Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Thing thing 3
sponzorované odkazy

Thing thing 3

Hrajete online hru Thing thing 3

Tohle je už třetí díl výborné akční plošinové střílečky, ve které se vyřádí opravu každý. Máte dostatečný výběr zbraní a prostředí je proměnné, stejně jako různí nepřátelé. Svoji postavičku si můžete libovolně navolit.

ovládání hry Thing thing 3

WASD pro pohyb, E pro změnu zbraně, SHIFT pro běh, P pro pauzuu, 1-6 pro výběr zbraně • 6.83 MB • 623x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Robot Shooting
Akční hry - 21x
Ozbrojení roboti útočí na vaší základnu. Vylepšujte své zbraně a ochraňujte je, jak nejlépe umíte. Nepřátele budou chodit ve velkém, takže se připravte na pořádnou přestřelku. Můžete si také změnit zbraň, pokud budete potřebovat.
Time Assault
Akční hry - 2x
Na věž s hodinami útočí ninjové! Zachraňte hodiny! Zachraňte čas! :) Útok ninjů odrazíte, když rozkývete velkou ručičku hodin a tím ninji srazíte. Pokud bude 12 hodin, tak můžete kliknutím rozeznít zvon, kterým odrazíte útočníky, kteří se dostali na ručičku hodin.
Shuriken
Akční hry - 39x
Vaši vesnici napadli nemilosrdní ninjové. Postavte se jim na odpor a zachraňte tak všechny vesničany. V dalších úrovních se dostanete i mimo vesnici. Hra Shuriken se ovládá myší. Pečlivě miřte a sbírejte bonusy.
Battle Mech
Akční hry - 10x
Sestrojili jste si svého robota a teď se s ním vydáte na boj jeden proti jednomu. Pokuste se svým robotem prorazit soupeře. Když vyhrajete, získáte peníze a můžete svému roboty vylepšit zbraně.
Flak Boy 2
Akční hry - 13x
Hra Flak Boy se dočkala již druhého pokračování. Jedná se o poměrně brutální hru, kde dostanete za úkol zlikvidovat co nejvíce malého robota. Likvidaci provádíte díky rozmístění zbraní. Za každý zásah obdržíte bonusové peníze, za něž si posléze můžete nakoupit nové a lepší zbraně. Hra obsahuje možnost zahrát si ve dvou obtížnostech.
Beach Landing - vylodění v Normandii
Akční hry - 14x
Zahrajte si na obránce pobřeží a pokuste se odrazit vlny útočících nepřátelských jednotek. Hra se jednoduše ovládá myší, mezerníkem se přepínáte mezi zbraněmi, klávesou "A" můžete povolat letectvo.
Rogue Soul
Akční hry - 37x
Jste takový malý hrdina tohoto městěčka, které bylo ovládnuto zlými lidmi. Pokuste se proto veškeré toto zlo z tohoto městečka pročistit. Sbírejte peníze a dosáhněte cíle 5000 zlaťáků.
MindScape
Akční hry - 26x
Prima skákačka kde si zahrajete za maladého chlapce ve světě, který nezná fyzikální zákony. Ve hře zbíráte body v podobě různých bonbónů, skáčete přes propasti a také ničíte nepřátele, kteří by vám jinak..
The Expendables: Deploy and Destroy
Akční hry - 6x
Nový film Postradatelní 2 přichází do kin od 30. Srpna. Pro propagaci tohoto filmu se studio rozhodlo, že vytvoří hru ve stejnojmenném podání. Tak se do toho dejte a plňte veškeré úkoly, které vám byly zadány.
Dragon Fist 2
Akční hry - 1x
Skvělá čínská bojová hra. Hra je určena pro jednoho i dva hráče. Pozvěte kamaráda a pusťte se do soupeření. Vašim úkole je porazit svého soupeře v ukrutném boji. Vyberte si postavičku, za kterou chcete hrát a pusťte se do toho.
hra v Unity3D
100 Orcs
Akční hry - 35x
Netušíte, kde jste se ocitli. Vypadá to jako temné podzemní bludiště. Bohužel než se stačíte rozkoukat, tak na vás útočí hordy zlých skřetů. Postavte se jim a ukažte jim ostří svého meče.
Cooperation Part 3
Akční hry - 23x
Třetí část skvělé střílečky, ve které se nudit určitě nebudete. Samozřejmě zde najdete dvě obrazovky, ve kterých budete moct nepřátele ničit. Zničte je všechny dříve, než oni zničí Vás. Neváhejte a pusťte se do hry.
Powerfox - zachraňte svět
Akční hry - 23x
Powerfox je neohrožená lištička, která si troufá zachránit celý svět. V tomto případě se jedná o pěknou, ale mírně ztřeštěnou online hru. V každé úrovni se postupně utkáte s několika těžkými protivníky. Využívejte bonusy, které padají z nebe v podobě krabic. Hra Powerox se ovládá šipkama, střílení je klávesou A.
Transformers Universe
Akční hry - 9x
V akční hře Transformer Universe budete chránit zdroj vaší energie (kostky Energonu). Nepřátelské stroje vedené mocným Megatronem se budou neustále snažit krást vám kostky z Energonu. Pokuste se je všechny sestřelit a zachránit tak váš svět. Pečlivě odhadněte sílu a úhel střelby z děla, abyste netrefili vlastní budovy.
The Lord of the Rings: Battle
Akční hry - 22x
Knižní trilogie Pán prstenů se dočkala skvělého filmového zpracování a celé řady počítačových her. Jedna z nich se nazývá The Lord of the Rings: Battle. Vezmete si v ní na starost mocného kouzelníka Gandalfa, se kterým se vydáte do nebezpečného světa bojovat se služebníky zla. Na čarování potřebujete dostatek magické energie.