Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Thing thing 3
sponzorované odkazy

Thing thing 3

Hrajete online hru Thing thing 3

Tohle je už třetí díl výborné akční plošinové střílečky, ve které se vyřádí opravu každý. Máte dostatečný výběr zbraní a prostředí je proměnné, stejně jako různí nepřátelé. Svoji postavičku si můžete libovolně navolit.

ovládání hry Thing thing 3

WASD pro pohyb, E pro změnu zbraně, SHIFT pro běh, P pro pauzuu, 1-6 pro výběr zbraně • 6.83 MB • 305x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Wild West Gunslinger 3D
Akční hry - 11x
V této nefalšované kovbojské střílečce z Divokého západu na vás čeká 3 úrovní v několika lokacích westernového města. Utkejte se s ostatními kovboji, miřte, střílejte a postupujte do dalších úrovní.
Ben 10 vs Zombies
Akční hry - 29x
Pěkná zombie hra, ve které jako hrdina vystupuje oblíbený Ben10. Zombíci jsou právě na hladovém tažení, ve stručnosti: mají zálusk i na váš mozek. Nezbývá, než se chopit zbraně a zombíky vystřílet.
Counter Strike M4A1
Akční hry - 25x
Musíte pozabíjet všechny nepřátele, abyste se dostali do další úrovně této hry! Tak se do toho dejte a ukažte světu, kdo je tady zabiják. Je to na způsob counter striku, proto se tato hra i tak nazývá.
Staggy 2
Akční hry - 3x
Středověká akční mlátička, ve své čiré podobě, jak ji určitě zažil král Artuš se svými statečnými rytíři kulatého stolu. Nepřátel jistě nebude málo, tím lépe budete muset propracovat svoji obranu.
Zombie Hearts Chicken
Akční hry - 18x
Akce plná nemrtvých monster, které budete ovládat. Zombie dostaly chuť na kuřátka. Vaším úkolem tak bude pochytat co největší počet kuřat. Ovšem pozor na nejrůznější překážky, které se vám postaví do cesty.
Bunker - braňte svou skrýš
Akční hry - 1x
Vaší misí je uchránit bunkr před nájezdy tanků, robotů, pěchoty a letadel. Postupně si můžete koupit lepší zbraně a ukázat útočníkům, zač je toho loket.
Zombie Splatter
Akční hry - 19x
Na váš pečlivě udržovaný trávník si dovolily vstoupit drzé zombies. To je vrchol! Chopte se zbraně a ukažte jim, kdo je tady pánem. Ve hře nechybí upgrady a pěkná dávka zábavy.
Head Defence
Akční hry - 9x
Vaším úkolem v této superhře je zničit protívníkův hrad tím, že na něj navedete padající bomby. Čím výše hrad zasáhnete, tím více dostanete bodů.
Decision 2
Akční hry - 29x
Dostaňte pod kontrolu jiné město, které je prolezlé ďáblem. Tak se do toho pusťte a ukažte, jak se umíte bránit proti těmto zlým nepřátelským jednotkám. Tak se do toho dejte. Zničte je všechny do jednoho.
Immortals Siege
Akční hry - 64x
Jak už sám název této superhry napovídá, půjde o dobývání pevnosti hordou nemrtvých zombíků. Ta pevnost je vaše, a taky povinnost ji ubránit. Takže vylepšujte zbraně a mějte opravdu přesnou mušku.
Fighter Patrol 42
Akční hry - 22x
Parádní letecká válečná hra. Proleťte se bojovým letadlem P51 Mustang a zneškodněte německé jednotky Luftwaffe s vašimi přáteli za kulomety. Hra obsahuje těžkých 18 úrovní. Nechybí možnost upgradu zbraní a letadla. Výborná hra s výbornou hratelností.
Mario Shooting Enemy 2
Akční hry - 32x
Dnes se Super Mario rozhodl jednou pro vždy skoncovat se starými nepřáteli. Pokuste se běžet přes překážky, střílejte po nich. Vezměte do rukou zbraň a pomozte Máriovi v eliminaci nepřátel centimetr po centimetru.
Farmer vs Zombies
Akční hry - 32x
Pokud by vás zajímalo, co se stane, když se pracovitý a vynalézavý farmář setká s poněkud hloupějšími, avšak o to silnějšími, zombíky, tak se mrkněte na tuto online hru. Souboj to bude nerovný, ale s kouskem štěstí zvítězíte a všichni budou šťastní.
Ownage Burst
Akční hry - 24x
Parádní akční online hra Ownage Burst vás zavede do boje proti hordám nepřátel. Zpočátku si chabým nepřítelem poradíte, ovšem velice záhy nastoupí elitní střelci s lepšími zbraněmi a to už není taková brnkačka. Využívejte úkryt za auty a nebojte se použít granáty :).
The Sniper
Akční hry - 36x
V této online hře se stanete klíčovou postavou, která bude mít za úkol vyčistit pobřeží od nepřátelských vojsk a tím zajistit další postup jeho jednotky. K tomu, aby se vám to povedlo musíte být ostražití a provést váš úkol v daném čase.