Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Iq marathon 2
sponzorované odkazy

Iq marathon 2

Hrajete online hru Iq marathon 2

Pořádně namáhavá hra na vaše mozkové závity. V téhle hře si výborně procvičíte svoje logické uvažování a schopnosti konstruktivního myšlení. Přemisťujte směrové šipky tak, abyste dostali svou postavičku do cíle.

ovládání hry Iq marathon 2

Myš pro přesouvání šipek • 0.34 MB • 11x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Polar Slide
Logické hry - 1x
Hodně vydařená superhra, která se vám pokusí zavařit mozek. Cílem hry je přemístit všechny bloky do správných míst. Ledové bloky posunujte bagrem a každý krok si pečlivě rozmyslete. Čím více kroků, tím vyšší skóre.
Magic Pen
Logické hry - 0x
v této hře si nejen procvičíte své logické myšlení, ale také kreslení jednoduchých tvarů. Za úkol budete mít dopravit kolečko k vlajce právě díky vašim nakresleným vynálezům. Povede se vám nakreslit důvtipný stroj?
Dibbles 3: Desert Despair
Logické hry - 0x
Pokuste se s těmito malými skřítky udělat průkopy v zemi, aby se poté mohl dostat král do své pyramidy. Máte tady časový limit, za který to vše musíte stihnout. Tak se do toho dejte a ukažte, co umíte.
Bloopers 2
Logické hry - 2x
Snažte se dostat veškeré pomeranče do teleportu. V cestě vám budou stát překážky, které musíte zvládnout. V dolní části obrazovky si můžete přepínat munici. Pokuste se odstranit překážky a poté pomeranče poslat do teleportu.
Unfreeze Me! 2
Logické hry - 0x
První díl zajímavé logické hry s názvem Unfreeze Me! měl poměrně velký úspěch, a proto se autoři rozhodli přijít s druhým pokračováním. Opět dostanete za úkol rozmrazit neopatrné ptáčky, kteří se ocitli v ledovém bloku. Naštěstí máte k dispozici vhodný přístroj, z něhož se dají ledové kostky rozmrazit.
Hangman Flash
Logické hry - 1x
V této hře jde o klasiku mezi hrami. Budete hádat písmena a slova. Avšak při chybě se postupně skládají dílky šibenice... a jakmile bude oběšenec celý, končíte. Myslíte, že zvládnete všechny herní kola?
Snowline
Logické hry - 4x
Výborná oddechovka, s kterou se můžete pobavit i ve společnosti přátel. Kreslíte sněžnou dráhu pro Santu Klause, který má po cestě sebrat všechny dárky. Poradím, že dělat prudké kopce hned na začátku se nevyplácí.
Rich Mine 2
Logické hry - 2x
Tak v této hře musíte přestřihnout řetězy u koule. Dejte se do toho v této super hře. Musíte sbírat mince a udělat vše pro to, abyste danou kuličku popostrčili na tu správnou stranu, protože jinak nepostoupíte do další úrovně.
Woodwork Builder
Logické hry - 7x
Velmi zdařilá flash hra, která potrápí vaše mozkové závity a možná nejen je. Zadání je jasné - dostat jeden objekt na přesně vytyčené místo. Ke splnění úkolu využijete další předměty. A snad nemusíme zdůrazňovat, že nejlepší čas je oceněn nejvyššími body.
Mouse Chain
Logické hry - 9x
Mouse Chain je postřehová super hra, která stylem připomíná oblíbenou cool hru Zuma. Cílem je ochránit zásoby jídla před invazí hladových myší. Za žádných okolností nedopusťte, aby se myši dostali až k vašemu sýru.
Splash Back
Logické hry - 2x
Bojíte se zeleného slizu? V této hře se sice sliz vyskytuje, ale bát se jej nemusíte. Super hra Splash Back je totiž výborná logická záležitost pro odreagování.
Cannon dog
Logické hry - 0x
Cannon Dog je další z řady populárních odpalovacích online her. Svého psího miláčka naládujete do kanónu a promyšleně ho vypálíte tak, aby posbíral co nejvíce bonusů a bez újmy na zdraví přistál na žíňence. Odhadnout správný úhel a sílu odpalu není jen tak...
The Machines Planet
Logické hry - 3x
Velmi originální tak trochu logická online hra s líbivou grafikou. Sestrojte důmyslné stroje, pomocí kterých zničte legrační zombíky.
The Masterpiece Murders
Logické hry - 2x
Velmi povedená logická superhra pro všechny přemýšlivé hráče. Zahrajte si na detektiva, který musí vyřešit několik záhadných vražd. Postupně skládejte mozaiku příběhu z indicií. Ve hře budete luštit řadu hádanek.
Spreading Hex
Logické hry - 0x
Zajímavá a chytlavá gameska, ve které se budete snažit rozšířit barevné šestiúhelníky po celé ploše. Na celou akci máte pouze omezený počet tahů, takže při hře velmi důkladně promýšlejte každý postup a krůček.