Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Thing thing 3
sponzorované odkazy

Thing thing 3

Hrajete online hru Thing thing 3

Tohle je už třetí díl výborné akční plošinové střílečky, ve které se vyřádí opravu každý. Máte dostatečný výběr zbraní a prostředí je proměnné, stejně jako různí nepřátelé. Svoji postavičku si můžete libovolně navolit.

ovládání hry Thing thing 3

WASD pro pohyb, E pro změnu zbraně, SHIFT pro běh, P pro pauzuu, 1-6 pro výběr zbraně • 6.83 MB • 722x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Toon Crisis 2
Akční hry - 0x
Slečna která si každý den udržovala svoji krásu a půvab pravidelným během. Náhle nemůže, protože se všude kolem objevují divné oblůdky, které musíte zničit, aby se vše mohlo navrátit do starých kolejí..
Danger wheels
Akční hry - 3x
Výborná úprava starého známého Bomber-Mana. Princip hry je jistě znám všem, je to jednoduché. Postupně pokládáte bomby a ničíte překážky abyste se dostali k protivníkovi. Toho musíte odpálit taky.
Rogan the Swordmaster
Akční hry - 7x
Pěkná mlátička, ve které budete kosit své nepřátele pomocí ostře nabroušeného meče. Superhry s meči a bojovým laděním jsou oblíbené pro svou lehčí brutalitu, ale hlavně pro skvělou hratelnost, což je i případ této hry. Poražte všechny bojovníky.
hra v Unity3D
Tiny Survival
Akční hry - 4x
Jednoduchá 3d střílečka, ve které se budete procházet po krajině a snažit se přežít útoky mozkolačných zombíků. Pokuste se najít lepší zbraně, různé bonusy a také vozidla, která vám usnadní útěk před zombíky.
The Most Wanted Bandito
Akční hry - 4x
Máme tady skvělou střílečku. Jedete na koni a vaším úkolem je sestřelovat nepřátele před vámi a sbírat růzé mince. Přeskakujte všechny překážky před vámi a dostaňte se na první místo v žebříčku.
Swordless Ninja
Akční hry - 3x
Malý ale nebojácný ninja bojovník Mabushi žil dlouhé časy spokojeně se svojí přítelkyní Miyuki. Nic nemohlo přerušit jeho štěstím prosycený život. Avšak jednoho dne přišel o svůj drahocenný meč. Tehdy nadešel čas na odplatu a porážku temné síly.
Police Sniper 2 - prima snajpr hra
Akční hry - 3x
Sniper hry jsou oblíbené především mezi chlapci. Každý asi v mládí toužil stát se policistou nebo vojenským ostřelovačem. V této superhře si to můžete vyzkoušet virtuálně. Vykonejte misi, která spočívá ve zničení všech teroristů.
Tommy Gun - neohrožený Tommy bouchačka
Akční hry - 2x
Stali jste se svědkem vraždy mafiána Dona Lombardiho, čímž jste vzbudili zájem mafiánské lůzy. Vemte svoji bouchačku a vypořádejte se s gangem zločinců v této minihře s hezkou grafikou. Tommy Gun se ovládá šipkama, klávesou A se střílí. Sbírejte munici, snažte se chytit kočku a poskakující míček, za který dostanete bonus.
Mario Street Fight
Akční hry - 6x
Pokuste se zmlátit Mária. Vyberte si svého rváče a dejte se do boje. Můžete také hrát ve dvou. Tak se do toho dejte a vyhrávejte veškeré souboje v této hře. Snažte se je všechny pomlátit.
Monstercraft
Akční hry - 0x
Akční bojová hra s názvem Monstercraft nabízí zajímavé možnosti, které se v jiných hrách příliš často nevidí. Můžete si vytvořit bojeschopný tým příšer, jež by dokázaly porazit všechny nepřátele v aréně. Příšery se dají v laboratoři všelijak kombinovat, aby vznikla silnější a lepší monstra, která dokážou vítězit.
SAS: Zombie Assault 3
Akční hry - 4x
Luxusní zombie hra, která je pokračováním výborné hry SAS 2. V tomto díle na vás čeká více map, více lepších zbraní a také více hráčů. Můžete hrát až se 4 hráči najednou formou multiplayeru přes internetu. Zneškodněte všechny zombíky.
Paladin
Akční hry - 3x
Ve starověkém Římě se pojmem paladin označoval příslušník císařovy palácové stráže. V této hře jste na začátku úplný mladíček, který se teprve učí bojovat. Později se pak propracujete až ke špičce válečných bojovníků.
Mario adventure
Akční hry - 1x
Náš hrdina Mario je zpátky se vší parádou. Přinášíme vám jeho další dobrodružství v zábavné akční skákačce se spoustou nepřátelských zrůdiček. Sice s trochu starší grafikou, ale pořád skvěle hratelné.
Armed with Wings 2
Akční hry - 2x
I druhé pokračování bojové hry s názvem Armed with Wings si jistě zaslouží naši pozornost. Dostanete možnost pokračovat v akčním běsnění, kdy máte opět za úkol zlikvidovat veškeré nepřátelské jednotky, které se nacházejí na hrací ploše. Hra má v sobě obsaženu celou řadu různých speciálních útoků, na něž musíte přijít.
Conquer Antartica
Akční hry - 2x
Máte rádi hru Worms? Tak to se při této bezvadné hře jistě zabavíte. Tato hra je určena pro dva hráče, takže pozvěte svého kamaráda a dejte se do hry. Je to na stejném principu akorát místo žížalek zde figurují tučňáci. Používejte proti nim různé zbraně a ničte je.