Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Tobby in danger
sponzorované odkazy

Tobby in danger

Hrajete online hru Tobby in danger

Tohle je jednoduchá ale chytlavá skákačka laděná do příjemného stylu s líbivou grafikou. Musíte pomoci Tobbymu se dostat až nahoru v levelu - kde je průchod do dalšího patra a tím i levelu. Spousta různých pastí.

ovládání hry Tobby in danger

Pohyb šipkami • 0.17 MB • 160x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Araneo
Postřehové hry - 3x
Bezvadná hra vhodná především pro děti. Vašim úkolem je pomocí myšky klikat na pavouky, kteří visí na stromě a chytat tak příšerky, které se dole procházejí. Je to velmi dobrá hra na postřeh. Prokousávejte se levely. Jak daleko dokážete dojít záleží jen na Vás.
Test koordinace
Postřehové hry - 30x
V této hře si můžete vyzkoušet vaši koordinaci, rychlost a přesnost. Máte zde pár úkolů, u kterých si to můžete vyzkoušet. Takže neváhejte a pusťte se do toho. Nudit se určitě nebudete. Záleží jen na Vás, jak šikovní budete.
Climbing for Love
Postřehové hry - 39x
Chlapík se zamiloval a chystá se pro svoji novou lásku vykonat něco pořádně šíleného. Rozhodl se totiž, že za svojí milovanou vyleze do nejvyššího patra výškové budovy. Pomozte mu v lezení a snažte se vyhýbat tomu, aby se muž setkal s překážkami na trati. Naopak se pokuste sbírat peníze, srdce a křídla.
Bubble Shooter Winter Pack
Postřehové hry - 32x
Klasický bubbleshooter, tentokrát však ve vánočním provedení. Jako u každé takové hry, i zde máte za úkol odstranit z hrací plochy postupně všechny vánoční koule a dárečky. Vystřelte kuličky správným směrem a tvořte alespoň trojice stejných objektů.
Bubble Cannon 2
Postřehové hry - 50x
Druhý díl zdařilé onlinovky, ve které budete mít za cíl sestřelit všechny barevné kuličky. Nejde o klasické spojování tří stejných kuliček, ale o vystřelování kuliček na kuličku stejné barvy a to tolikrát, jak velké číslo na sobě kulička má. Tak, snad je to jasné.
Incriminati - bleskový úklid pokoje
Postřehové hry - 19x
Online hra Incriminati vás zavede do pokoje jednoho pubertálního výrostka. Jak sami uvidíte, v jeho pokoji se nacházejí nejrůznější věci, z kterých by ale jeho rodiče radost určitě neměli. Proto rychle všechny věci ukliďte. V dalších úrovních přibývají další předměty a hra se stává stále těžší...
hra v Unity3D
3D School Bus Parking
Postřehové hry - 35x
Parkovací super hra se školním autobusem je tady v 3D podobě jako Unity hra. Zaparkujte žlutý autobus na správné místo a zkuste se toho zhostit bez jediného škrábnutí. Zadaří se vám projít všemi úrovněmi?
Bubble Shooter Bird
Postřehové hry - 38x
Zajímavá jednodušší verze známé hry bubble shooter. Pomocí děla vystřelujte barevné kuličky a snažte se mířit tak, aby se kulička dostala k minimálně dvěma stejně barevným kuličkám. Cílem je samozřejmě postupně vyčistit celou plochu od kuliček.
Happy Tree Friends Dynamit
Postřehové hry - 31x
Online hra, ve které půjde o život našim známým Happy Tree Friends. Vše bude záležet na vašem postřehu a umění pohrát si s dynamitem, který se nesmí dostat na zem. Držte jej ve vzduchu co nejdéle, jinak...
Duck Life 4
Postřehové hry - 31x
První tři díly hry Duck Life byly velice zajímavé a nyní autoři přichází se čtvrtým pokračováním, kde se opět dáte do tréninku malého kachňátka. Potřebujete vyhrávat závody, ale ještě předtím bude potřeba hodně výcviku, protože na začátku kachna neumí vůbec nic. Sbírejte také peníze pro nákup vylepšení a bonusů.
Parking Superskills 2
Postřehové hry - 474x
Pokud máte již řidičák, tak víte, že parkování může někdy přerůst v horor. Nejdůležitější je vždy trénink, kterým můžete parkování zdokonalit. Stejně jako v této parkovací super hře, která vás možná bude stát několik nervů :).
Headspin Storybook
Postřehové hry - 23x
Cílem této bezvadné postřehové hry je převrátit všechny předměty v knize tak, aby byly vždy zrcadlově. Máte na to velmi málo času, takže to bude chtít rychlost a přesnost. Záleží jen na Vás, jak daleko se dokážete dostat. Zvládnete tento nelehký úkol?
Rio Cup
Postřehové hry - 67x
Pěkná postřehovka, ve které je vaším úkolem sestřelovat ostatní hráče a krom toho také sbírat mince. Vaší skázou mohou být rozhodčí, kterým se vyhýbejte. Udělením červené karty byste museli začínat od začátku.
Honey Bees
Postřehové hry - 15x
Vyzkoušejte si práci včelařky v roli mladé dívky. Dobrosrdečná dívka se snaží získat co nejvíce medu, který potom prodá a peníze věnuje místní škole na učebnice. Pomůžete jí z jejím ušlechtilým nápadem?
Feed Us II.
Postřehové hry - 40x
Známá hra s názvem Feed Us již přichází s druhým pokračováním a opět se vžijete do kůže vodního živočicha, který je velice krvežíznivý. Pomozte piraně a konzumujte hektolitry lahodné lidské krve. Za nasbíranou krev si později můžete nakupovat i různá vylepšení, čímž si jistě pomůžete. Vycvičte malou piraňu ve smrtícího zabijáka.