - 76x
Zuma je už takřka legendární logicko postřehová super hra. V této verzi je místo mayské postavičky klokánek. Cíl hry je opět jasný - spojit vždy alespoň tři stejné kuličky. Návykovka prvního stupně :)
Rancho Ranch
Logické hry - 45x
Velmi pěkná a originální logická online hra, ve které na vás čekají stádečka zvířat. Vaším úkolem bude pospojovat všechna zvířata k sobě. První úrovně jsou spíše takové seznamovací, ovšem postupem času je hra o kus náročnější.
Fit Position
Logické hry - 8x
Tato logická hra je o tom dostat do předurčených políček, na kterých jsou zobrazeny určité symboly dostat stejnotvárné symboly.Kliknete li na symbol v ohraničení vpustí vám jeden symbol.Hra je časově omezená proto reagujte rychle a přesně.
Evil Switch
Logické hry - 25x
Pěkná logická hra s už klasickým principem "3 stejné symboly v řadě", to je superhra Evil Switch. Hra se ovládá klávesnicí - mezerníkem zvolíte políčko a šipkama pak určíte směr, ve kterém se prohodí s dalším symbolem. Za žluté dušičky máte extra bonus.
hra v Unity3D
Ghostscape 3D
Logické hry - 31x
V této poněkud strašidelné hře okusíte opravdový pocit nebezpečí. Postavte se tváří tvář zlu a snažte se najít cestu ven z této hrůzné šlamastiky. V temném prostředí se snažte najít různé skryté předměty a uniknout pryč.
Raglan Pasians
Logické hry - 40x
Ve hře Raglan Pasians se musíte postarat o všechny karty, aby se ocitly na správném místě po pravé straně. Karty na sebe musíte umisťovat podle hodnoty počínaje kartou A a konče kartou K. Najednou můžete pohybovat pouze s jedinou kartou. Hra Raglan Pasians je opravdovou výzvou, pokud máte v oblibě karetní hry.
Bongo Balls
Logické hry - 216x
Jednoduchá hra Bongo Balls je postavena na stejném principu jako například logická hra Pinboliada. Střílíte kuličku mezi ostatní tak, aby se sešly vždy 3 kuličky stejné barvy. Úroveň je dokončena, pokud na dráze nejsou žádné další kuličky. Bongo Balls má tři úrovně, které se postupně zrychlují.
Murphyho zákony 7
Logické hry - 13x
Pokuste se znepříjemnit co nejvíce mladíkovou dovolenou, na kterou se těšil. Pokuste se mu provést co nejvíce schválnosti, které ho zesměšní a ztrapní před ostatními. Podle jeho rozčílení získáte body.
Dangerous Treasures
Logické hry - 34x
Zdařilá webová gameska, která pěkně prověří vaše dovednosti a schopnost rychlého přemýšlení. V jednotlivých úrovních máte za úkol sebrat všechny mince, které jsou důmyslně rozesety po celém hracím poli.
Květinová země
Logické hry - 31x
Vydejte se do květinové země, která kdysi byla světoznámá pro svou krásu. Země byla ale zakleta a nyní v ní nejsou žádné květiny. Pokuste se kletbu prolomit tím, že budete spojovat květinové stonky.
99 Bricks - tetris jinak
Logické hry - 30x
Tato hra je velmi podobná hře tetris. Zde ale budete za úkol postavit co největší věž z kostek, které vám budou padat. Musíte je na sebe umistít tak, aby věž byla stabilní a nepadala. Jak vysokou věž se vám podaří postavit?