Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Thing thing 3
sponzorované odkazy

Thing thing 3

Hrajete online hru Thing thing 3

Tohle je už třetí díl výborné akční plošinové střílečky, ve které se vyřádí opravu každý. Máte dostatečný výběr zbraní a prostředí je proměnné, stejně jako různí nepřátelé. Svoji postavičku si můžete libovolně navolit.

ovládání hry Thing thing 3

WASD pro pohyb, E pro změnu zbraně, SHIFT pro běh, P pro pauzuu, 1-6 pro výběr zbraně • 6.83 MB • 68x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Indestruc 2 Tank
Akční hry - 1x
Znáte všechny ty střílečky, kde musíte bomby vystřelovat? V této hře si můžete prozměnu vyzkoušet bomby zachytávat a následně tak srážet prolétající bombardéry. Dokážete je všechny zničit? Pusťte se do hry a ukažte co ve Vás je. Jak daleko se dokážete probojovat?
Boxhead The Zombies War
Akční hry - 0x
Předchozí díly akční hry Boxhead se setkaly s velkým úspěchem. Ještě ani nestačily vyhladnout hlavně a už je to pokračování. Tentokrát hodně dobré pokračování. Jedna z nejlepších akčních her.
Infernal Mess
Akční hry - 3x
Vynikající střílečka pro všechny ostré hochy. O co v této akční gamesce jde? Vaším úkolem bude prostřílet se přes hordy krvelačných zombíků. Ve hře nechybí různé vylepšování arzenálu a spousta zábavy.
Cursor Attack 4
Akční hry - 0x
Máme tady super hru, ve které bude střílet přímo z vašeho kurzoru. Pokuste se nasbírat co největší možné skóre. Nesmí se stát, že vás létající kolečka zabijou. Tak se do toho opřete a střílejte z vašeho kurzoru.
World War Battleground
Akční hry - 0x
Na vaši základnu útočí vlny nepřátelských jednotek. Vy jako jediný obránce musíte tomuto útoku čelit. Snažte se velmi dobře mířit a reagovat skutečně rychle, nebo vaše základna padne a vy s ní.
The Battle of Bob
Akční hry - 0x
Velice jednoduchá akční minihra, ve které budete v roli válečného pilota chránit spojeneckou loď. Hra The Battle of Bob má trochu krkolomné ovládání - dopředu K, dozadu L, nahoru A, dolů Z, střílení mezerníkem. Snažte se sestřelit co nejvíce nepřátelských letounů. Pokud vám nepřítel proletí, tak spustí bombu na vaši loď...
They Came from Planet Earth
Akční hry - 3x
V této hře se můžete přepínat do očí mimozemšťana. Umístěte vaší vesmírnou loď, objekty nebo astronauty. Všechno v této hře se zdá velmi jednoduché, ale budete muset přemýšlet takticky víc než si myslíte.
Smileys War - řežba ve stylu Worms
Akční hry - 559x
Znáte legendární Worms 3D? Na podobném principu je založena i hra Smileys War. Červíky nahradily smajlíky a z tahové akční strategie se stala pořádná střílečka. Vyzkoušejte!
The Return of Psyphon
Akční hry - 4x
V této Benové hře budete muset zastavit Psyphona ze zničeného podzemí. Je tady několik podzemních úrovní, takže se do toho dejte a ukažte, co ve vás je. Vyhrajte tuto hru na plné čáře.
Power Rangers Final Battle
Akční hry - 1x
Máme tady fiální souboj v této super hře. Pokuste se nasbírat co nejvĚtší možné skóre. Zabijte všechny nepřátelské jednotky před vámi. Přeskakujte hlavně přes propasti. Nezabijte se a doběhněte daleko.
hra v Unity3D
100 Orcs
Akční hry - 2x
Netušíte, kde jste se ocitli. Vypadá to jako temné podzemní bludiště. Bohužel než se stačíte rozkoukat, tak na vás útočí hordy zlých skřetů. Postavte se jim a ukažte jim ostří svého meče.
Plazma Burst 2
Akční hry - 1x
Poměrně úspěšná akční hra Plazma Burst se dočkala druhého pokračování, které by rádo navázalo na úspěšnost dílu prvního. Na začátku se stanete svědky toho, jak hlavní hrdina hry vypadne z kapsle a vydává se do boje proti nepřátelům, kterých se všude v okolí nachází dostatek. Zahrajte si všechny mise a vyhrajte!
The Endless Zombie Rampage
Akční hry - 1x
Běsnění nemrtvých vás čeká v této poněkud drsnější minihře. Vaším úkolem je ochránít základnu před nájezdy zombíků. Nebojte, nemusíte bojovat holýma rukama. Určitě oceníte velký výběr zbraní, které z vás udělají rázem řezníka ;).
Pacma Fight
Akční hry - 56x
Kdo by neznal klasického Pacmana? Takových lidí jistě mnoho není, protože Pacman patří mezi naprostou klasiku. Autoři hry s názvem Pacma Fight se ovšem pokusili vytvořit inovativní kousek, kde se Pacman nevydá pouze bludištěm bez boje, ale tentokrát se dá do střílení po nepřátelsky naladěných příšerkách. Sbírejte bonusy.
Ninja Mafia Siege 2
Akční hry - 1x
Bojujte proti těmto nepřátelským jednotkám. Dávejte si pozor, aby vás nezabili. Tito mafiáni znovu vtrhli do města a vy máte za úkol tento útok odrážet. Tak se do toho dejte a ukažte jim, jak se bojuje.