Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Tobby in danger
sponzorované odkazy

Tobby in danger

Hrajete online hru Tobby in danger

Tohle je jednoduchá ale chytlavá skákačka laděná do příjemného stylu s líbivou grafikou. Musíte pomoci Tobbymu se dostat až nahoru v levelu - kde je průchod do dalšího patra a tím i levelu. Spousta různých pastí.

ovládání hry Tobby in danger

Pohyb šipkami • 0.17 MB • 169x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Penalty Fever
Postřehové hry - 28x
Výborná a chytlavá online hra pro milovníky fotbalu. Zvolte si svůj tým a prokažte své mimořádné schopnosti. Budete střílet penalty, ale také budete chytat coby brankář. Hra je sice jednoduchá, ale velmi pěkně hratelná.
Parassault
Postřehové hry - 2x
V téhle hře se budete věnovat zvláštnímu sportu. Budete se vznášet pomocí padáku taženého motorovým člunem a budete srážet racky tak, aby padaly do člunu. Musíte se ale vyhnout všem protijedoucím vodním skútrům a bójkám.
Hidden Numbers
Postřehové hry - 3x
Zajímavá online hra, která potrápí váš postřeh a trpělivost. Vaším úkolem ve hře "Hidden Numbers" je najít v obrázku skrytá čísla.
Missile Game 3D HS
Postřehové hry - 70x
Bezvadná 3D hra. Proleťte tunelem jak nejrychleji to půjde. Ovládání je jednoduché, ale musíte si dávat velký pozor, aby jste nenarazili. V této hře je na Vás nachystáno mnoho překážek. Dokážete je všechny zvládnout? Pusťte se do hry a ukažte, jak šikovní jste.
Fruita Swipe 2
Postřehové hry - 3x
Perfektní gameska pro oddych nejen v kanceláři. Druhý díl vydařené hry přináší několik novinek. Jinak je cíl hry jasný - myší označujte stejné objekty a snažte se vytvořit co nejdelší skupinku. Podaří se vám zdolat všechny úrovně?
Cog Factory
Postřehové hry - 2x
Stali jste se pracovníkem v továrně a máte za úkol udržet přístroje v chodu. K tomu budete využívat spojování aspoň třech koleček, která musí mít stejnou barvu. Udržujte několik strojů najednou v chodu.
Witch in 60 Seconds
Postřehové hry - 4x
Perfektní superhra ve stylu bejeweled a spojování tří stejných symbolů, Přesouvejte herní dílky tak, abyste měli trojice. Postupně nabíjejte kouzla a snažte se vymazat celé herní pole. Docela příjemná oddychovka na dlouhý čas v kanceláři ;).
Biking in Amsterdam
Postřehové hry - 2x
Každý určitě zná Amsterdam, který je protkán sítí cyklostezek. Na jedné takové se můžete virtuálně projet. Projeďte se Amsterdamem na kole, překonávejte překážky a pěkně se bavte. Je to super hra.
Black White Car
Postřehové hry - 1x
Vítejte v černobílém světě, kde se s autem vydáte na výlet. Potřebujete posbírat co nejvíce bonusů se symbolem amerického dolaru, zatímco jiným překážkám na trati se musíte bezpečně vyhýbat, aby se s autem nic nestalo. Na začátku si můžete vybrat ze dvou herních módů, na výběr máte mezi Story Mode a Free Mode. Každý z nich má něco do sebe.
Makeover Game
Postřehové hry - 4x
Máte možnost setkat se ze čtyřmi nádhernými modelkami a vylepšit jejich visáž v kosmetickém salónu. Namalujte modelky podle svého vkusu. Upravte jim vlasy podle nejnovějších trendů. Nezapomeňte ani na nehty.
Araneo
Postřehové hry - 4x
Bezvadná hra vhodná především pro děti. Vašim úkolem je pomocí myšky klikat na pavouky, kteří visí na stromě a chytat tak příšerky, které se dole procházejí. Je to velmi dobrá hra na postřeh. Prokousávejte se levely. Jak daleko dokážete dojít záleží jen na Vás.
Metal Ball
Postřehové hry - 1x
Zábavná hříčka, která sice nemá stovky levelů, ale hratelnost je na vysoké úrovni a ta obtížnost už vůbec. Postupně kutálíte svoji kovovou kuličku po ploše a nesmíte spadnout z dráhy. Kulička se ale špatně brzdí.
hra v Unity3D
Garbage Van Sim
Postřehové hry - 8x
A je tu další parkovací 3D hra, ve které se tentokrát projedete v popelářském autě. Zaparkovat takový těžkotonážní kolos nebude vůbec snadné, navíc se musíte vyhnout mnoha překážkám. Užijte si tuto skvělou hru.
Tadpole
Postřehové hry - 2x
Tapdole je kombinace různých stylů her. Nacházíte se v lidském těle a potřebujete se s buňkou dostat na místo určení, přičemž cestou bude potřeba posbírat určité věci. Dejte se do práce a snažte se logicky zapřemýšlet, kudy by se nejlépe dalo dostat k buňce. Cesta někdy není na první pohled jasně viditelná.
Rolling Angry Birds
Postřehové hry - 2x
Poměrně jednoduchá postřehová online hra se známými ptačími hrdiny Angry Birds. Pusťte se do hry a snažte se vyrovnávat rovnováhu na otočné ploše a přitom ještě sbírejte růže.