Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Thing thing 3
sponzorované odkazy

Thing thing 3

Hrajete online hru Thing thing 3

Tohle je už třetí díl výborné akční plošinové střílečky, ve které se vyřádí opravu každý. Máte dostatečný výběr zbraní a prostředí je proměnné, stejně jako různí nepřátelé. Svoji postavičku si můžete libovolně navolit.

ovládání hry Thing thing 3

WASD pro pohyb, E pro změnu zbraně, SHIFT pro běh, P pro pauzuu, 1-6 pro výběr zbraně • 6.83 MB • 1025x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Ninjaman
Akční hry - 25x
Výborná akční hra, ve které se v roli neohroženého ninji utkáte s nepřátelskými bojovníky. Postavu ovládáte šipkama. Další ovládání je pěkně popsáno přímo ve hře.
Pedestrian Killer
Akční hry - 9x
V této online hře bude vašim úkolem přejet v časovém limitu co nejvíce chodců. Pro postup do dalšího kola jich musí být nejméně sto. I když se to jeví jako jednoduchý úkol, pořádně se u toho zapotíte.
Kaboomz 4
Akční hry - 27x
Namiřte s tímto dělem do těchto balónku a odpalte je. Pokuste se udělat vše pro to, abyste je odpálili na co nejméně koulí. Tato hra má celkem 30 úrovní, které se v obtížnosti stupňují. Je to opravdu super hra!
Indestructotank
Akční hry - 20x
Návyková hra Indestructotank má velmi originální nápad. V nezničitelném tanku chytáte nepřátelské bomby, díky kterým pak sejmete protivníkovu letku. Snažte se tank ovládat tak, aby při jednom odrazu trefil co nejvíce vrtulníků. Hra se ovládá pouze šipkama, před začátkem je nutné si přečíst "How to play".
Penguin Massacre
Akční hry - 33x
Tučňáci se mezi sebou začali nesnášet, což vyplynulo v krvavý konflikt. A co by to bylo za válečné běsnění, kdyby alespoň jedna ze stran neměla k dispozici střelné zbraně? Z toho vyplývá, že tučňáci zvládli zacházení se zbraněmi a vy se stanete ostřelovačem, který se snaží likvidovat jednoho příchozího za druhým.
Medieval Rampage
Akční hry - 515x
Pomstěte svou vesnici tím, že zabijete všechny nepřátele, kteří se na Vás ženou ze všech stran. Budete se muset postavit 25 vlnám, které budete muset porazit. Záleží jen na Vás, jestli to zvládnete nebo ne.
Monster Hunt
Akční hry - 1x
V roli mladé dívky budete v této online hře bojovat proti všem monstrům na této zemi. Vaší zbraní se stane obyčejný luk a jeho šípy, kterými budete monstra odstřelovat. Dávejte si pozor na svůj vlastní život.
Novastrike
Akční hry - 17x
Novastrike těží svůj nápad z klasických stříleček z 80. let, vzdáleně připomíná Space Invaders. Ovládáte svůj malý kosmický koráb, kterým ničíte barevné koule. Občas se na obrazovce objeví čtvereček, který značí bonus.
Spiderman Dangerous Journey
Akční hry - 15x
Tak toto bude opravdu nebezpečná jízda. Ale komiksový hrdina Spiderman to s vaší pomocí nepochybně zvládne. Snažte se překonat všechny překážky, jet co nejrychleji, ale zároveň držet rovnováhu a nespadnout z kola.
Castle Guardian
Akční hry - 293x
Nepřátelé útočí na hrad, který musíte za každou cenu ubránit, protože prostě nesmí padnout do nepovolaných rukou. Jedná se o opravdu cenné místo, kudy vedou různé zásobovací stezky a v případě neúspěchu prohrajete. Nepřátelé přicházejí a postupem času se stále zlepšují, takže bude těžší je zlikvidovat.
Belter
Akční hry - 20x
Ve vesmíru se to zase jednou mele, a tak vám nezbývá než to tam čistit. Postřílejte všechny meteority, které by vás mohly ohrozit. Máte spoustu munice, tak s ní nešetřte, vždyť jde o bezpečnost celého vesmíru.
Stalingrad
Akční hry - 29x
Bitva u Stalingradu, spojená s jeho dobýváním je jedna z největších. V této hře budete částečně sledovat motivy oné bitvy. Vaším úkolem bude se obránit před fašisty stavěním továren a věží podél cest.
Zomboz 2
Akční hry - 17x
Vaším úkolem v této hře je vystřelit z vaší zbraně šíp a pokusit se ho vystřelit tak, aby přitažlivost těchto planet náboj přitáhla a vy tak sestřelili zombíky. Ve vyšších úrovních budou tito zombíci krytí.
Staggy 2
Akční hry - 4x
Středověká akční mlátička, ve své čiré podobě, jak ji určitě zažil král Artuš se svými statečnými rytíři kulatého stolu. Nepřátel jistě nebude málo, tím lépe budete muset propracovat svoji obranu.
Nitrome Fat Cat
Akční hry - 26x
Zahrajte si dvojroli společně se sovou a koťátkem v této bláznivé dovednostní střílečce. Úkolem je ke kočce dostat co nejvíce dobrůtek a koláčů. Hra má příjemnou grafiku, jednoduché ovládání a bezesporu zaujme každého hráče.