Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Iq marathon 2
sponzorované odkazy

Iq marathon 2

Hrajete online hru Iq marathon 2

Pořádně namáhavá hra na vaše mozkové závity. V téhle hře si výborně procvičíte svoje logické uvažování a schopnosti konstruktivního myšlení. Přemisťujte směrové šipky tak, abyste dostali svou postavičku do cíle.

ovládání hry Iq marathon 2

Myš pro přesouvání šipek • 0.34 MB • 231x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Death Row
Logické hry - 13x
Některé hry jsou jenom o ubližování a ničení, tady však máte příležitost prokázat, jaké je doopravdy vaše srdce. Jste s vězněm, kterého mají za 15 dní odvést na popravu - dokážete ho převychovat a zachránit?
The Smurfs Mahjong
Logické hry - 43x
Zahrajte si mahjong v klasickém stylu, ovšem s obrázky šmoulů. Pokud máte tento kreslený seriál rádi, tak vám hra půjde určitě o poznání lépe. Hledejte dva stejné obrázky, které nejsou blokované a postupně je odebírejte. Zkrátka klasika mahjong.
Magic Pen
Logické hry - 32x
v této hře si nejen procvičíte své logické myšlení, ale také kreslení jednoduchých tvarů. Za úkol budete mít dopravit kolečko k vlajce právě díky vašim nakresleným vynálezům. Povede se vám nakreslit důvtipný stroj?
Animals Connect
Logické hry - 33x
Zábavná verze logické online hry mahjong - tentokrát budete z hrací plochy odstraňovat kameny s obrázky zvířat. Máte-li rádi hry jako je např. Kuchařovo nádobí, tak si jistě přijdete na své. Dokážete postupně odebrat všechny dílky?
Mahjong Alchemy
Logické hry - 680x
Zahrajte si tento mahjong, ve kterém máte za úkol vyčistit celé pole. Uděláte to tak, že spojíte vždy dva stejné symboly, které Vám tím zmizí. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Ne vždy jdou symboly spojit. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Monster Basement
Logické hry - 10x
Náhle se ocitnete v temném a studeném sklepu. Za boha si nemůžete vzpomenout, jak jste se do tohoto tajemného místa dostali. Jediná myšlenka je dostat se ven, a to za jakoukoli cenu. Vyřešíte tuhle záhadu?
Student park
Logické hry - 18x
Pokud znáte dnes již legendární Lemmings, tak vám jistě nebude cizí ani tato hra. Princip je totiž úplně stejný. Máte hromádku studentů, které musíte dovést na párty. Cesta je klikatá a musíte používat různé vylepšováky, abyste to zvládli.
Spider Solitaire
Logické hry - 465x
Kdo by neznal karetní hru Solitaire (známá i jako Spider Soliter). Nyní si jednu z jejích variací můžete zahrát i na těchto stránkách. Spider Solitaire je sice o něco těžší než windowsovský, ale o to víc skýtá zábavy...
Pyro
Logické hry - 21x
Zapalování ohně může být pořádnou zábavou, o čemž se přesvědčíme ve hře s názvem Pyro. Dostanete totiž za úkol zapálit veškeré pochodně, které najdete v úrovni. Většinou se k nim nedá dostat úplně jednoduše, takže bude zapotřebí pořádná porce logického uvažování, aby se všechna místa rozzářila světlem z ohně.
Murphys Gesetz 3
Logické hry - 20x
Murphys Gesets je vydařená série o tom, rozčílit hlavní postavu pokud možno až do nepříčetnosti. Čím více schválností budete dělat, tím lépe. V tomto díle rozčílíte jednoho pána přímo v jeho kanceláři.
Rancho Ranch
Logické hry - 42x
Velmi pěkná a originální logická online hra, ve které na vás čekají stádečka zvířat. Vaším úkolem bude pospojovat všechna zvířata k sobě. První úrovně jsou spíše takové seznamovací, ovšem postupem času je hra o kus náročnější.
Hexiom - super logická hra
Logické hry - 496x
Hexiom je moc pěkná logická hra. V hracím poli je vaším úkolem seskupit bloky tak, aby byly všechny žluté. Přemisťujte bloky se stejnými čísly. Pokud je bloků málo, zezelenají. Pokud je v okolí bloku dalších bloků více, zčervenají. Princip si osvojíte celkem rychle.
Bola
Logické hry - 11x
Bola je logická hra s obvyklým námětem - seskupit vždy tři stejné symboly. Od podobných logických her se však Bola odlišuje tím, že jste omezeni počtem tahů a také časovým limitem. Dostat se do vyšších levelů není zrovna jednoduché...
Bomb Face Match
Logické hry - 28x
Bomb Face je velmi zábavná a chytlavá logická online hra vhodná hlavně pro děti. Cílem hry je vyčistit hrací pole klikáním na kameny. Spojujte kameny stejné barvy a postupně odstraňte úplně všechny.
Giraffe Above
Logické hry - 24x
Vžijte se do kůže jedné hladové žirafy, která by ráda spásla všechna jablka po celé Africe. Aby se jí to mohlo povést, vezmete si ji tedy na starost a musíte její dlouhatánský krk dostat přes různé překážky. Zároveň si dávejte pozor, aby se žirafí hlava nikde nezapletla a nesmotala se do jednoho velkého uzlu.