Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Hapland 3

Hrajete online hru Hapland 3

Hapland je legenda všech logických her. I v tomto, mimochodem už třetím díle, budete muset žhavit kebuli abyste přišli na to, jakým hejblátkem hnout nebo šňůrkou zatáhnout, aby se spustilo to a ono a vy vyhráli.

ovládání hry Hapland 3

myší ovládáte všechny hejblátka • 1.06 MB • 1028x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Mushbits 2
Logické hry - 15x
Ve druhém pokračování hry Mushbits si vezmete na starost podivně vypadající příšerky, které se potřebují dostat ke krmení, jež se nachází někde v okolí. Každá z příšerek má jinou barvu a může se pohybovat po plošinkách se stejnou barvou. Po přeskočení se plošinky zbarví jinak. Ve hře je ještě ke všemu několik různých plošinek se speciální funkcí.
2048
Logické hry - 33x
Kdo by neznal velmi oblíbenou mobilní hru 2048. Tentokrát je tu flash verze, kterou si můžete zahrát na počítači. Úkolem je kombinovat dvojice dílků se stejnými čísly. Jak postupně dílky odstraňujete, tak se zvyšuje hodnota. Dokážete dojít až k číslu 2048?
5 in a Row - pět v řadě
Logické hry - 13x
Skutečně brilantní gameska pro dva hráče. Cílem hry Pět v řadě je umístit pět kamenů stejné barvy do řady. Kameny můžete umístit vodorovně nebo svisle. Velmi chytrá hra.
Interactive Puzzle
Logické hry - 48x
Velmi originální logická hra, která vás donutí přemýšlet na samé hranici vašich schopností. Hra se hraje skoro jako obyčejné posouvací puzzle - jediné co musíte udělat, je přesouvat bloky tak, abyste vytvořili správný obrazec. Máte 10 nápověd. Hra obsahuje docela dost obrazců různé úrovně.
Amber Escape
Logické hry - 20x
Výborně zpracovaná escape hra. Vzbudili jste se svázaní v nějaké neznámé tmavé místnosti. Jediné, čeho jste si všimli, je kamera, která vás sleduje. Podaří se vám vyřešit všechny logické hádanky a utéci z místnosti?
Moorhuhn solitaire
Logické hry - 47x
Zkuste tuhle zajímavou oddechovou karetní klasiku. Jde o velmi známý solitér, tentokrát s motivy legendárních slepic ze hry Moorhuhn. Co se týče pravidel, tak je to klasický styl solitaire - skládáte balíčky podle barev.
Crystalloid
Logické hry - 64x
Zajímavá online hra, která spojuje princip Tetrisu a oblíbených her "spoj tři stejné symboly". Snažte se symboly skládat tak, abyste dostali vždy svislou řadu s alespoň třemi symboly stejné barvy. Hra Crystalloid se ovládá šipkama, symboly se otáčejí šipkou dolů.
Ball Revamped 2
Logické hry - 8x
Pokračování úspěšné logické hry, na které si tvůrci dali opravdu záležet, hra je totiž mnohem složitější. Snažte se dopravit míček do jeho cíle. A aby to nebylo tak lehké, míček je hodně neposedný a jen tak se nenechá ovládnout.
Escape Chuck Norris
Logické hry - 709x
Podařená hra ze série tzv. escape her. V nich je vaším úkolem najít cestu ze zamčeného pokoje. Cesta k vítězství zahrnuje dlouhé klikání po všem v místnosti... a také dávku chytrosti. Tentokrát musíte utéct před Chuckem Norrisem.
Paper Cannon 2
Logické hry - 32x
Použijte papírový kanón ke zničení všech podivných potvůrek. K postupu do další úrovně nesmí být v bludišti žádná cizí živá jednotka. Dalším úkolem je ochrana nevinných bytostí. Využijte všechny své herní schopnosti v této logické superhře.
Fragger
Logické hry - 38x
Jednoduchá ale zato pěkně chytlavá online hra, ve které budete házet granáty na své nepřátele. Hod musíte velmi dobře promyslet, protože granátů nemáte nekonečno a nepřítel se bude samozřejmě bránit,
Flaming Zombooka 2
Logické hry - 20x
Na samém začátku druhého pokračování hry Flaming Zombooka si vyberete jeden ze čtyř nabízených charakterů a poté se již vydáte do boje. Hra obsahuje poměrně slušný počet úrovní, takže si užijete hodně zábavy. Poté dostanete do ruky bazuku a musíte hodně dobře zamířit, aby bylo možné zombie zlikvidovat. Snažte se získat co nejvíce bodů.
Candy Crush
Logické hry - 139x
Znáte mega úspěšnou hru Candy Crush na mobilech a tabletech? Tentokrát si ji můžete zahrát i online na našem herním webu. Pravidla hry zřejmě nemusíme opakovat, ale pro jistotu - snažte se hledat vždy alespoň tři stejné symboly a postupně tak čistit hrací pole.
Horoscope Puzzle
Logické hry - 26x
Hledejte na nebi dané souhvězdí. Vždy se vám na pár vteřin objeví předloha daného souhvězdí a vy hned po sléze budete muset mezi mnoha hvězdami spojit ty správné, které představují určené souhvězdí.
Go Home Ball
Logické hry - 5x
V této skvělé hře ovládáte malý balónek a Vašim úkolem bude přepravit balónek do určené jamky. V každém kole musíte posbírat všechny hvězdičky, aby jste se dostali do dalšího kola. Dávejte si pozor na nástrahy, které na Vás čekají.