Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Thing thing 3
sponzorované odkazy

Thing thing 3

Hrajete online hru Thing thing 3

Tohle je už třetí díl výborné akční plošinové střílečky, ve které se vyřádí opravu každý. Máte dostatečný výběr zbraní a prostředí je proměnné, stejně jako různí nepřátelé. Svoji postavičku si můžete libovolně navolit.

ovládání hry Thing thing 3

WASD pro pohyb, E pro změnu zbraně, SHIFT pro běh, P pro pauzuu, 1-6 pro výběr zbraně • 6.83 MB • 3704x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Abduction
Akční hry - 32x
Staňte se alespoň na chvíli jedním ze členů mimozemské civilizace, která se rozhodla unést co největší počet lidí. Za tímto účelem dostanete k dispozici vesmírnou loď, ze které můžete paprskem posbírat lidi na planetě. Musíte si občas dávat pozor na nebezpečí. Vyzvedávat do vzduchu můžete různé předměty.
Ninjotic Mayhem - řežba se zombíky
Akční hry - 552x
Dokážete se ubránit krvelačným zombie v této dynamické online hře? Zombíci na vás míří ze všech stran, proto je nutné skvěle ovládat útočné chvaty. Můžete házet šurikeny, ovšem ty nezpůsobí tolik újmy jako mávnutí mečem pěkně z rozběhu :-). Hra Ninjotic Mayhem se ovládá pouze klávesnicí. Vzhledem k velikosti se bude načítat delší dobu.
Nameless
Akční hry - 23x
V téhle zábavné hříčce budete bojovat proti samotným domácím spotřebičům - těm, kteří by vám za normálních okolností měli sloužit. Nezalekněte se, i kdyby na vás útočil sám mixer. Pokud to zvládnete, odměna vás nemine.
hra v Unity3D
War Of Soldiers FPS
Akční hry - 58x
Luxusní akční záležitost vytvořená v Unity3D. Zapojte se do války mezi východem a západem a porovnejte své schopnosti s řadou protivníků. Hra obsahuje celkem šest map, sedm různých zbraní a dva módy hraní. Hra dobře běží i na starších počítačích.
Pico Blast
Akční hry - 25x
Skvělá střílečka, ve které budete muset porazit mnoho nepřátel. Na konci každého kola se setkáte s bossem, kterého jen tak nepůjde porazit. Proto si šetřete své zdraví na závěrečný střet.
Roll
Akční hry - 10x
Tahle hra je příkladným důkazem toho, že jde vymyslet něco jednoduchého, a přesto překvapivě zábavného na vysoké úrovni. Pomocí žluté kuličky se zbavte všech červených tak, že je budete postupně shazovat.
299 The Lost Spartan
Akční hry - 6x
Probojujte se v této hře přes moře, kde na Vás čeká mnoho nepřátel. Dokážete se probojovat pouze se štítem a kopím? S každým normálním úderem získáváte kombo body, které pak můžete využít jako bombo útok.
hra v Unity3D
Executioner
Akční hry - 45x
Poněkud brutální online hra, ve které si zahrajete na strážného ve věznici, ze které právě utíkají vězni. S každým zabitím vězněm dostanete body, za které si můžete vylepšit arzenál. Snažte se střílet a mířit co nejrychleji.
Stick Squad
Akční hry - 18x
Vynikající sniperská akce vás čeká v této poněkud brutálnější online hře. Celkem na vás čeká 60 budoucích nebožtíků, které musíte zneškodnit pomocí své přesné mušky. Hra obsahuje 20 prostředí, takže se nudit rozhodně nebudete.
Spear and Katana
Akční hry - 39x
Na začátku hry Spear and Katana dostanete možnost procvičit a naučit se ovládání. Postupně se postavíte do cesty nebezpečným nepřátelům, které musíte překvapit a porazit je, aby vám nestačili ublížit. Pouze při útoku zepředu může nepřítel útok zablokovat, takže se pokuste ho napadnout i z jiné strany.
Strike Force Heroes
Akční hry - 36x
Děj této online hry se odehrává kdesi v tajemné laboratoři, která byla napadena neznámými vetřelci. Vy v roli vědce musíte tuto nepřátelskou sílu zastavit. Sami jsme zvědaví, zda se vám to povede.
Tevlon 3D
Akční hry - 9x
V této hře se objevujete v supermoderním letadle. Vašim úkolem je doletět po šipkách k nepřátelským základnám, které budete muset zničit. Dávejte pozor na své životy, které jsou velmi drahé. Dokážete proletět všemi levely?
Wink the game
Akční hry - 19x
Akční hra, která je spíše pro hardcore hráče. Abyste byli úspěšní, budete muset vypilovat ovládání a nenechat si ujít žádnou maličkost. Můžete se schovávat ve stínu, sbírat různé předměty a další věci.
Pandora Epic Battles
Akční hry - 24x
Pandora Epic Battles se dá zařadit mezi klasické RPG hry. Dostanete totiž možnost vzít si na starost jednu postavičku, se kterou se vydáte do boje. Hra sice po vizuální stránce nijak neuchvátí, nicméně hratelností je na poměrně slušné úrovni. Cestou dostáváte různé úkoly, které můžete vyplnit pro postup dále.
Tail Spin Air Combat - vzdušné souboje
Akční hry - 30x
Zalítejte si ve válečném stroji a sestřelte co nejvíce nepřátelských letadel. Akční válečná hra Tail Spin vás totiž zavede přímo do ohniska největších leteckých soubojů. Zasedněte za kokpit a vzhůru do boje. Tato superhra se ovládá šipkama, střelba je klávesou F.