Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Tank 2008
sponzorované odkazy

Tank 2008

Hrajete online hru Tank 2008

V této hře budete muset čelit obrovské přesile, jste odhodláni vydržet to až do konce? Máte svůj tank, ve kterém se alespoň částečně ukryjete před nepřátelskými střelami. Pro nákup upgradů najeďte do pravého dolního rohu.

ovládání hry Tank 2008

Myš pro míření a střelbu, WASD pro pohyb, Mezerník pro sekundární zbraň • 2.69 MB • 43x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Epic War 4
Akční hry - 207x
vyberte si svého hrdinu a nechte ho vést vaší armádu. Bojujte proti nepřátelským jednotkám. Použijte velice silnou magií a skvělé armádu, kterou si sami vytvoříte. Vyhrajte tuto válku!
Skies of War - parádní vzdušné souboje
Akční hry - 19x
Děj této hodně propracované letecké hry vás zavede do období 28 let po železné válce. Poražený nepřítel se stále snaží útočit na naše města, vy jste tu od toho, abyste všechny občany a města ochránil. V roli důležitého pilota musíte plnit nejrůznější bojové mise. Doporučuju pečlivě pročíst nápovědu. Vzhledem k vysokým detailům si tuto superhru pusťe ve větším okně.
hra v Unity3D
Spore Game
Akční hry - 29x
Pomozte ubránit nově založenou kolonii v této báječné Unity3D hře nejen pro chlapy. Dosáhněte na 22 ocenění, která pomáhají v obraně kolonie. Podaří se vám přežít tak dlouho, jak jen to půjde?
Shooting the Fly
Akční hry - 30x
Jednoduchá online hra, ve které budete střílet po mouchách. Sestřelte všechny útočící mouchy jak nejrychleji to jen bude možné. Na vše máte poměrně málo času, takže budete potřebovat skutečné rychlé reakce.
hra v Unity3D
Wrath of the Titans
Akční hry - 19x
Hodně zdařilá akční super hra vytvořená v Unity3D (nezapomeňte stáhnout plugin a povolit ho na našem webu). Vydejte se na strastiplnou cestu, na které vás čeká horda nepřátel. Ty však přemůžete díky své odvaze a svému ostrému meči. Docela solidní bojová gamesa.
hra v Unity3D
Zombix 2: Robot survival
Akční hry - 29x
Druhý díl oblíbené 3D zombie hry v technologii Unity3D. Ve hře se ocitnete na poměrně malém území, kde musíte nalézt zbraně a zabít všechny zombíkovské roboty. Zombix patří mezi nejlepší a nejoblíbenější unity hry.
Steam King
Akční hry - 19x
Skvělá super hra, ve které si zahrajete na udatného rytíře. Cesta bude plná dobrodružství a akce, protože nepřátelští vojáci na vás čekají na každém rohu. Velmi ceněným artefaktem pro vás bude puška, s kterou zdoláte většinu bojovníků.
Foxy Sniper
Akční hry - 21x
Jste policejní odstřelovač, který má za úkol ničit zločince. Přečtěte si zadání mise, vyhledejte danou osobu a zastřelte jí. Dávejte si ale pozor, ať si nesplete padoucha s obyčejným člověkem.
Army SWAT
Akční hry - 18x
Chcete zažít akci speciální jednotky proti teroristům v přístavu? Ikdyž se nejedná o akci jednotky, neboť na bandu teroristů budete úplně sami, tak se skvěle pobavíte. Nepřátelé nejsou zrovna dobří střelci, ale i přesto se občas trefí ;-). Samozřejmě dejte pozor na civilisty. Nikdo nechce zbytečné oběti na životech.
Raid Mission
Akční hry - 18x
Super hra s policajtama. V roli velitele zásahové jednotky se utkáte s obávanými zločinci. Hra má famózní grafiku a skvělou hratelnost, která vydrží hodiny. Doporučujeme projet tutorial ve hře, protože na první pohled je hra trochu složitější.
Skirmish
Akční hry - 29x
Jednoduchá ale chytlavá online hra, to je Skirmish. V roli neohroženého bojovníka stojíte proti přesile krvelačných nepřátel. K dispozici máte zprvu meč a poté až 6 různých zbraní.
Mortal Kombat Karnage
Akční hry - 20x
Mnoho lidí má v oblibě akční film s názvem Mortal Kombat, který se proslavil v devadesátých letech. Z jeho slávy se rozhodlo vytěžit něco i několik počítačových her a Mortal Kombat Karnage je jednou z nich. Zahrát si v ní můžete hned v několika zajímavých módech, kde se popasujete s poměrně silnými soupeři.
Days 2 Die
Akční hry - 24x
V této hře je Vašim úkolem postavit se zombíkům a nepřijít přitom o svůj drahocenný život. Budete muset všechny zombíky zabít dříve, než zabijí oni Vás. Takže neváhejte a pusťte se do hry. Nudit se určitě nebudete.
Warflash Level Pack
Akční hry - 27x
Máme tady super hru, ve které musíte prozkoumat obrovskou vojenskou základnu a sestřelit opravdu mnoho nepřátel, kteří jsou vlastně ochránci tohoto zařízení. Najděte východ v každé úrovní a hlavně přežijte.
Crazy Flasher 2
Akční hry - 27x
Přichází druhé pokračování poměrně oblíbené hry s názvem Crazy Flasher. Vydáte se do pouličních bojůvek, kde si musíte poradit. Můžete mít zbraň, ale klidně i holé ruce. Nepřátelé přicházejí úplně ze všech stran, takže se musíte mít neustále na pozoru. Likvidací nepřátel lze získat různé další bonusy.