Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
String avoider deluxe
sponzorované odkazy

String avoider deluxe

Hrajete online hru String avoider deluxe

Luxusní postřehová hříčka, ve které máte jednoduchou dráhu a provázek. Ale pozor, váš provázek se nesmí za žádnou cenu dotknout některé stěny, jinak je po vás. Dokážete precizním odhadem dojít až do cíle?

ovládání hry String avoider deluxe

Myší pohyb provázku • 0.97 MB • 115x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
StickyLinky
Postřehové hry - 23x
Ve hře StickyLinky vytváříte různé příšerky. Důležité je udržovat si přehled o tom, z kolika částí můžete sestavovat nové druhy. Pokaždé totiž musíte dodržovat určitý počet. Existuje několik barev, ze kterých se dá vytvořit příšerka. Hra obsahuje hned několik na sebe navazujících úrovní, jež vypadají poměrně zajímavě a postupně se zvyšuje obtížnost.
The Tower
Postřehové hry - 20x
Pokud máte rádi klasické hry na stavění do výšky, například Tower Bloxx, tak vás tato hra příjemně osloví a zabaví. Podaří se vám postavit nejvyšší věžičku a porazit tak hráče z celého světa? Hra vyžadujete naprosto bezchybný postřeh.
Amusix: Flute
Postřehové hry - 17x
Pro všechny hudební nadšence je tady hra s názvem Amusix: Flute. Vyzkoušíte si v ní hraní na flétnu. Potřebujete přesně mačkat jednotlivá zobrazená písmena na klávesnici, přičemž je potřebujete podržet dostatečně dlouhou dobu, aby se naplnil ukazatel. Snažte se nedělat chyby. Vyslechnete si zajímavé tóny.
Rat Shot - vystřelte myšáka
Postřehové hry - 22x
RatShot je výborná "odpálkovávací" flash hra. Vaším úkolem je vystřelit myšáka z lahve tak, aby pomocí vašeho klikání doplachtil co nejdále. Cestou je samozřejmě dobré potkat pár bonusů (balonek, svíčku, mušku, žárovku, pastičku). Důležité je třísknout kladivem co nejrychleji a ve správný moment.
Disappearing Path
Postřehové hry - 11x
Úkolem v této dobré logické hře je dostat kuličku až k vlaječce. Nebude to jednoduché a budete muset hodně přemýšlet. Cestu kuličky k valjce musíte nakreslit, přitom by bylo super, kdybyste cestou sebrali hvězdičky.
Space Ball
Postřehové hry - 28x
Zajímavá minihra, ve které bude vaším úkolem ovládat míček a dostat se ke všem čtverečkům na hrací ploše. Ke splnění celé hry je zapotřebí, aby měl míček stejnou barvu jako čtverečky. Docela příjemná chytlavá gamesa.
Tank Truck Driver
Postřehové hry - 44x
V této parkovací hře budete řídit velký truck s cisternou. Ovládat takový kolos není vůbec lehké, a to nemluvíme o náročnosti parkování. Dokážete projít všemi levely a stát se mistrem v parkování?
Sugar Island
Postřehové hry - 47x
Sugar Island v sobě kombinuje prvky postřehové a strategické hry. Mravenci se vrhli na sladký ostrov, kde se chystají vytvořit si základnu. To byste ale neměli dopustit, takže po nich házejte různé kouzelné efekty. Na každé kouzlo bude zapotřebí určitý počet many, takže dávejte pozor, aby se vůbec dalo čarovat. Likvidujte mravence!
Skunk Blaster
Postřehové hry - 18x
Tato hra vás zavede na louku plnou malých tchořů. Vy budete řídit jednoho, se kterým si musíte vhodně prdnout tak, aby si ve vašem okolí prdli i ostatní tchoři. Kolik tchořů dokážete rozprdět?
Squares 2 - výborná online hra
Postřehové hry - 25x
Výborná postřehová online hra, která vás skvěle pobaví a při konci pěkně naštve. Ovládáte černý čtverec, kterým chytáte ostatní černé čtverce. Musíte dát velký pozor, abyste se nestřetli s červeným čtvercem nebo červeným kolečkem. Naopak černé kolečko vám přidá body nebo různé bonusy.
Floats
Postřehové hry - 56x
Zábavná odpočinková online hra, která však dá zabrat vašemu postřehu. Cílem je praskat balonky vždy podle vzestupné řady čísel. Jakmile všechny označíte, tak postoupíte do další úrovně.
Penguin diner
Postřehové hry - 151x
Nejen lidé, ale už i takoví tučňáci chodí do restaurace. Samozřejmě je tam někdo musí obsluhovat. Dokážete rychle běhat od stolů k jídlu a zase zpátky, usazovat a obsluhovat tučňáky tak, abyste vydělali danou částku?
Blasted in blood
Postřehové hry - 29x
Tak tomu říkám skvělá postřehová hra. Vašim jediným, avšak složitým úkolem je sestřelovat létající ptáky, kteří se ženou ze všech stran. Přitom si musíte dávat pozor, aby jste nestřelili dítě, které se Vám tam motá. Přece by jste nechtěli jít do basy.
Bomb It 2
Postřehové hry - 28x
V této skvělé oddechové hře se dostanete do bludiště, kde budete chodit se svým panáčkem a klást bomby, kterými ničíte své nepřátele, prorážíte zdi a získáváte bonusy. Můžete si vybrat hned z několika herních módů. Zkuste i první díl této hry.
The Locked Room
Postřehové hry - 59x
Graficky velmi pohledná online hra, která prověří váš postřeh. Co je cílem hry? Postupně nalezněte všechny ztracené předměty. Všechny se ukrývají na obrázku, tak jen pečlivě hledejte. Najdete je všechny?