Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Tank 2008
sponzorované odkazy

Tank 2008

Hrajete online hru Tank 2008

V této hře budete muset čelit obrovské přesile, jste odhodláni vydržet to až do konce? Máte svůj tank, ve kterém se alespoň částečně ukryjete před nepřátelskými střelami. Pro nákup upgradů najeďte do pravého dolního rohu.

ovládání hry Tank 2008

Myš pro míření a střelbu, WASD pro pohyb, Mezerník pro sekundární zbraň • 2.69 MB • 81x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Johnny Upgrade
Akční hry - 2119x
Stále musíte vylepšovat Johnnyho, abyste se mohli dostávat dále. Když vyprší časový limit, tak vybouchnete. Snažte se nakupovat nová vylepšení, abyste dokázali posbírat více mincí a nakoupili si tak nová vylepšení.
Bandit Kings
Akční hry - 29x
Vynikající hra pro dva hráče. Každý hráč má svůj hrad a vojáka. Cílem hry je sesbírat co nejvíc padajících pytlů s uloupeným zlatem a nanosit je do svého hradu. Protihráči to znemožníte tím, že do něj začnete sekat mečem a tím mu seberete pytel, který zrovna nese.
City Smasher
Akční hry - 7x
City Smasher je jednoduchá, ale zábavná brutální akční hra. Ovládáte obra, jehož oblibou je zničit vše, co mu stojí v cestě. Nebohé lidičky můžete zapalovat, zadupávat nebo třeba házet do vzduchu...
Paldorian Defense
Akční hry - 2x
Hlídejte si své teritorium. Pokuste se zabít veškeré nepřátelské jednotky, které se k vám budou chtít dostat. Použíjte váš luk k tomu, abyste tyto troly, dinosaury zabili. Myší namiřte a určete sílu odpalu.
R Shot
Akční hry - 3x
V této hře máte jasný cíl. Vzít do ruky pistoli a předvést jaký jste střelec. Máte před sebou terč, který se postupně vzdaluje. Vaším úkolem je trefit se do červeného kruhu. Nastavte si obtížnost a pusťte se do této skvělé hry.
Fallout Racer
Akční hry - 3x
Akčních her není nikdy dost, obzvlášť v kombinaci s rychlými koly. Dostanete na starost speciální vojenské vozítko, které je pro případ boje vybavenou zbraní. Do cesty se vám postaví celá řada nepřátel, jež musíte zničit. Podobně kvalitních her příliš nevychází, a proto se Fallout Racer zařadí mezi ty kvalitnější kousky.
10800 Zombies
Akční hry - 4x
Akční super hra plná zombíků a nemrtvých krvežíznivách potvůrek. Ubraňte se vlnám útočících zombies a pokuste se přežít v této hororové akční řežbě nejen pro kluky.
Castaway 2: Isle of the Titans
Akční hry - 2x
Akční RPG hra s názvem Castaway se dočkala druhého pokračování, které nese podtitul Isle of the Titans. Na začátku se ocitnete na naprosto neznámém ostrově a u sebe nemáte nic, čím byste se mohli ubránit před případným nepřátelským útokem. Vydejte se tedy vstříc zajímavému ostrovu, kde jistě najdete užitečné věci.
John Citizen
Akční hry - 2x
Mimozemská civilizace se zaměřila na planetu Zemi a mimozemšťané se v přestrojení vydávají mezi obyčejné pozemšťany. Jejich cíl je naprosto jasný: zničit planetu a všechno živé na ní. Největší zabiják je vyslán na Zemi, aby úkol splnil. Je mu dáno jméno John Citizen a ujmete se jeho osudů právě nyní.
Zombie Massakrah
Akční hry - 14x
Nacházíte se v noci v lese, který je blízko hřbitova. Můžete být rádi, že jste si sebou vzali své zbraně, protože na vás každou chvíli zaútočí krvelační zombii. Pokuste se jim ubránit a utéct.
Zombie Invaders 2
Akční hry - 2x
V této hře hrajete za ničitele zombíků a Vašim jediným, avšak poněkud složitým úkolem je zničit všechny zombíky, kteří se na Vás ženou. Zombíci si vybírají různé cesty, takže to bude chtít dobrou mušku. Dokážete dojít do dalších kol?
Robokill Trainer
Akční hry - 6x
V této hře se ocitnete na planetě, která je ovládána poblázněnými roboty. Sestrojili jste si svůj vlastní stroj na zabíjení a teď se s ním na tuto planetu vydáváte ve snaze všechny nepřátelské roboty zničit.
Staggy 2
Akční hry - 2x
Středověká akční mlátička, ve své čiré podobě, jak ji určitě zažil král Artuš se svými statečnými rytíři kulatého stolu. Nepřátel jistě nebude málo, tím lépe budete muset propracovat svoji obranu.
Last Bullet
Akční hry - 15x
Opět hra s excelentní grafikou a hratelností. Zadání hry je v podstatě jednoduché - cílem je rychle zamířit a trefit určený cíl. Otestujte svůj postřeh v této akčně laděné střílčce, kterou jistě ocení každý milovník flash her.
Furry Fighter
Akční hry - 4x
Vžijte se do role kočky, která se právě vydává do boje v ulicích. Dostanete možnost zvolit si jednu ze tří nabízených koček podle barvy, přičemž každá z nich má jiné schopnosti. Poté už se objevíte v tréninku, kde vás základy naučí velký mistr. Po absolvování tréninku nebo jeho přeskočení obdržíte několik bodů schopností a můžete se vydat vstříc nepřátelům.