Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Thing thing 3
sponzorované odkazy

Thing thing 3

Hrajete online hru Thing thing 3

Tohle je už třetí díl výborné akční plošinové střílečky, ve které se vyřádí opravu každý. Máte dostatečný výběr zbraní a prostředí je proměnné, stejně jako různí nepřátelé. Svoji postavičku si můžete libovolně navolit.

ovládání hry Thing thing 3

WASD pro pohyb, E pro změnu zbraně, SHIFT pro běh, P pro pauzuu, 1-6 pro výběr zbraně • 6.83 MB • 379x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Jungle Rumble
Akční hry - 2x
V roli mladého chlapce se vydáte do světa plného nestvůr. Zažijte boje, kterým nechybí snad nic. Ze začátku budete moci využívat pouze kopy a pěstní rány, ale postupem času se vám otevřou další speciální chvaty.
Vampire Cannon
Akční hry - 11x
V děle máte umístěného upíra, se kterým musíte sestřelit lidi. Dávejte si však pozor, abyste nenarazili na kněze, protože potom musíte celou úroveň opakovat. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
The Serum Aftermath
Akční hry - 33x
Her se zombie tématikou vychází poměrně dost, a proto už se pomalu těžko orientujeme. Jednou z dalších kvalitních her je i The Serum Aftermath. Dostanete možnost likvidovat poměrně velké množství nemrtvých, ale do boje naštěstí nepůjdete sami. Potřebujete zapálit oheň za pomoci benzínu, ale to zombie nechtějí dopustit.
Forever Samurai
Akční hry - 21x
Samurajové se ve starém Japonsku těšili opravdu velké úctě. Samurajové patří mezi neohrožené válečníky, kteří se nebojí skoro ničeho. V následující hře se samuraj musí utkat s hrozivým nebezpečím v podobě démona, jehož armáda ohrožuje celou oblast. Výzbroj je poměrně jednoduchá - samurajský meč. Využívat můžete různé speciální pohyby.
Kung-Fu Fighter
Akční hry - 2x
Povedená bojová hra, která je ze začátku sice poměrně těžká, nicméně časem si vás jistě získá. A to nejen svou hezkou grafikou. V roli nadějného bojovníka se utkáte s těžkými soupeři.
Toxers
Akční hry - 23x
Ostrov Metropolis byl zasažen radioaktivními mutanty. Ke této katastrofě došlo po výbuchu továrny na zmrzlinu. Jako jeden z přeživších musíte vyčistit oblast od mutantů a hlavně přežít.
Monstercraft
Akční hry - 20x
Akční bojová hra s názvem Monstercraft nabízí zajímavé možnosti, které se v jiných hrách příliš často nevidí. Můžete si vytvořit bojeschopný tým příšer, jež by dokázaly porazit všechny nepřátele v aréně. Příšery se dají v laboratoři všelijak kombinovat, aby vznikla silnější a lepší monstra, která dokážou vítězit.
Tech Wars
Akční hry - 19x
Zajímavá akční hra, ve které musíte postupně v každé aréně zničit nepřátelské stroje a teleporty. Po každé úrovni můžete vylepšovat své zbraně, případně opravit poškození. Hra se ovládá myší, klávesami A,W,S,D pak pohybujete svým válečným strojem.
Tailspin
Akční hry - 7x
Už vás nebaví auta? Zarejte si s letadlama. Toto je totiž pravá letecká bitva ve které se střetnete s mnoha nepřátelskými letouny. Navíc obtížnost není jedna z nejlehčích, proto si musíte dát pozor na nejednu maličkost..
Chrome Wars
Akční hry - 7x
V této hře si nejdříve vyberete bojovníka, se kterým se utkáte v mnoha zápasech proti mnoha nepřátelům, kteří se Vás budou snažit zničit. Je to souboj na život a na smrt. Takže si rozmyslete, jak chcete na konci dopadnout.
Cooperation Part 3
Akční hry - 23x
Třetí část skvělé střílečky, ve které se nudit určitě nebudete. Samozřejmě zde najdete dvě obrazovky, ve kterých budete moct nepřátele ničit. Zničte je všechny dříve, než oni zničí Vás. Neváhejte a pusťte se do hry.
Rise of the Cowboy
Akční hry - 420x
Vydejte se s námi na Divoký západ, kde budete v roli neohroženého kovboje s kolty proklatě nízko kosit nebezpečné zločince. Zlotřilí nepřátelé útočí ze zálohy a překvapivě, musíte mít opravdu rychlé reakce.
Helios and the Spartan
Akční hry - 28x
Helios a Spartan je výborná bojová gameska z dávných dob. Za každou cenu udržujte svého bojovníka živého a koste hordy nepřátel. Zombíci jsou krvelační a nenechají vás projít jen tak bez boje.
Biochemical Warcop
Akční hry - 30x
Postřílejte veškeré zmutované pavouky, brouky a jinou havěť, která byla špatně geneticky zmutovaná. Ovládáte takovou biochemickou zbraň se kterou je musíte všechny zabít. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Last Guardian
Akční hry - 180x
Ubraňte váš hrad před přicházejicími nepřáteli. Dávejte si pozor, aby vás nezničili. Střílejte do nich vašimi šípy a splňte veškeré cíle v této hře. Tak se do toho dejte a zničte je! Nebojte se ničeho v této super hře.